АВГУСТовски мами поръчват сутиени, че скоро бебета ще кърмят мили и засмени

• 31 636
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Софи, и от мен най-хубави пожелания за утрешния ден  Wink
Качих две снимки в снимката, май  Mr. Green че там хич не влизам  hahaha
Имам една приятелка от Пловдив, днес й е термина.. засега още не е родила, дано всичко да  е наред  Praynig Аз вече взех много да качвам кг.. засега съм 8,5.. ама последните 3,5 са за един месец  newsm78 май трябва диетка да ударя..

# 586
Софи, пожелавам ви обич, взаимност и разбирателство!!! Hug Mr. Green  bouquet

# 587
За по-честото изпускане на памперса при момченцата мога да кажа, че е възможно, защото пишлето се обръща в различни посоки и ако е например нагоре към колана уплътнението не е чак толкова добро като между крачетата, където има ластици и в този случай най-често бебето се мокри около кръстчето.
Филми за раждания съм гледала много с първата бременност,/ сега не толкова много Mr. Green/ и нормално, и секцио. . Не ме е страх, но това сме го обсъждали и преди, въпрос на нагласа. Мен пък от други неща много ме е страх...
Блонди, Hug! Стискам палци всичко да е наред след резонанса Praynig Дано вече след него да си спокойна и да няма за какво да се притесняваш до края! Hug
Лея, незнам какво да ти кажа... Какъвто и съвет да ти дам, ти си знаеш какво ти е с такъв дразнител вкъщи #2gunfire Знаеш, че моето положение е сходно и те разбрам, затова и знам, че съвети не помагат Twisted Evil
Бейби Ати, честити ти покупки!
Диди, тапетите са много хубави!
Софи, пожелавам ти хубаво време и прекрасни емоции утре!

Ние обикаляме по селата - на едното , на другото, да се видим със цялата рода през почивните дни Laughing Само да не валеше толкова #Cussing out Искахме да ходим някъде на разходка, до някой манастир, или до Ст.Загора на зоологическата, ама на, времето не позволява. Даже в момента тече една кавга между братовчедките и мъжете им, че искат да ходят за риба, а жените се дразнят за стоят вкъщи Mr. Green Mr. Green Абе луда работа, това време изнервя май Twisted Evil

# 588
  • Враца
Диди, аз изобщо не съм усещала хълцане, или просто не знам, че е това, даже сега като казваш, че твоята бебка много хълца, се чудя как бих могла да различа че е хълцане.  newsm78 Знам, обсъждано е и преди и то не веднъж, но аз пак не мога да разбера.  Mr. Green

Клипчета съм гледала няколко на естествени раждания, но някак не ми е интересно, като дойде времето направо ще видя какво е. Simple Smile

Блондиии, нямат ли край тия изследвания при вас?!, дано всичко е наред, стискаме палци с бебчо.  Hug Praynig

Софи, утре да е най-незабравимият ден в живота ти.  Hug Независимо от времето.  Heart Eyes

Маги, аз пък съм кума на 16-ти и трагедията с облеклото ми е позната и аз още нишо не съм си намерила.  Sad Та тук е момента да питам Бюти, ти последно си била в Асеновград, мислиш ли, че там може да си намеря нещо хубаво и не много скъпо? Понеже с булката ще ходим от там да и вземаме рокля и това ми е надеждата.  Praynig

Иначе при мен всичко е ок, само дето от време на време (през няколко дни) изтича нещо от мен по съвсем малко и е воднисто, без мирис и цвят, чак се чудя дали не се изпускам, но нали сте казвали, че ако е без мирис и цвят не е обезпокоително и аз не си го слагам много на сърце. Но явно не трябва да се претоварвам, че все се правя на каквато съм си била и преди и някой път се случва да вдигам повече от 3-4 кг и мъж ми само ми се кара, ама вече няма, обещавам. Simple Smile

Приятен ден, маминкииии  Hug

# 589
Привет пупи прекрасни  Heart Eyes,
ех това лошо време, небременеещите се успокояват, че идвало лято, а ние с пупуте какво Wink Шегувам се, но хич не е приятно да е така облачно и влажно. Дано Софи има късмет и утре да е слънчево. В аванс и пожелавам много семейно щастие и любов, зрава и красива лятна принцеса и много специален сватбен ден утре.
Бързам да изпратя и позитивни мисли на Блонди, сигурна съм, че всичко е наред на бебе Ками, просто си имаш хипер загрижен лекар, който си изпипва нещата. Което в никакъв слъучай не е зле, нека сте сигурни. Макар и след аминото да е ясно, че в теб расте здраво и хубаво момиче.
Честото на всички за покупките, Бейби Ати се е развихрила. Аз да не съм капо пуснах он лайн няколко гащеризончета и одеалце. Ще се ги получа другата седмица. Мисля и със старта на новия месец да поръчам и количката и креватчето. Благодарение на вас се спряхме на Арбор. Много ми харесват моделите им. Благодаря, че споделихте за фирмата.
Иначе клипчета за раждане съм гледала много. Секциото го гледах още в първите дни, когато разбрах, че съм бременна. Това ме чака и реших, че е по-добре да съм наясно. Аз не изпитвам уплах или гнус (има многоооо натурални клипчета), но то и горене на брадавица да се заснеме изглежда страшно. Просто го гледам като информативен материал. Добре, че ги гледах тогава, сега може би ще се въздържа.
За течението - и моето се е засилило. Ходя с ежедневни, но пък чета, че било нормално в тези месеци. За едни е нормално - за други не. Не знам и аз вече, ще видим на другия преглед, макар и когато бях споменала преди време на док, тя  каза, че тепърва ще се засилва, та затова не ме е страх.

# 590
Момичета, извинявайте, ама като не съм писала от толкова време, а само чета когато мога и съвсем забравих, че не съм ви благодарила за хубавите пожелания за рождения ден на моето момче! Благодаря на всички!  Hug

# 591
  • София
Здравейте момичета  Hug
Аз малко се позагубих тея дни,ама не сме се спирали да обикаляме по задачи.Вчера и на абитуриентски бал трябваше да ходиме,та трябваше да си купя и дрехи в последния момент,които да са малко по-официални и да ми стават.Затова сега си имам още един панталон за бременни и 2 блузки намазах,че не можах да реша коя от двете искам  Joy Сега ще кача и снимка във Фейсбук да ме видите  Joy Иначе ходенето на бала беше наистина в последния момент понеже бяхме отказали,но абитуриентката се оказа без кола и помолиха нас  Joy
Момичета,оказа се,че фирмата,на която съм си харесала комплекта за изписване има магазин и в Кауфланд в Младост и го разгледах с голям кеф.Материята на дрешките е хубава.Разбира се нямаха моя комплект,та ще поръчваме явно от нета.Казаха,че нямали да получават дрешки дълъг ръкав,защото вече не им е сезона,което ме учудва,защото едно малко бебе не може само по къс ръкав да го пускаш навън...
Вчера оставих приятеля ми сам с майка си и баба си и веднага успяха да му повлияят за името на бебка и явно вече няма да се казва Емма,защото той не иска изведнъж да е с 2 ''М'',а аз пък нямам намерение да отстъпвам и то не за друго,ами защото са се бъркали хора,които нямат право на глас в това негово решение  #Cussing out От самото начало не искали да се казва така,трябвало да си има собствено име,а нали таткото е Емил и затова...Днес им бях толкова ядосана на всички,че на никой не говоря,а те дори не знаят защо  hahaha Joy Рачешка му работа Simple Smile
Честито на всички за новите придобивки.Аз моя не мога да го накарам да вземем нещо вече.Останах си само с количката засега  Joy Е,и дрешките,които ни подариха де  hahaha

# 592
Ауу, днес в Пловдив цял ден вали и мен само ми се спи  hahaha Ние отидохме за една дъска за гладене за 30 лв. и изхарчихме 200 лв  Mr. Green купих си и аз бебешки прах, кърпички, кутийка за кърпички, едно боди, чорапки, кърпи, подложки за еднократно ползване и още някакви малки нещица..  Mr. Green нещо така ме удари сачмата и викам айде някакви такива дребни, че нали всичко си имаме, т.е. надявам се  Mr. Green
Феери, еми какво да ти кажа, сега ще е след баловете, така че може и да са по-евтини нещата, иначе по центъра има няколко магазинчета, в които моите шаферки си бяха харесали по някоя и друга рокличка, така че щом така и така ще ходите имай го напредвид  Hug
Лея, днес май видях свекърва ти на прозореца, с някакъв бял потник май беше  Mr. Green

# 593
  • Пловдив
Бюти,тя ще е била Mr. Green.Днес се опитвам да не я засичам,че може да и се случи случка.Честити покупки,ти май вече си се обзаведе напълно за Андрианчо Hug.Сега ти погледнах снимките-разкошна булка си Heart Eyes

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 16:52 от Princess Leia

# 594
Ох момичета да ви се оплача днес съм като часовник на всеки половин час максимум 40 мин. ходя да пикая  Sad и освен това ме гори на вода докато се изляза от тоалетната и почвам да се наливам с вода и това вече няколко часа  Sad

# 595
  • Враца
Мерси, Бютии, честити ти покупки.  Hug Като и на Бейби Ати, че пропуснах в предишния пост.  Party

Еличка, и аз съм така, ама няма начин.  Hug Даже на всичкото отгоре и киселини се опитват да ми се появят.  #Cussing out

# 596
Блонди, ако апаратурата на доки му е много добра, там може да е проблема. Може да хваща много шум, т.е. находки, които изглеждат нещо, ама са дефакто нищо. Стискам палчета точно това да е случая, опитай се да не се побъркаш от притеснение, доколкото е възможно, до резултатите от ЯМР Hug
eli4ka, това с честите посещения до тоалетната е нормлано, но силната жажда не знам  newsm78 Изследваха ли ти кръвна захар в последните 2-3 седмици? Другото, за което се сещам е ниско кръвно. Ако поотминат симптомите добре, но ако не - обади се на доки, за всеки случай.  Hug
ferriy, и аз не бях усещала хълцане, но онзи ден реших, че ритмичното тупчене в корема ми е хълцане  Laughing. Дали е било или не, един бебо и Господ си знаят  Wink. Беше както го описват - ритмично пулсиране, през много равни интервали, продължи около 1-2 мин, сравнително слабо като усещане, точно след вечеря. Сока на салатата беше вкусен, може и на бебо да му се е усладило  Heart Eyes

Да си призня за клипчетата за ражданията, докато гледах първото ми беше некомфортно (не си признах на мъжа ми  Whistling). Като цяло бяха добре направени, описват всички фази, през които минава процеса, препоръчват какво да се прави във всяка една фаза. Но после претръпнах и мисля, че е по-добре, че ги изгледах и че има нещо като "подготовка", макар всяко раждане да е уникално само по себе си.  Wink Лично мнение и впечатление  Hug

# 597
Здравейте! Не ми остава много време и не мога да опра до компютъра, ако опра, времето ми стига само да ви чета! А иначе успях и да кача една снимка от Румъния, ама вие я видяхте вече. Хората ми се чудеха как съм се навила да тръгна, защото общо взето два дни ги изкарахме в автобуса, обикаляйки и първата нощ там спахме. На мен единственият ми проблем беше с тоалетната, иначе се чувствах прекрасно. Само докато седнех на седалката и заспивах ... Боже, това дете такова хайманосване преживя ... ама аз си бях обещала в началото като повръщах като ненормална, че само да ми просветне и ще правя всичко, което си поискам!  Whistling
Гледам, че повечето от вас вече сте си накупили по-необходимите неща. Аз единственото, което съм купила за сега е едно сладурско боди с шапка от H&M. Иначе имам две торби с дрехи от приятелки, два пакета памперси и едно столче за кола от племенника. Другите неща мисля да ги купувам като изляза в болнични юли месец (всъщност на работа ще съм до към 20-ти юни, че имам да взимам още някой ден отпуска), сега ми се струва рано още.
Племенникът ми е голям сладур - сега много се е развълнувал за бебето вече, постоянно ме гали по корема и вика "котенце, котенце", пита ни с вуйчо си как сме щели да го наричаме като се роди, защото той щял да му вика "малък"  Party, пита ме кога спи, кога яде, дали си говорело вътре в корема, защото той като бил в корема на майка си се чудел защо вижда кокалите й ... ooooh! Постоянно ми носи да ям разни неща, за да можело бебето да порасне и да излезе по-лесно!  Peace Голяма ми е  скица! 
Май дълъг ми стана поста, ама ще ме извините този път ...  Hug

# 598
здравейте коремчета
честито на всички за покупките със здраве да си ги ползвате
аз съм от мамите които още не са пазарували имам само количка и 2 лигавничета (подарък са ми)
надявам се до 1 макс 2 седмици да приключим с ремонта на спалнята и да по напазарувам вече
ех как си пролича че са почивни дни тук стана тихичко Simple Smile
аз да попитам къде във фб се гледате и качвате снимки

# 599
Хелоу, коремчета Wink - аз пък си мислех, че в лошото време ще изпишем темата за норматив, ама явно всички са планирали по нещичко интересно тия 4 почивни дни Simple Smile

Юхууу, и аз от днес съм в седмия месец - направо не мога да повярвам, звучи ми невероятно! newsm68

Бързам да пожелая чудесна, неповторима и весела сватба утре на Софи! И хубаво време, разбира се Wink, че си спомням миналата година почти по същото време как аз треперих да не се изсипе някой дъжд и да се налага да си влача шлейфа в дъжда Laughing

Блонди, прегръщам те, мила - не свършиха твоите премеждия тази бременност, горкото Ками наистина Confused Важното е, че в крайна сметка всичко ще бъде наред и всички тези изследвания ще са били чисто и просто една (изнервяща) презастраховка Hug

По повод покупките - честито на всички с нови нещица! Аз се отчитам тия дни само с един слинг на Premaxx, модел Baby bag, с две лица, в тъмносиньо и бяло - дано успея да навия и таткото да го носи, че ще ми е от помощ, когато бебо порасне на килца Laughing

За видеофоните - мога да ви препоръчам няколко модела, които намирам в Ebay, ето вижте това например Wink (дано го виждате, че все ми излизат калпави линковете). Едно момиче тук във форума си го беше поръчвало наскоро - доволна е, а и цената му е повече от приемлива, към 130 лв. На мен, честно казано, и тези пари ми се струват много, но си е удобство Peace, още не съм съвсем решила да взимаме или не - ще видим.

Като казах покупки, и преди бях писала, че тотално съм се отказала да купувам дрешки особено от Бг магазините - например купих точно гащеризончета с къси ръкавчета и крачолчета от Ebay, излязоха ми 20 лв всичките и са от чудесен памук и сладък дизайн, а едно подобно в магазин като Вис Виталис струва 18 лв, тия са луди Shocked Основното ми пазаруване на дрехи и обувки явно ще си е от нета, а само по-елементарните и евтини нещица от типа на ританки, камизолки и бодита ще ги купувам оттук и така. Повечето интересни нещица при нас са безбожно скъпи Crossing Arms

За клипчетата на раждания - странно, но мен изобщо не ми е гадно да ги гледам, не ме е страх, не ми става нищо, изобщо съм бетон. Пък и ми е любопитно, та след като изгледах 20 серии на руския сериал, за който писах, вече видях n на брой нормални раждания и не знам си колко секцио, та приемам нещата по-хладнокръвно. Нужно ми е това точно в момента, просто усещам, че вече раждането ми диша във врата и искам да знам какво ме чака Wink

Neli_o, вие вече приключвате с ремонта на стаята, а аз се замислям, че ние още не сме и започвали ooooh! На всичко отгоре мъж ми отива на едно обучение в началото на юни за седмица, та явно и тогава няма да започнем - изобщо сигурно ще ремонтираме най-рано през юли и ще бъде голям купон, аз ще мога максимум да раздавам команди като фелдфебел Laughing Мисля да викам мамчето ми да ми помогне с чистенето поне, че ще бъде епохално, от сега ми е ясно - като се има предвид, че стаята на малкото в момента се стопанисва от милите свекъри, а те са събрали в нея боклуци от половин век насам Whistling. Просто кошмар, неописуем при това... - не знам какво ще сътворим от този ужас.

Това от мен за тази вечер, пупуланки - спокоен дъждовен сън тази нощ Hug

Общи условия

Активация на акаунт