Времето навън се мръщи, януарче преобръща къщи! (38)

• 38 157
  • 751
  •   1
Отговори
# 105

И закуската с кафето...

# 106

Хайде да почерпя, че днес името ми празнува  Mr. Green Мм пак забрави, ще изчакам някой в банката да му подшушне и дано довечера се отчете.

След първия ден на мм вкъщи - отчет - по-добре да си ходи на работа и в неделя  Mr. Green

# 107
тути, наистина много критичен ден сте имали. и двете дечица са страдали милите. не се обвинявай за нелката, винаги може да се случи да забере ушенце. моите ги пробиха на 11 г. и пак ми забра, имам ужасни спомени от това! а милата таня с танца! чак на мен ми стана криво за нея!

буби, да дадеш отчет после! и на обяд, и вечерта!
зайка и тя да не се ослушва! Simple Smile

и от мен едно честито на именичките! да ви е живо и здраво името!
и аз празнувам днес, но понеже не съм елена и знаят само най-близките ми приятели, та се радвам на всеки, който се сети Simple Smile

# 108
Хай Hug

Честит Имен Ден на всички празнуващи днес! Бъдете живи и здрави!

Въпросче - знам че е коментирано и друг път,на пак да ви попитам Embarassed Какви термометри ползвате? Аз имам дигитален на Чико, както и живачен. Малката от снощи е с температура,но не мога да разбера колко - виждам я, че е зачервила бузите,пипам я - топла е,меря т с дигиталния - 37,4. Според мен е повече обаче Peace С живачния въобще не мога и две минути да я задържа на едно място,че да премеря,пък камо ли 8-9 Confused Rolling Eyes Май ще трябва да купя някакъв, че поне да сравня с дигиталния който имам,ама къкав да е newsm78

Hug

# 109
  • sofia
Рал, не се впрягай толкова. Има ли значение дали е 37,1 или 37,8, по- голяма разлика няма да е.

Честит празник, мами, татковци и деца. Бъдете щастливи !

Бременните, как сте?

Елч, на теб специална честитка. Успех във всяко начинание и пак разходка извън граница.

Бебеш, дано се наредят семейните тревоги

# 110
Люба - не се впрягам,ама се дразня като дигиталния ми показва 37, а според мен темп. е над 38 Confused За мен има значение Peace Аз им давам температуропонижаващи над 38,2 /3/ .. и така Whistling  Освен това утре мисля да я водя при доки да я види, а той ме разпитва най-подробно Crazy

# 111
рал, ние имаме спиртен. Слагам го под ръчичката и го занимавам с нещо или го нося да му показвам туй-онуй.

# 112
Честит имен ден на малки и големи! бъдете живи и здрави!   bouquet

Елч, специални поздравления и за теб!   bouquet

Буби, аз бях с болки от самото началото, приличаха на предменструални, малко по-късно се появиха и контракции, първоначално пиех но-шпа и магнезий, после спрях магнезия и започнах гинипрал, но това към петия месец вече. не се натоварвай много, гледай да приседнеш и да си почиваш повече, когато усетиш неразположение. за съжаление по време на бременността марти беше доста ущетен откъм излизания...ама какво да се прави, пази се, поне да мине първия триместър  Hug

мамо зайче, надявам се да си по-добре днес  Hug

Тути, не се тормози за ушенцето, просто на някои хора са по-чувствителни, аз например съм така, единствено злато съм носела по-дълго време, но пак се е възпалявало, затова и не нося обеци. Гуш и за нели и за Таня и за теб.
А, за варицелата, като му знам имунитета на мартин се съмнявам да го подмине, аз сигурно съм единствената, която не иска децата да я карат, ама като знам, как тежко може да протече...

Рал, аз меря само с дигитален, никога не съм имала проблеми с него, даже не съм го купувала, беше подарък към космодиска  Mr. Green бързо да оздравявате  Hug

Бебеш, няма ли поне малка промяна в отношенията откакто тм започна работа?

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 11:33 от адис

# 113
дунда Колко време мериш със спиртния под мишницата?

Адис Hug Мрънкаща е и с температура:?. Няма хрема,кашлица,разтройство,играе си,яде.... Вярно,че пръстите й са все в устата,ама само от зъб да е Rolling Eyes Confused

# 114
рал, свери дигиталния с живачния (или спиртен, ако имаш) като си мериш твоята температура. аз купих 4 дигитални, докато намеря такъв, дето да мери над 35  Rolling Eyes и да е еднакъв с живачния. иначе когато мерех на дара температурата с живачния чаках рекламите, слагах под мишничката и я гушвах докато седи, а аз съм зад нея.

# 115
Привет, момичета!

Днес съм по-добре, нямам болки (да чукам на дърво), дано вече съм по-окопитена, че беше много гадно вчера..

Честит празник на всички именници! Бъдете живи и здрави, много обичани и щастливи в живота! От все сърце ви желая!   bouquet  bouquet  bouquet

Елч, любима моя!

Бебеш,

И всички други - чувствайте се поздравени!

Джанче, много хубаво кафе си сервирала. Направо ме размечта тотално...

Тути, ще й мине на Нелката! И на мен ми се разраняваха дупките на няколко пъти в началото, не е нещо страшно. Ще се оправи. А за Таничка много тъпо така, хората хич не се съобразяват, че децата са по-чувствителни и такива рокади им влияят много негативно. Ще й мине и на Таня, но разочарованието го има. Да я гушнеш от мен!  Hug

Рал, аз имам дигиталния на Чико, както и един спиртен. По едно време ги сравнявах, нямаше голяма разлика да ти кажа. Но иначе предпочитам спиртния. Хващам Зори в мен, стискам й едната ръчичка, така че да не може да я мърда, докато термометърът седи и й показвам нещо на компа или се носим, или гледаме ТВ. Въпросът е да издържи 5мин. Ако искаш опитай така, но трябва да я държиш, иначе много мърдат.  Confused А тя Елч вече го е написала...  Grinning

Адис, мерси!  Hug Последните 3 дни само се търкалям и почти не се занимавах аз със Зори, понеже или майка ми, или ММ бяха покрай мен, но явно е период, който трябва да мине. Странното е, че с първата бременност нямах такива изпълнения, но то пък еднакви няма, така че... Ще гледам да се скатавам повече, няма как...

# 116
Рал, нали знаеш, че когато им никнат зъби са по-уязвими към вирусчета разни, дано е нещо еднократно. аз, обаче при първи признаци взимам мерки и бих дала вит.С и осцилококцинум.  Hug

# 117
ral, буби и елч са написали. Гледам да е около 5 мин или пък колкото по принцип се мери с живачен.

# 118
Елч Мойто диване и рекламите е отсвирило,ама ще пробвам Whistling Hug

Буби Дано да нямаш болки повече Praynig Почивай си повече Peace /лесно е да се каже,ама с малко човече в къщи,не знам точно как става Rolling Eyes/ Hug

Адис Hug Ще взема мерки Peace

Дунда - надявах се да е по-кратко времето за мерене,ама не Confused Mr. Green

Ние отиваме за ДК. Хубав ден Peace

# 119
Не съм чела назад...

Отчет да дам След илачите на Еления съм доста по-добре, кашлицата отмина. ИМам чат пат контракции, но си е в рамките на нормалното, все пак наближавам 7 месец  Laughing  Hug Hug

Ноооо Калин снощи получи лек обрив по лицето, после направи астматичен пристъп...правихме си инхалации и така нататък, официално сме с "бронхиална астма с алергичен произход".

Честит Имен ден на всички именници!
  bouquet smile3525

Общи условия

Активация на акаунт