Времето навън се мръщи, януарче преобръща къщи! (38)

• 38 167
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Леле, Майко Зайке, кога стана 7ми месец  Shocked Отстрани времето лети супер бързо. Радвам се, че си по-добре. Буби, и ти да влизаш във форма по-бързо  Hug
Хихи, ами реално имам още 2 седмици до заветното влизане в 7-ми  Laughing Но да минава си времето, тумбата тежииии  Crazy Пикам през 1 час.

Ще взема да се снимам и ще кача снимки  Heart Eyes

# 136
Честит имен ден на Елч, Елениа, Бебешондел! Бъдете здрави и щастливи!

Честит имен ден на красивата Лени на Пепита и малкия Коце на Нина Тита! Бъдете здрави мили деца, и винаги личицата ви да греят от усмивки!

На бременните мами Зая и Буби - да се оправяте милички, пожелавам ви да се чувствате само добре до финала! Мама Зайче, брех как лети времето. За сладур Калин  Hug - да отшуми това гадно нещо.

Тути Hug прекрасна ти е Таня, разбирам емоциите ти, Марина също танцуваше и с такова умиление си спомням репетициите, приготовленията, костюмите, концертите! Поздрави Танчето, защото е страхотна!

Самуил е страхотно мрънкалце...и той с акането е нещо като описаното от Бубето, днес бръкнах в устата и има четири наболи кътници, отделно, че вика и крещи мноооого яко, от вчера насам е направил куп бели. Сега най-накрая спи, че дивя навън, а днес е спал само един път.

Температура меря с живачен термометър. Стискам ръчичката, общо взето успяваме.

Отивам да гладя на спокойствие, хубава вечер на всички, на празнуващите /големите/ наздраве! cheers

# 137
 Hug
Благодаря ви мацки!
Честити да са всички Елени и Константиновци!
И по- специално Коцето на Нина-тита
                                       и Еленка на Пепита!
                                           ...ако няма рима- удари ма:)))

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 21:44 от elenia

# 138
Честит имен ден на Елч,Еления,Бебешондерче,Коце и Лени!Бъдете живи и здрави,щастливи и добротворни!
Болничките бързо да се оправят! Hug
Тути,Танчето е мнооооого харизматична! Hug

# 139
Айдеее, честито и на Ленка, и на Коцето!  Hug

Мамо Зайке, давай да ти видим тумбето!  Heart Eyes

# 140
  • София
Честито на празнуващите днес - пожелавам ви много здраве и усмивки!

Температура меря с живачен термометър (смених 10 вида дигитални за уши, чело, залагалки, спиртни... и ми дават разлика повече от 1 градус и то след определена Т) При Боян борбата е жестока и прилагам тормоз - термометър в задника - много бързо показва, вадя 0.5 и готово.
И 2-та са ми болни. Боян започна с хрема - мислех, че е от растящите зъби, днес вече е с хрипове и АБ. Каката е с 39.5 и гнойни сливици отново. Лошото е, че и 2-та се скъсаха от повръщане днес и не знам дали е от зверската кашлица или вирусът е такъв:(. Отвратително е, когато децата са болни.

# 141
Честит имен ден на малки и големи именници! Да сте живи и здрави и големи късметлии!

# 142
Честит имен ден на Еления, Елч и Бебешнодел!
Бъдете здрави и мнооого обичани! Да дочакате внуци и правнуци да подновят прекрасното ви име!

Чест имен ден, Косе!
Честито и на Лени! Пепита, много дълго се чудих кое да й избера и накрая реших да оставя решението на тебе:
това
или това

# 143
  • Сандански
В последните минути да честитя празника на всички именици - малки и големи!Да е светло името ви,да бъдете най-вече здрави и само хубави неща и стойностни хора да споделят житейския ви път!!!

Всички болничета бързо да се оправят Hug

Зайче,Буби,много ви се радвам и на двечките Heart Eyes Спомням се,че след раждането на Божидар ми беше много криво,че повече няма да изпитам всичките емоции и зареждащи моменти на бременността и раждането.Но то никога нищо не се знае Mr. Green(само да не ме чуе ММ,че лошо ще му стане)

За предстоящите празници няма ли да има отпочиващи в Сандански?С удоволствие може да се видим на кафе между смените ми Flutter

# 144
момичета, как сте? усетихте ли земетресението, яко разлюля, хем сме на втория етаж...сега не смея да легна...

# 145
  • sofia
Адис, изкарах си акъла. Имах чувството, че ще се разпадне блока. Колко ли силно е било?

# 146
Оф,раздруса си ни истински....И мен ме е шубе да легна....ужас...

# 147
  • Пазарджик
И при нас разтресе ,яко.Сега няма заспиване,яд ме е ,че си легнах рано
Любе в Пловдивски вести пише ,че е с магнитутът  5.6

# 148
 Да и аз прочетох, че е било 5.6 с епицентър някъде около Перник, въпреки дъжда, доста хора са излязли навън...

# 149
  • София
Няма да се спи тази нощ...

Цялата треперя от уажс. Яна се върти до мен на дивана и отказва да си отиде в стаята. Другите къртят здраво.

Общи условия

Активация на акаунт