Времето навън се мръщи, януарче преобръща къщи! (38)

• 38 172
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Ако го погледнем от комичната му страна имаше страшни образи навън, въобще паниката е страшно нещо. Имаше една съседка по пенюар, една пък  горката с бебе на 2 месеца стои под дъжда, краката му голички ooooh!.

между другото това се чудехме с мъжа ми, в родилните отделения какво се случва в такъв момент, или пък в затворите
Марти заспа, дано няма тайсън кючек пак Laughing
Аз се шашнах от коментарите на хората/ слушахме радио в колата/, половината бяха от сорта- чаках коментари в интернет. Е последното нещо, за което съм мислила е да пускам компютър #Crazy
И в нашия вход има напукана мазилка

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 11:17 от kak@r@la

# 166
  • София
Ние скочихме като пружинки с ММ. Той грабна Ива, аз издърпах Яна от леглото и в 3.05 излизахме от гаража. Направихме една среднощна разходка из Студентски град. А там цареше невероятно оживление. Толкова хора не съм виждала и през деня. Има и добра новина от нощта - дюнерите и заведенията в Ст. град бяха претъпкани. Grinning

Такъв ужас не бях изживявала до сега...

# 167
Момичета, да се надяваме, че всичко е отминало и няма да се повтаря. много страшно си беше. Буби, и аз това си помислих,  при същия магнитут в Италия какви разрушения и жертви има, но  при тях е било май с по-голяма продължителност. Слава Богу, тук се разминахме.

какорали, това си е бил пророчески сън. ние не излязохме навън, в този момент валеше, може би затова, но облякох децата и под касата на вратата с готовност да хукнем навън, ако се наложи. честно казано веднага пуснах компютъра, за да видя къде е епицентъра, което разбира се въобще не ме успокои, като разбрах къде е...

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 09:09 от адис

# 168
  • София
В Италия мисля беше 6,1. Повтори ги със същата сила след 24 часа, дано и при нас не стане така
Ние не сме излизали, ММ си заспа веднага след първия трус, а аз не съм мигнала цяла нощ. Малчо също спеше. Слушам в момента какви ги говорят по ТВ - "нямало изгледи за втори силен трус" - абе тия хора как точно го разбраха това
Имам една колежка, която не ходи до тоалетната, когато има земетресение, защото я е страх да не я намерят по гол г*з  Grinning

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 09:15 от bimbim

# 169
Бимбим, един сеизмолог каза, че множеството остатъчни трусове със затихваща сила обикновено са показател за успокояване на земните плочи. Обикновено, каза човекът. То е ясно, че предвиждане и прогнози за такива неща са невъзможни...

# 170
Благодаря ти Господи, че посрещнахме утрото!  Praynig

Привет изплашени мами от Софийско и околията.... чак сега започвам да осъзнавам колко страшно всъщност беше.... ние с Ади сме самички и той беше много неспокоен, в 2:00 ставах да му правя мляко и сме позаспали, когато в един момент усещам, че нещо пада на земята, а ние сме на 6ти етаж с 2 приземни значи 8ми  Shocked, едно бучене и едно яко разлюляване...гледам полилея ще се скъса от клатене....в първия момент помислих, че Ади е паднал от спалнята и след това го гледам, че спи до мен...станах и гледам как остреща в блоковете се светкат лампи от различни апартаменти...гушнах Ади и застанах под касата на вратата...и то спря...Ади не се събуди и го оставих да спи на спалнята... и аз си легнах...но после усетих още 2 труса през един час....някак си сутри
нта, когато си пуснах телевизора се стреснах адски много, а и в кухнята бяха изпопадали разни неща от лавицата, докато в 3:00 часа усетих, че е силно, но някак си успях да запаза самообладание и дори си легнах....

Дано се успокои майката Земя  Praynig

Хубав ден на всички и моля стиснете палчета за нас, че ние предстои важно събитие Peace

# 171
Адис, просто всеки човек си е различен и реагира по различен начин. Аз исках само да бягам възможно най-далече. Мисълта, че съм на 5тия етаж ми действаше много зле.  
Мъжа ми каза, че само съм крещяла дететоо, пази дететоо, а той в първия момент се въртеше като пумпал по гащи. Ние имаме огромен гардероб в спалнята, звука от него беше чудовищен, първата ми мисъл беше, че ще падне и ще ни убие. Всъщност от това ме беше най-страх
Абе мина, само да не се повтаря Praynig

Бимбимhahaha  Мъж ми преди малко ми звънна да ми разкаже, че един от неговите приятели, не само, че го е хванало по гол г.з, ми че и в действие

Днеска ще е тежък ден, а имам да оправям багажи. А така ми се спиии

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 09:28 от kak@r@la

# 172
  • sofia
Кате, да разказваш после Hug

Мерси за кафето, аз заспах в 6ч, как ще изкарам днес  ooooh!

Рали, аз също казвах на ММ да вземе детето, но той прецени, че преминава и не я събуди. Как се клатеше плазмата самоооо

# 173
Добро утро, мами Simple Smile
Ние живеем в Свищов и тук се усети доста, а ние живеем на първи жилищен етаж.
Мадлен Ивчо рева като магаре по същото време , такива викове и писъци не бях чувала от него  Confused

# 174
Както каза Катето "Благодаря ти Господи, че посрещнахме утрото!"

Надявам се всички да сте добре и да ни остане само уплахата  Praynig Hug

Дано не се повтаря  Praynig, ние сме на 8-ми етаж в панелка и всичко падаше от лавиците, колко книги и фигурки изпопадаха, а телевизора направо даваше 30см. отклонение  Crazy За 2 мин. как се събира антуража, пари, документи, храна, вода и дрехи за детето ...
Спахме в колата, колко спахме ....само Ели нищо не я впечатли.

# 175
Наистина всеки реагира различно. Аз също следих земетресението и афтършоковете онлайн. Знам, че ако не можеш да се добереш до навън за 10 сек. няма много смисъл да опитваш. И не че съм толкова смела, но алтернативата да грабвам голите деца и да излизам навън, заобиколена отвсякъде от блокове не ми се стори по-добра.
Много беше гадно и дано наистина земята се успокои, защото се съмнявам, че имаме много безопасни варианти ако пак разлюлее.

Кате, стискам ви палчета и на краката!

Рали, стягай куфарите и бягайте надалеко Simple Smile

# 176
  • София
Ох, страх голям! Дано няма повече  Praynig  Praynig  Praynig

Страх ме е сама с детето и сега се въртя като муха без глава. Спахме в колата до 7, колко спахме не е ясно. Още ми е притеснено някакво...

# 177
  • Пловдив
Аз не разбрах че е земетресение  Embarassed, От ухото и хапчетата съм замотана и ходя като пияна. Но от труса се събудих,  отидах до банята и като се върнах ММ вика че имало земетресение, а аз  си мислех че проблема е в мен #Crazy. Виолета час преди това много плака, въртя се и искаше някои да я гушка.
Стаско беше при баба си - на 20-тия етаж  Whistling - там доста ги е разлюляло, но той си спал непробудно.
Дано да няма повече  Praynig

# 178
Бимбим, Кака Рала,  Joy Joy Joy!

Кате, успех, стискаме палци!  fingerscrossed

Малее, Вал, 20 етаж! Ние на 5тия щяхме да изпопадаме от спалнята, ваште - не знам... А Стаско е пич! Заметресения накакви...  Crazy

Аз вече съм по-спокойна, даже ми е ведро едно такова, но снощи едвам заспах на сутринта, такава тревога ме беше обзела, че просто... Но това е нормална реакция, де. Нормално е ни е страх, но важното е, че сме здрави!!!  Peace

# 179
какорали, една спокойна и хубава почивка ви пожелавам  Hug

кате, стиснати палчета и от мен! голям страх си е да преживееш всичко това сама, браво за самообладанието  Hug

вал, по-добре, че не си и разбрала какво става, бързо оздравяване  Hug като писа за ухото, винаги съм се чудела на мартин, като казва че чува звуци  Simple Smile така ни е стресирал с тези негови отити, че един път без Т, без болки като каза"чувам звук" и викам на мм, "води го", а той " какво по точно да кажа на лекаря...", ама добре, че го заведе, че беше започнало възпаление. та явно щом и ти казваш, наистина се чува някакъв шум...

Общи условия

Активация на акаунт