АВГУСТовски мами поръчват сутиени, че скоро бебета ще кърмят мили и засмени

• 31 634
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • София
естествено че пак забравих нещо Mr. Green ,то не е лесно да ти е избагал мозъка едно 9 месеца  Laughing
Да кажа за нашите притеснения-на мъжа ми баба му по майчина линия е много зле жената и страшно се влоши-системи,болници,преливания на кръв ...ужас е направо и всички треперят да прескочи трапа женицата и този път  Whistling ,защото свеки е много уплашена и постоянно е около нея заедно със сестричката  Praynig
Много е лошо така,да има хубава и лоша новина в семейството... Cry Защото хората не могат да се зарадват някак си ...А и моя пра дядо се бил отказал да се бори с живота вече и от мойта рода също са се ошашкали и му дават стимул да изчака,да не се предава още,поне и първото пра-пра внуче да си видел -мани мани...направо си е истина че Добрите и лошите моменти винаги вървят ръка за ръка  Crossing Arms за жалост !

Извинявам се за двата поста един под друг ,но трябваше да споделя... Sad

# 631
  • Варна
Блонди,
съвсем сериозно ви завиждам за жегите - писна ми от студ и дъжд тук, този май месец егати дъждовния, днес не е спряло от сутринта и за минутка Tired Вчера се прибра приятелката ми от Шотландия, и тя възмутена, мислеше да ходи на плаж, а то студ и дъжд. Каза, че англичаните в самолета изпаднали в шок като видели облаците Joy
Белверде,
съболезнования.

# 632
  • До морето
Белверде, съболезнования за загубата ти!

Бюти, много свежа булка си  Laughing

Блонди мнооого ти завиждам за Дженифър Лопез, да знаеш Laughing, дори и да не отидеш, пак ти завиждам  Laughing и  само да ти кажа, че като горда представителка на таз чудна зодия Лъв, съм лично засегната от тенденциозното ти отношение към нас  Naughty Laughing Не знаеш от каква прекрасница се лишаваш  Joy

Честито на всички за новите покупки, аз продължавам нищо да не съм купила, само обикалям по магазините, зяпам и разпитвам продавачките  hahaha Но вече съм си харесала комплект за изписване - 20 части, много е красив  Heart Eyes, избрах кошара, матрак, скринче, ваничка (още съм в чуденка дали да взимам и стойка  newsm78 ), количката също е избрана. Общо взето големите неща вече са избрани, само трябва да ги купим  Rolling Eyes

Ние последно решихме да освежим спалнята и отделно да направим самостоятелен кът за бебо в единия ъгъл. Тъй като спалнята ни е много голяма спокойно ще можем да сложим кошарата, скринчето, едно кресло, че даже и ваничката в единия ъгъл. Сега съм се заровила в едни сайтове за бебешки тапети, ама за момента нищо не ми хваща окото  Confused Ако някой има идея, да праща линкове, моля  Wink

Софи, прекрасна сватба ти желая!

А сега ви оставям и отивам да правя макарони, че от вчера са ми се прияли  Blush

# 633
Лошичката, то и аз съм лъвица, на 15-ти август, затова не искам още една вкъщи  Joy

А и сватбата ни беше август, Криско и татко му и те са родени август, малко за разнообразие да сменим с юли  Laughing

Месечинке, от от 3 дни е топло и слънчево, досега беше все студ и дъжд, даже миналата седмица пусках парно, че беше 4°, шантаво време  Rolling Eyes

# 634
Блонди и ние бяхме в къщи така - до преди 3 дни с пуловер  а сега се чудя къде да се скрия в къщи от жегите - освен и аз като котките ни да се тръшна на пода за да се разхладя Simple Smile  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 635
Белверде,искрени съболезнования Sad,за съжаление това е живота-кръговрат.Гледай да не се разстройваш,защото със сигурност се отразява на бебчето.
Бюти,страхотна булка си,много свежа и лъчезарна!
Блонди,,на много хубава дата си родена Hug,много лъвици се събрахме тук LaughingАз също много си харесвам зодията и се моля бебка да устиска поне до 23 юли.
Направо ми писна и на мен от това време,днес от сутринта вали.Щяхме да ходим за количка,но направо ми мина мерака като го гледам какво е мрачно и потискащо навън,все едно е есен Sad
Аз вече се чудя какво да правя с това безсъние,снощи съм спала общо 3 часа Sick,направо съм като парцал съм сега,и най-интересното е,че и през деня не ми се спи.Цяла нощ се кокоря,не останаха вече филми неизгледани,книги неизчетени,ужас направо.
В унисон с дъждовното време и бебка не е много активна тия дни,и контракции имам от време на време.Във вторник съм на преглед,дано всичко е наред.
Хайде,приятен уикенд от мен,въпреки дъждовното време Hug

# 636
Здравейте, в този дъждовен ден. Simple Smile

Софи Simple Smile, пожелавам ти по вода да ти върви в брака. Много да се обичате и уважавате. И една прекрасна малка жива и здрава бебка, когато й дойде времето.

belverde, моите съболезнования, миличка.  Hug

Сега пак не мога да се сдържа да не ви се похваля. Аз пък на пук на "хубавото" време вън, излязох и от страх да не ми купят комплектчето за изписване, което си харесах, изтичах и си го купих. Това, на което държах е да да е на Bebetto. Ето го и него, само, че не е 16 части, а 10. http://www.bebe-best.com/bebetto-komplekt-za-novorodeno-16-tchas … injo-p-28473.html. Цвета е същият, разликата е само в това, че е 10 части и цената, разбира се, не е 92 лева, а 65. Simple Smile Което е добре за мен.  Money

Ох, май е това от мен. Лягам да почина, че този дъжд яко ме намокри, но не се сдържах. Simple Smile Спокоен следобед шкембинца. Simple Smile

# 637
Здравейте, мамчета!!

Неделния ден много подтискащ и мрачен... едно начумерено и валежно....   umbrella
Белведере искрени съболезнования! За съжаление, това е неизбежното в живота- но когато всеки си отива с времето си, някак по- поносимо изглежда. Гледай да си по-спокойна, защото знаеш, че бебчовщите усещат всяко насторение...  Hug
Ивка_777 и мен ме мъчи едно безсъние, чече повече от седмица, не знам дали е нормално, но спя сутрин от към 6 до 10-11ч... а цяла нощ се въртя и не мога да мигна...
И аз съм с контракции и гледам да не се претоварвам много. Утре съм на ЖК, да видим доки какво ще каже...
Киара_23- дано бабата прескочи трапа и утрае да види правнучето!  Hug
Хубав ден от мен и повече усмивки  newsm51

# 638
Здравейте мамчета Simple Smile Аз бях на разходка, не е силен дъжда и не ни попречи Simple Smile

Софи, много да ви върви по вода!!! Вярвам, че и снимките ще станат по-романтични под дъжда Simple Smile
Чакаме да ни разкажеш за една прекрасна сватба  Hug

Белведере, моите съболезнования  Hug

На мен ми остават още 5 дни работа и нямам търпение да се отдам изцяло на покупки и бебешко настроение  Heart Eyes

Hug за всички

# 639
  • Бургас
Хелоу от мен!
travel. Завърнахме се! В Гърция беше много хубаво!
Отивам да чета. Браво, браво- почти две теми Crazy

# 640
Ако не сте чували за бременна на която в последния триместър започнало пак да й става лошо- ей ме на, пример съм.

# 641
Гундии  Mr. Green що така, какво ти е? Повръща ли ти се  Hug

# 642
Гундии  Mr. Green що така, какво ти е? Повръща ли ти се  Hug
Sickахъм от известно време на сам, днес е нетърпимо bowuu

# 643
милото  Hug дано скоро да спре  Tired

# 644
  • Обетованата земя
Привет и от нас!  Hug
 Ние се завърнахме от село, много обичам срещите с роднини, ама тия масиии, пак преядох. И се присъединявам към повръщането на Гунди, днес на два пъти повърнах, ама от претъпкване и от едно прясно мляко, нещо ми подразни стомаха.  Rolling Eyes Както се казва ГГЗ (гъз глава затрива  Laughing).
 Бюти, много се смях на лафа за земетресението!  Laughing
 Хълцането представлява ритмично подскачане на бебето и се усеща най-силно там, където е главата на бебето (моята племенничка ме попита чува ли се  Mr. Green). Аз по това разбирам как е обърната малката. Сега тези дни по-рядко хълца, но така силно взе да рита, явно и тя добре си хапва и е заякнала. Mr. Green А аз още от сина ми знам какво е усещането хълцане и давам на хората около мен да пипнат като хълца и те много се забавляват.  Mr. Green Първия ден като го видях Иво как хълца, точно в ритъма както в корема ми, ми стана супер миличко. И моя доки каза, че е нормално и даже е добре, ама беба по едно време много често взе да хълца, та затова попитах. Киара, мерси че сподели и ти, както и другите!  Hug Иначе почти винаги мога да кажа как е разположено бебето, като главен ориентир ми е хълцането и ритниците. И като отида на прегледа е точно така както съм си го представяла. Flutter Само дебна да не ми хълца някъде горе калпазанката, повече не й позволявам да се обръща.  Heart Eyes
 Незнам дали ви споделих, че доки ми каза, че беба няма да се роди такова голямо бебе като батко си. Вика ще има 3 кг и аз много се учудих на това изказване, че Иво се роди 4.100, а казват че вторите се раждали по-големи.  А точно той единствен позна за Иво, че ще е над 4 кг, още месец преди да се роди. Тя в 30та седмица беше 1.370 кг. Върви си по книга и живот и здраве в 31ва трябва да е 1.600 кг. А баткото в 31ва е бил 1.980 +- 20 гр, т.е. 2 кг почти.Та съм спокойна, че раждането може да мине по-лесно, дано!   Praynig
 Белверде, моите съболезнования, моя дядо почина преди 3 години по баловете пак, както и прабаба ми.  Sad Но наистина, добре е всеки да е по реда си поне, а не младите да изпреварват най-възрастните!
Аз днес получих едни бодита от Маталан, супер си ги харесах и май едното ще го сложа на изписването, че имам шапка, пеленка и ръкавички, ще си направя аз комплекта. Нищо не харесах по магазините от готовите.

Общи условия

Активация на акаунт