Времето навън се мръщи, януарче преобръща къщи! (38)

• 38 166
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Честит празник - Бебеш, Елч  Hug

Детето вече е при баба си  Sad. Дано не ме търси и да не се тормози много.
А снощи спа от 22 да 8 сутринта -  е това и не съм си го мечтала  Simple Smile, дано и занапред има такива вечери.

Ухото вече не ме боли толкова силно, като вчера, само имам някакви шумове от време на време Confused

Стаско има някакви пъпчици по лицето, врата и в горната част на гърба, ситни като от претопляне. Дали от някаква храна newsm78

# 121
  • В две тъмни очички
ЧЕСТИТ Имен Ден на всички, които празнуват днес! ДА сте живи и здрави и нека името ви да ви носи много щастие и успехи   bouquet  bouquet  bouquet

Вал, мисля, че и преди съм го споделяла, но пак ще го напиша. Понеже двамата с брат ми сме бивши плувци сме с сблъсквали с ужасни ушни възпаления. Братото даже беше стигнал до частична загуба на слуха и беше на инжекции пеницилин  #Cussing out Пробвали сме какво ли не, но само успокоявахме за кратко ситуацията и после всичко се повтаряше! Тогава една позната на майка ни изпрати при много възрастна лекарка (В хотел SPS работеше), която махна всички АБ, всички капки, олиа и прочее. Лечение проведохме единствено и само със Салицилов спирт 2%. Първите няколко дни (3-4) спяхме със тампони напоени със спирт, а сутрин с клечка за уши и Абрикорт мажехме канала, за да не се бели и изсушава прекалено много. Болката е ужасна, щипе неописуемо много (това само когато е възпалено), но за 1 седмица и двамата бяхме като пушки! А както казах при него ситуацията беше много сериозна. Та, след тези 3-4 дни, в които спяхме с тампоните, продължихме да третираме ухото със спирт още толкова дни, но само като сутрин и вечер ги почиствахме с клечка напоена в спирт. И до ден днешен, когато имам някакъв проблем, просто предприемам превантивни мерки и си почиствам ушите със спирт. Понеже съм пристрастена към клечките за уши, когато вече започна да прекалявам (всеки ден да ги чистя) и започнат да ме болят също правя една-две процедури, за да спрат и пак  минавам на няколкодневно чистене. При настинка също!

Абе мацки, дребната 3-ти ден вече има полу-разстройство и не съм сигурна какво да правя. Предполагам, че пак е от зъбите (последните няколко ги изкара с еди-два пъти разстройство непосредствено преди ваденето на зъба), но сега продължава 2-ри ден. Не съм се притеснила още, защото ака по 2 пъти на ден само, много кашесто, не е само водица, също така няма нито Т, нито нещо друго обезпокоително. Вие какво бихте ме посъветвали. Давам много вода, както обикновено и гледам да я храня с по-запичащи храни, ама ефект не съм видяла

# 122
Абе мацки, дребната 3-ти ден вече има полу-разстройство и не съм сигурна какво да правя. Предполагам, че пак е от зъбите (последните няколко ги изкара с еди-два пъти разстройство непосредствено преди ваденето на зъба), но сега продължава 2-ри ден. Не съм се притеснила още, защото ака по 2 пъти на ден само, много кашесто, не е само водица, също така няма нито Т, нито нещо друго обезпокоително. Вие какво бихте ме посъветвали. Давам много вода, както обикновено и гледам да я храня с по-запичащи храни, ама ефект не съм видяла
Краси беше така 4 дена, акаше 3 пъти на ден много мека каша ( а по принцип си акаше по 1 път твърдичко) имаше и воднисто сополче и нищо друго. След 4-тия ден избиха едновременно 3 зъба, като 2 от тях бяха горни предкътници. Дано и при вас да е от това. Знам, че го отричат това, но е факт, че я заведохме и на лекар и той каза, че всичко е чисто, гърло, гърди, уши, нос и т.н и нищо и няма, а всичко спря след като избиха 3-те зъба. Rolling Eyes То не беше диария, но някоя друга идея по-рядко от обичайното за нея.

Честит имен ден на всички празнуващи.

# 123
рал, другият вариант е да премериш температурата, докато спи. Така със сигурност няма да мърда.

# 124
  • в Надежда-та
Запис Peace
За презнуващите днес  bouquet

# 125
Честит имен ден на Бебеш и Елениа!   bouquet

Тути, да не е алергия към златото? Аз съм така и имам зор със златни обеци. С тенекиени - няма проблем. Мога да нося златни, ако са в минимален контакт с ухото, тези с витнчета са кошмар.

# 126
Малеее, Еления, как не ме беше срам.  Embarassed Поправям се, жива и здрава да си, много съм залисана днес..

Рал, не е лесно с тая малка проклетийка, все намира как да ме ядоса, одеве като ми се разтръшка, не мога да й сменя памперса, то човек не корема, ми не знам какво да го заболи...

Мама Зая, радвам се, че си по-добре, дано и на Калинката му отшуми бързо тази нова екстра.  Praynig

мише, ти пък откога си дундаMr. Green

# 127
буби, нещо не мога да си намеря подходящ ник  и си ги сменям Mr. Green Май ще трябва да си сложа този, който ползвах от ученическите ми години  Mr. Green

# 128
  • София
Бебеш, Елч, елениа, и всички останали празнуващи мами и дечица - ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! Бъдете живи и здрави и много обичани! 

рал, аз като меря Т, гушвам малката с гръб към мен и обикаляме апартамента, гледаме през прозореца и т.н. Все изтрайва 5 мин. така, иначе няма начин.

Болничките мами, бременни мами и бебета бързо да се оправят! Hug

Бубе,
според мен ако нищо друго й няма и е само по 2 пъти дневно, си направила достатъчно. Затягащи храни и гледай да не се обезводни Peace

# 129
буби, нещо не мога да си намеря подходящ ник  и си ги сменям Mr. Green Май ще трябва да си сложа този, който ползвах от ученическите ми години  Mr. Green
и аз бях като тебе и си върнах първия ник, от времето когато още имаше mIRC. bebeshondel ми е от 1999г.

адис, положението е най-добре когато е на работа . Mr. Green

# 130
  • София
Честит имен ден на Елч, Бебеш и Еления! Да сте живи и здрави!  bouquet
Честит имен ден и на всички празнуващи! Hug

дунда Колко време мериш със спиртния под мишницата?

Адис Hug Мрънкаща е и с температура:?. Няма хрема,кашлица,разтройство,играе си,яде.... Вярно,че пръстите й са все в устата,ама само от зъб да е Rolling Eyes Confused
Виктор беше два дни с температура над 38 градуса и от днес е с един кучешки зъб повече. Ама той така винаги ги вади зъбите, така че вече си знам. Няма никакви други симптоми. Дано и при вас да е това! Hug

# 131
  • Пазарджик
Много го обичам този ден,много положителни емоции ми носи.И съм сигурна,че не е съвпадение,но всички хора които празнуват днес са много усмихнати и слънчеви хора.
Честит имен ден Елч,Бебеш и Еления,много здраве и късмет ви желая!И нека усмивката не слиза никога от лицето ви! Hug

Всички болнички да оздравяват бързо Praynig Hug
За Т знам,че не се мери по време на сън и 30мин след сън.
На Нели ушенцето днес е по добре,изтекла е гнойта,но не дава да го пипам,едвам и го промих.(пръскам и Пантенол спрей)Не знам дали е алергия към златото,но и аз като дете съм имала много проблеми сушите.С Таня не съм имала такива проблеми.
И да се похваля,днес Таня най накрая изтанцува мечтания танц .Много е щастлива милата(аз май малко повече от нея),усмивката не и е слезнала от лицето.Ето я и неяhttp://www.facebook.com/photo.php?fbid=465252360167519&set=a … ype=3&theater
Бубе,аз останах много доволна от тези прахчетаhttp://apteka.framar.bg/30018083/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5% … B0%D1%88%D0%B5-15

# 132
  • София
Здравейте!

Честит имен ден на празнуващите днес! Желая Ви много здраве, късмет и слънчево настроение! И двете имена са ми много любими и аз като Тути смятам, че ги носят все хубави хора!

Момичета, благодаря за съветите относно яслата! Решихме да го запишем все пак в тази в Люлин (по- близката до нас). Ходихме да я видим и ме пуснаха вътре. Ремонтирано е и много светло и приятно, така че се успокоих. Утре ще се запишем живот и здраве, дано всичко е наред.
Отчет от днешната консултация- 81 см, 10.500 кг (+1 см +250 гр за три месеца). Малко ми се вижда, но може би вече няма да расте с темповете от първата година. Поставиха ни 4-тия Синфлорикс и ми предложиха някаква ваксина Превенар 13. (не е задължителна)- да си помислим дали искаме да я сложим. Някой чувал ли е за нея? Препоръчвали ли са Ви я?
Много се радвам за Таня на Тути- прекрасна танцьорка е  Simple Smile
Рал, и аз гушвам и притискам ръчичката. Меря с дигитален на Чико.

Хайде лека от нас!

# 133
Хайде и аз да метна една следобедна почерпка, че голямата щерка и свекърва ми са именички:

Честит имен ден на всички, малки и големи!

# 134
Честит имен ден на Еления, Елч, Бебешондел, Лени на Пепита, Константин на Нина Тита и всички, които празнуват днес   bouquet

Аз не мога да меря температурата. Преди две седмици изкара четири дни с висока температура, аз един път не я премерих като хората. Нямам идея дали термометърът е точен, ама и нашето мерене си е жива борба. А тя вдигаше най-висока температура между 3 и 4. Пипах чело, ръце, шашках се и така...

Сега пак е тръгнала да се разболява. От вчера давам Витамин С и Осцилококцинум, ама май няма да помогнат. И да попитам по колко пъти на ден могат да се дават. Мога ли да дам Осцилококцинум сутрин и вечер?

Тути, аз нямам алергия, но не мога да нося никакви обици с винтчета. За няколко дни ушите ми веднага се възпаляват. А каката ви ще стане голяма красавица.

Леле, Майко Зайке, кога стана 7ми месец  Shocked Отстрани времето лети супер бързо. Радвам се, че си по-добре. Буби, и ти да влизаш във форма по-бързо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт