Времето навън се мръщи, януарче преобръща къщи! (38)

• 38 168
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ужас хора не съм мигнала от 3.......... #Crazy

# 151
  • София
Какво ти спане, даже и от кафе нямам нужда. Дано не се случва скоро пак.

# 152
Добро утро!
Момичета, благодаря ви за пожеланията, част от тях показах снощи на Лени и беше много развълнувана. Аз и Ти, по мое мнение ще иска и двете в същата последователност.

Какво земетресение, кога, къде?

# 153
  • София
Пепита, ти си щастлив човек Hug Аз цялата треперя..

# 154
  • София
И аз още треперя Sad. Много гадно. Децата спят долу в колата след многото емоции.

# 155
  • София
Не мога да спра да треперя, това ми е един от най-големите кошмари...

А малката в каква истерия беше изпаднала точно в 2 ч., как крещеше, пищеше и ревеше не мога да ви опиша, дали е усетила нещо, друг път не е било такова нещо...

Заспа в 5 ч. горкото, такива емоции бяха, висяхме навън 1 час, целия квартал беше отвън

Не съм спала и 1 мин. тази нощ, ще се обаждам на педи да отменим часа за ваксината, не си представям и на това да я подлагам  Confused

# 156
Лелеее, сега прочетох. Момичета, че то си е за страх. Може и да не вярвате, но заведете децата да им леят куршум, а и на вас. Ако не помогне, няма да навреди.
Я сега за успокоение по едно силно кафе, нищо че е рано  Grinning

# 157
Момичета, беше си доста страшничко. Ние не излизахме, но бяхме в готовност. Децата миличките си спаха. Само баткото се разплака малко, че аз в един миг се събудих, грабнах го и застанах под касата на вратата. После ги сложихме двамата на една спалня и те си спинкаха. Нашите дойдоха у нас от другия край на София, хем ние сме по-близо до епицентъра, но пък те са на 9-ия етаж и там си е доста кофти.

# 158
Слава богу Марти нищо не усети, всъщност беше много учуден защо хукваме посред нощите.Сега ще ме е страх през деня, че ще съм сама с него

Ние бяхме в колата, обиколихме малко, за да може той да заспи. Беше голям хаос, нямаше нито една полицейска кола. В нашия квартал има блок с много щети, дойде една кола на гражданска защита, която през 2 метра спираше да пита хората къде е въпросния блок - няма GPS, няма нищо.

Аз имам спомен за още 1-2 такива земетресения като дете, единия път посред нощите тичахме по стълбите, а единия път бях на училище.

Между другото аз в понеделник през нощта цяла нощ съм сънувала, че тичам с детето в ръце като обезумяла

А пък един съсед каза, че до към 2.30 е бил на дискотека и тъкмо е бил заспал и като е раздрусало първата му мисъл е била: Ебати, кво пих  Laughing

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 07:26 от kak@r@la

# 159
  • София
Много беше страшно  Sad. Обикаляхме с колата по улиците, към 6 се прибрахме. Мазилката в коридора е паднала на 2 места, има малко паднала мазилка и в хола. Не знам какво ще правя днес сама.

# 160
Добро утро на всички! Hug

Страшно беше тази нощ, усетихме го доста силно и тук! Сами не се събуди, но аз треперих дълго след това...А как се притесних за Марина...снощи се прибра на Ловеч и е била сама в стаята/другите момичета ще се прибират тази сутрин/....Но реших да не и звъня, все пак може и да не го е усетила....тази сутрин като звъннах, така се и оказа. Слава Богу!

Момичета, представям си пък вие в София какво сте изживяли  Hug,....в такива моменти се осъзнава колко сме безсилни пред природата и колко маловажно е всичко друго...

Ех, КакоРали, с това последното ме разсмя... Simple Smile

До по-късно...

# 161
Мале сега чувам как ви е люляло, доста силен магнитут, страшно е било.
Тук при нас нищо не се усети, поне аз и малката не сме.
Майка обаче много ги усеща тези неща и будувала почти цяла вечер.
Пуснала си ТВ-то и тогава разбрала защо сън не я лови, тя и като беше при сестра ми в Гърция така ги усещала, че нали там често ги люлее.

# 162
Добро утро!
Пряко включване от Пловдив  Mr. Green : и нас ни разлюля много здраво, ние сме на 4ти етаж, но има партер и все едно 5ти. Точно в 3 цялото легло се разтресе мощно, скочих, грабнах дребното и под касата с ММ. То горкото мига още сънено, изобщо не разбра какво стана, но ние много се изплашихме, разбира се. За щастие, макар и силен, самият трус беше сравнително кратък. Чухме се с нашите, смятайте, те са в къща и са в полите на Родопите, тоест на скала, щом са го усетили и те...
Но това са природните стихии, ние сме нищо пред тях. Важното е, че всички сме живи и здрави, че няма жертви и много сериозни поражения. Вижте в Италия при земетресение със същия магнитут (5,9 беше при тях) има дори жертви...  Sad

Не излязохме навън и не сме слизали долу. Аз знаех, че ще има остатъчни трусове, само един усетих, но беше вече много по-слабо.
Така, че пийте една студена вода и да се радваме, че сме добре.  Hug

# 163
Добро утро, момичета!

Какарала, влизам да видя как сте и доста ме разсмя с твоят съсед. Страшно си е било.
Ние нищо не усетихме, но казват че и по нашия район е люляло. Явно не достатъчно, за да ме събуди.
Дано всички да е наред и няма други силни трусове  Hug

# 164
Добро утро!

Ние също усетихме земетресението, ама все едно че беше от 3 степен, нещо такова. Като гледах новините сега - малеее то е било страшно при вас. Представям си какъв ужас сте изживели.
Усетихме 2 труса един след друг, почудихме се какво да правим, Петър си спеше, пък накрая и ние си легнахме.
Добре че няма жертви и големи разрушения.

Общи условия

Активация на акаунт