АВГУСТовски мами поръчват сутиени, че скоро бебета ще кърмят мили и засмени

• 31 636
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Блонди, ако апаратурата на доки му е много добра, там може да е проблема. Може да хваща много шум, т.е. находки, които изглеждат нещо, ама са дефакто нищо.

Дано да е това, ако изобщо е възможно?  Thinking

На 14-ти октомври идва Дженифър Лопез с концерт тук, аз много я харесвам и треска ме тресе как да отида, ама май няма да ме огрее  Tired

# 601
  • София
slun4o, мерси за идеите, Пепи май иска партито с роботите с лего за рождения ден. Hug

didi, аз не знам какво е да хълца бебето вътре в мен, просто не мога да установя, дори всеки път като го усетя се чудя дали главата му е горе или долу. Понякога усещам бебето високо над пъпа и мисля, че това са ритничета, а друго побутване долу, даже сякаш ми притиска пикочния мехур, чак ме боли.  Simple Smile

Софи, желая ти много прекрасен ден утре, щастие и късмет с любимите хора!  Hug

Шехи, хареса ми видеофона.  Wink

Маги, аз също съм много стресирана явно от земетресението, не мога да спя спокойно, сепвам се често и си въобразявам, че тресе... Sad

Момичета, ние днес бяхме на абитуриентски бал, пуснаха хоро и бебко започна да рита, викам "айде, спокойно, ставам" Simple Smile Та издрусах едно хорце, дано е игрив като мен  Wink Laughing

# 602
Еми,със закъснение- честит празник на порасналия човек, ама на каква светла дата се е родил човека и само да посмее да не стане учен. Много здраве му желая и много да ти помага и да те случа, когато се появи бебчето.  bouquet Hug Hug
Биби, успокой се скъпа. Можеш да пиеш чайче мента, глог и валериана, а може и нещо др. малко преди сън, че иначе ще се изтощиш и психически и физически. Hug

# 603
Лея, мерси  Hug
Успокойте се с това земетресение, да благодарим на Господ, че не сме пострадали много  Hug да ви развеселя с един просташки коментар  Mr. Green  относно земетресението, беше следният: "в 3 часа влязох да пикая и се насрах"  hahaha 
Поръчах си два сутиена от Виктория сикрет, нямам търпение  Twisted Evil ама и за кърменето не съм го забравила  hahaha

# 604
  • София
Хаха, ох, Бюти, ще ме умориш!

Не знам дали ще смогна за среща следващата седмица, предлагахте 1-ви юни, аз тогава се отдавам на детето си и няма да мога. А пък ако и до работата ходя, съвсем.

# 605
: "в 3 часа влязох да пикая и се насрах"  hahaha 

rotfImbo rotfImao Ох, ще ме умориш, душоооо прекрасна. Hug Моята интерпретация на приказката :"спал, спал не доспал" е :" спал, па се люлял, па се нас..л".
Момичета , уж ви четох внимателно но не видях- ще направим ли среща др. седмица, напр. в петък , когато Бюти ще е тук също?

# 606
  • By the sea
Добър вечер, мили майчета!
Аз малко ви поизтървах напоследък, само някакви си 3-4 теми Wink Whistling За отчет- ние с беба се чувстваме чудесно, даже вече се понаучихме на нови танци-манци, явно ни отеснява "апартамента" и се мъчим да се връткаме в невъзможни позиции newsm32
Честито и от мен за новите покупки на мамите, които са се обзавели с това-онова.Ние с мъжо преди 2-3 седмици бяхме у Софията, пообиколихме доста детските магазини в оглеждане на количките, засега ще си замълча по въпроса, като дойде време ще се похваля Mr. Green Ходихме и до Вис Виталис, имаше чудесни дрешки на сносни цени, обаче някак си бях на друга вълна, та нищо не си купих, само едни мазила против стрии Laughing Тези дни обаче си чета едни списъци, които си изпринтирах преди няколко месеца, а и от вашите покупки ми дойде музата за шопинг, определено.Сега зяпам онлайн магазините и много ми се ще да си поръчам разни работи Rolling Eyes
За шишетата, и аз засега съм се спряла на Томи Типи, макар че и на Медела много ми харесват, особено стъкленото им Калма.Някой ползвал ли е шишета на Медела и въобще нещо на тази марка да препоръча?
Тези дни само кошарки са ми в главата и детски стаи, ето оттук черпя вдъхновение, толкова ги изпипват нещата тези американци: http://projectnursery.com/projects/
За хълцането на бебето, и аз усещам нещо такова от време на време след хранене и пийване, по-скоро някакви бълбукания едно след друго. Повече обаче ме тормозят гадните киселини...

Софи, прекрасен слънчев сватбен ден ти желая утре, незабравими моменти, много любов и разбирателство в семейството!  bouquet

Блонди, всичко е наред с бебенцето, бъди спокойна! Praynig

Аз си поспах следобеда доста, сега ще си кукувам пред лаптопа Simple SmileЛека нощ на всички Hug

Докато си пиша мързеливо и бавно поста, ви чета отдолу какви ги пишете, та да вляза и аз в темата с простотиите: "Бойко /ББ/ бил пръднал толкова силно, че чак предизвикал земетресение" Joy

# 607
aa, ама не се съобразявайте с мен за срещата, аз и без това до 1 часа съм на изпит  Crazy  Hug Оф, отказах сутиените, по-нататък  Mr. Green
Абе тая евровизия тая година много зле  hahaha особено тея бабите ще ме разбият  hahaha Блонди, и аз много я харесвам Джей Ло, дано да може да идеш  Hug Гунди, добра интерпретация  Mr. Green Лека нощ и от мен  Hug

# 608
  • София
ееееееееееееееее не е истина, писах, писах и всичко затрих  smile3511 ама така е като стоя на тъмно и натиснах грешния клавиш...

мен земетръс-параноята ме отмина, но сме на гости на бабата на мъжо, и аз ама хич не мога да спя на чуждо място, а пък на вълнообразно диванче пък съвсем  smile3514. Освен това детето спи между нас и само където не ми легна на главата, а другото в корема ми явно му е скучно и реши да си се забавлява. А ходи да спиш  smile3512

на всичкото отгоре съм и гладна, защото вечерях плодове основно /няма да казвам какви  Mr. Green/ а сега ми е неудобно да ходя да потропвам и да търся нещо за ядене.....
а и нет нямам, освен една флашка, ама тя не става за филми  smile3516

абе с две думи, от вкъщи и/или хотел по-хубаво няма  Mr. Green

за покупките, тия дни в това прекрасно временце  Mr. Green се наканих да си направя някакъв списък, чак се учудвам на дебилското ми спокойствие, миналия път по това време май вече и багажа за болницата ми беше готов  hahaha. Установих че ще ми трябват съвсем малко неща, но въпреки това ме сърбят ръцете да изляза в болнични другия месец и да си уплътнявам времето по бебешорските магазини. Още в началото на бременността съм си купила разни сладурски дрешлета, а основното ще ползвам от дъщеря ми /като игнорирам напълно розовките неща/.

Онзи ден дойде един мебелист да вземе размери за креватче за малката и гардеробче, и нямам търпение да обяви цената и да започва. Мъжо си взема отпуска в началото на юни и ще поосвежи малко, по план кухнята, а ако съм много убедителна може и спалнята....
Все пак бебето през нощта ще е в спалнята  newsm78 и в тая връзка се чудя къде да сложа дървената кошарка? През деня аз ще съм в хола и съответно детската стая ми е по-удобна за бебето, ама през нощта ще спи при нас.... и се чудя в коя стая коя кошарка да сложа...

дано утре спре дъжда , или поне за някоя друга снимка на Софи, но пък иначе кецките ще са й много функционални  Laughing

айде маминки, останете си със здраве и повечко слънчице

# 609
Добро утро сладки коремчета  Hug

Блонди- прегръщам те силно и стискам палци,опасенията да не са основателни.Всичко ще е ок !!! Peace Peace Peace
Beautyart  впечатли ме със списъка и покупките.БРАВО!!! Да си ги позлвате с малкото съкровище със здраве  Hug
Бютка и аз започнах много да наддавам този месец. За сега съм +9 кг. Леко ме притесняват,но не зная,колко да се старая повче.Ограничавам се,но само да кривна от пътя и веднага +0,700 на седмица. #Crazy ЩЕ сваляме килограми,след август! Crazy с малко повечко зор  Laughing

Много ме радвате! Всички са се заели с покупки и списъци  Heart Eyes ИО аз спретнах един спиък, но за сега само го препрочитам. Всъщност списъците са два. Един за покупки и един за сакчето за болницата.  Outta Joint Но смятам в началотот на седмицата да започнаи аз с подготовката, да започвам полека полека да купувам необходимото. ЩЕ поръчам креватчето-харесах си това http://arbor-bg.com/bg/component/virtuemart/details/30/3/Детски- … mp;j-Детски-легла.
ОСтана по-голямата покупка- количка, но реших да използвам на сестра ми със зимния кош, поне за началото.Единствено,че е малко тежичка / http://www.-spam068-.com/showproduct.php?Prodavam+kombinirana+ko … mp;product=192356 / но ще свърши рабабота като за начало. На пролет ще му мислим. Тогава смятама да взема някоя по-лекичка и удобна.

Да ви споделя: от миналата седмица в групата в детската градина на племнницата ми започнаха едно по едно дечицата дасе разболявата от варицела. Малката ми кукла все още не е изкарала шарката, та стикаме зъби и очаквам да в скоро време да си изкара детето. В къщи се опитваме да нямаме контакт, но е леко изнервящо само се подминаваме,без много да се гушкаме. А аз като една "свекърва" започвам дасе изнервям и мрън,мрън с едни препарати. Леко е подтискащо. Трябва да си намеря място.
  Софи пожелам един невероятен ден с много снимки, сладки спомени и щастие във вашата къща.

Момичета, целувам Ви, стискам палци за всички за хубави резултати и новини.   bouquet  bouquet  bouquet

# 610
Добро утро,
най-накрая да се разпиша в темата  Embarassed
Блонди, дано всичко е наред с бебката  Praynig
Бюти, честито ти госпожа, много да те слуша мъжО и най-хубавия подарък през август  Hug
Софи, дано поне дъждът поспре, че да станат хубави снимки  Hug
Бургазлийки, знаете ли нещо повече за новата болница в Меден Рудник? Моята д-рка ще се мести там, та живот и здраве и там ще раждам, дано до тогава има повече яснота по въпроса.

За килцата съм някъде +6, добре се движа, без да се ограничавам, но то и не ми се ядяха много боклуци, сигурно за това не съм се окръглила прекалено все още. Ще трябва да внимавам обаче в следващите 3 месеца, че да не ме търкалят до родилното.
Взех си механична помпа на Авент, дано ми свърши работа, мъжът ми е много скептичен, че този път ще успея да кърмя, но от опит глава не боли, ще се мобилизирам, дано, дано да стане  Praynig
Малката ми е болна от вчера с бронхит, отивам да и дам лекарства.
Лек последен почивен ден  Hug

# 611
  • Варна
Софи,
честит сватбен ден, да сте много щастливи, да се обичате и подкрепяте дълги години!
Времето явно е решило да ви лее потоци, дано ви върви по вода винаги и във всичко! Чакаме снимки Simple Smile
Бюти,
изглеждаш прекрасно, много нежна прическа, чадърчето е супер идея, а болерото страшно ми харесва Heart Eyes Дай снимка и на цялата рокля Simple Smile
Блонди,
всичко ще е наред, щом кистите са мънички и не растат, така или иначе не мисля, че ще са проблем Thinking Все пак искрено се надявам след ЯМР да се успокоиш вече окончателно Hug
Гледам, че всички споделяте покупки, аз още не съм купила нищичко, макар че вчера загледах една шапчица, нали с това се почвало Laughing. Дето се вика хем ми се иска, хем не ми стиска Joy Още малко време да мине и аз се спускам да купувам. Но и аз ще имам доста неща от сестра ми - креватче, дрешки, корито, може би и кошница за кола, не съм сигурна за последното newsm78 Само бебо да е послушен и да седи на топло още 10-на седмици, мамина душица. В петък бяхме на док, каза, че няма забележки, само че по краче изоставаме с 1 седмица Confused Док не се впечатли изобщо, чета, че тези разминавания в нашите седмици са нещо нормално и все пак малко ми стана криво, но в крайна сметка това са просто ехографски мерки, няма да си го слагам на сърце и аз Crossing Arms Намали ми дозите на лекарствата, с които ме изписаха от АГ-то, засега съм добре, надявам се и по-нататък да е така.
п.п. еййй, и моята лентичка вече показва 7-ми месец Simple Smile

# 612
Добро утро, момичета,
направих си кафенце и веднага се цопнах да видя как сте  Hug

Месечинке, специално теб те мислих тази сутрин, че не те бяхч ела скоро, радвам се, че си добре  Hug

Бюти, видях те и аз, чадърчето е страхотно, ти също, разбира се, искам и аз да видя цялата рокля  Crossing Arms

Гунди, видях те и теб, специално благодаря за което  Laughing не си те представях така, не знам защо все си мислех, че си с тъмна коса и русото ме изненада  hahaha

Поръчвам си раждане между 5-ти и 20-ти юли Joy решихме от 5-ти до 25-ти някъде да пратим Криско в София при родителските тела  Sunglasses ((не пиша 25-ти, за да не закачим лъвчетата  hahaha)

# 613
Добро и от мен мами Simple Smile не пиша ама пък си ви чета редовно Simple Smile
На Софи пожелавам един незабравим и мн усмихнат сватбен ден, а след няколко месеца едно прекрасно пухкаво бебе Simple Smile
Блонди стискам палчета за теб - всичко си е наред с бебка Simple Smile Hug И аз съм дала поръчка кога да се роди бебка - трябва да е вторник или сряда че тати и тогава почива иначе казах че няма да раждам и тва е  Mr. Green
Изпращам ви много много слънчице ( да не повярваш 3-ти ден е слънчево с температури над 25 градуса Simple Smile
Целувки тумбачета Simple Smile

# 614
Здравейте мамчета Simple Smile

Тази нощ най-сетне си спахме в спалнята. Смея да кажа, че се чувствам човешки. Simple Smile

Бях се сетила да ви споделя нещо. За тези от вас, които мислят да ползват лигнин в болницата. Освен като салфетки, тоалетна хартия, носна кърпичка ,парче - тип превръзка, става за еднократна подложка след измиване на помпата или шишенцата, за да се изцедят върху него, както и за нещо което научих от една мама с първата си бременност и ми беше много полезно. Ходенето до тоалетна в неседнало положение (особено след секцио) не е никак удобно, та за целта се взимат няколко листа лигнин, сгъват се на 4 и се къса средата, след това се разгъва и представлява еднократна подложка за седалка на тоалетна чиния.

Пожелавам ви хубав ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт