Времето навън се мръщи, януарче преобръща къщи! (38)

• 38 637
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Ооо, Клео, добре завърнала се  Grinning

# 556
  • бургас
Ооо, Клео, добре завърнала се  Grinning

Hug Hug Hug

# 557
  • Пловдив
Бебеш, не мисля да я пускам на ясла още. Живот и здраве директно на градина. Идеята беше зимата аз да се върна на работа, а тя да ходи при баба си да се гледат. Но...  Rolling Eyes Аз че на работа няма да се върна, то е ясно, ама все пак мисля да си я пращам при баба й, за да мога и аз да смогвам. И е крайно време да предприема нещо за градината, че само се ослушвам, а и тука е една мъъъкааа...  ooooh!
Бубе не мъка, ми не знам кво да ти кажа от понеделник с тия градини е кошмар - подала съм когато Вивка беше на 1г. и не е приета никъде, в едната сме 3-та резерва и се надявам там да я вземат.

Бонболина не мажа с нищо, те си изчезват за няколко часа или ден.

# 558
  • София
Добър вечер!

За разяждане прилагам на Ади следния номер - половин-един час преди ядене й набутвам няколко лъжици кисело мляко или плодово пюре. Определено й се възбужда апетита и хапва по-добре. От витамини не съм видяла полза при моите деца в това отношение. Виж от противоалергични Бобсъна се скъсва да яде. В никакъв случай не препоръчвам да давате, просто ако на някой са му изписали да не се чуди откъде идва вълчия апетит на детето.

От известно време Ади като се ядоса започва да си хапе китката доста силно, става точно като "часовник", ако се сещате като малки си правехме. Днес се замислих дали е нормално това, то си е самонараняване  newsm78

Бобо е приет в училището, където изкара предучилищната. Утре сме на диагностика (аман от глупости!) и наесен с песен.

bouquet

# 559
Зън, честито за Бобо!   bouquet

Вал, яслата, в която ходи Вивка няма ли ДГ или е само ясла? Аз съм харесала една ДГ тук близо до нас, но всички ми обясняват, че за нея (и не само) нямаме никакви шансове по стандартен прием...  Tired Иначе в Марково (където са нашите) има ДГ като слънце - с хубава градина, чисто, спокойно, но много далеч беее.. Направо не се виждам как ще я придвижвам всеки ден в нормални часове до там, айде взимането лесно - нашите ще я взимат, ама воденето сутрин?!  newsm78 Не мога да я изнеса да живее при нашите. А иначе дето викаше Камчето (мисля,че вие бяхте с подобна дилема) - чист въздух, приятно, но... далеч.  Confused

Ооо, забравих да ви се "похваля" - имам синина под окото, в следствие от сутрешното кроше с глава на Зорница. Днес следобед тръгнахме да излизаме и като се мернах в огледалото лошо ми стана. Наплесках се с фон дьо тен, ама пак личи, мамка му. Е сега вече не мога се оправда, че ММ не е замесен...  ooooh!

# 560
  • София
Добро утро  Hug

krissia, много е кофти това неядене, Тия е така от месец, вече спрях да се впечатлявам, споделих тук, че тя имаше дни, в които караше на няколко хапки храна, АМ го отказа изцяло, изобщо нищо не искаше, и точно по тази схема, дори не опитва, а директно ми блъска ръката...от 3 дни започна да попрояжда, сутринта изпи и 100 гр. АМ, като това се случва след излизането на поредната двойка кътници  Tired Да не би и на Ава да й растат кътници?

Буби, вчера я видях тази реклама, кой велик ум сътвори този шедьовър не проумявам  Sick Sick Sick, трябва да предупредя баща ми известно време да не гледа рекламните паузи, че има опасност да си счупи телевизора, той е от най-върлите " фенове " на главния герой  ooooh!

Зън, Тия не се хапе, обаче няколко пъти се случва деца от площадката да я поръфват...онзи ден се прибра точно с такава " градинка " на китката, ММ беше с нея и каза, че както си е играла едно момиченце я е " нападнало "  hahaha и я е ухапало, ама смятай колко силно, щом след час още я имаше следата...

Аз иска да ви попитам какви неща правите заедно с мъниците, в смисъл някакви игри, занимания, обучения, защото ние като сме си в къщи общо взето висим на компа и гледаме Маша, още от входната врата Тия се лепва на лаптопа и започва да повтаря като латерна " Маа-маа-маа"  Crazy

# 561
Бебеш, не мисля да я пускам на ясла още. Живот и здраве директно на градина. Идеята беше зимата аз да се върна на работа, а тя да ходи при баба си да се гледат. Но...  Rolling Eyes Аз че на работа няма да се върна, то е ясно, ама все пак мисля да си я пращам при баба й, за да мога и аз да смогвам. И е крайно време да предприема нещо за градината, че само се ослушвам, а и тука е една мъъъкааа...  ooooh!
а като се роди бебето кой ще гледа каката?

# 562
Добро утро!

Мадлен, направо ме размечта с това кафе  Hug

Зън, браво за Бобо!

Мадлен, най-много разглеждаме книжки, обяснявам кое какво е, но често пъти се занимава и сама, рови си из коша за играчки, разхвърля и така...много се радва когато й пускам песнички на компютъра и пеем и танцуваме заедно  Crazy казваш, че тия се лепва за компютъра, а аз имам този проблем с Мартин, незнам вече какво да правя, направо ме влудява...може да пише и да чете и се оправя абсолютно сам, пуска си каквото иска...сега е вкъщи и по цял ден може да виси на компютъра  ooooh! опитвам се да го ограничавам с наказания и заплахи, ама не се впечатлява нещо  Whistling

# 563
Добро утро!
Отчет от вчерашната ДК-10.900кг.,82см.И ние най-често разглеждаме книжки и пеем песнички.Дара като цяло е много самостоятелна и като се заиграе с нещо може да отнесе часове.Вкъщи е песен с нея,много често си седи в кошарата и гледа бейби тв,но навън.......чудо.....
Зън,успех на Бобко в училище!
За неяденето не мога да дам съвет,тъй  като моето хлапИ хапва всичко с кеф.
Буби,аз мисля,че пак ще си имате госпожичка!
Оф,отивам да пия кафе,че нещо хич не съм в час.Хайде,ползотворен ден! Hug

# 564
За заниманията вкъщи не знам какво точно да кажа. Като мине малко време да е на затворено и започва да ме дърпа да ходим навън и съответно, ако се забавя започва да реве яко. Книжките са интересни за 5 минути макс. Просто има шило в гащите и не стои на едно място. Единственото време, в което стои на едно място повече време е когато яде и спи. Ставам, че малкото се събуди

# 565
Добро утро момичета

Мартин вкъщи си е свободен електрон, оставям всички врати отворени и той си ходи от стая в стая, рови по шкафовете, вади, прибира. Има си и стая за игра, но рядко се задържа в нея. В момента точно се опитва да се вгради в ел мрежата, бъркайки със слушалките за компютър в контакта
Хубавото е, че етажа ни се затваря с преградна врата и като изперка много го пускам в общия коридор, който е като детска площадка. До нас има и друго дете и навън са коли, тротинетки, скейтове - там може да откара 1 час

А навън стои в пясъчника предимно

# 566

А навън стои в пясъчника предимно

Ох,как ги оставяте в тези пясъчници?!?Аз не я оставям.Винаги съм имала домашен любимец,но като виждам как котки и кучета се изхождат там и... Sick За домашното поне знам че е обезпаразитено и няма да му бърка из фекалиите.
Добро утро,де.  Wink
Вкъщи най-много играе с топки,балони,колички и изобщо мъжки играчки.Е,отвреме навреме мята някоя чанта на рамо с някой телефон,нахлуза нечии обувки или чехли и се мъчи да ходи.Шкафовете също са доста обичано място,както всички.На едно место не стои никак и по никакъв повод,като се храни е права,пие вода на ход,май само като заспива е на едно място.
ВалТ,на нея не й минават за толкова кратко време и затова питах.  Sad
Буби,едни очила няма ли да свършат работа?
Клео,уелкъм бек.
Ядене-ту яде като разпрана,ту не.Гледам сега поне плодове да хапва,пък манджите колкото-толкова.
Бягам засега

# 567
  • В две тъмни очички
Бубе, ти пък си такова оправно и смело същество, откъде този страх от тъмното?! Какво е това нещо, дето ще изкача? Няма да се плашите, ей!  Hug
Хаха, това е само привидно да знаеш. Иначе съм със заешко сърце по темата тъмнина  Mr. Green

Бубе Слънце, да не те е стреснал някой като дете? Аз и до ден днешен се сливам с тъмнината и дебна да изплаша мъж ми хаха. Особено сега като пикая по 100 пъти на вечер, го дебна кога ще стане той и му скачам  Joy
Никой не ме е стряскал или поне нямам такива спомени. ММ обаче е досущ като теб. Знаеш ли колко пъти се е крил къде ли не и ми изкача, сърцето ми отива в петите. На няколко пъти го замерям обаче с нещо, ама не нарочно, а първична реакция просто. Добре , че забременях и спря да го прави!

Елида, добре дошла сред нас  Hug Пиши повече инфо, за да те включим на първа страничка. Ако искаш  на лични

Крисия, при нас е същата работа. Дребната хич не иска да яде. Не се ядосвай, ще мине. Все някога ще проядат, а ако не искат, просто ще са фини  Mr. Green

Клеооооо, къде се загуби бе жана! Пиши по-често Hug

# 568
bonbolina Пясъчника дето ходи какаралка е напълно закрит, като стаичка с врата и покрив  Heart Eyes И аз пускам Калин там да дивее.

bubeto_d  Hug Hug Ами мъж ми засега не ме е замерял, но вече е като гърмян заек много трудно се плаши  Mr. Green Виж мен яко ме е шубе от гръмотевици и паяци.

амнезия  Hug
Клео Верно къде изчезна!   Heart Eyes Heart Eyes

# 569
бубе, вашите поне са финни, а дара хем е дунда, хем не яде  Laughing Laughing Laughing

буби, забравих вчера да ти кажа, че вече имаш силен коз. аз редовно заплашвам мм, че ще кажа на баща ми, че ме бие и той ми вика "ама аз не те бия", а аз отвръщам "е, ти докато обясниш..." Laughing Laughing Laughing та при теб сега хептен ще хване декиш Laughing Laughing Laughing

за азис и аз съм потресена. принципно нямам против да съществува, ама не ми е кеф да го гледам непрестанно особено като това плашилище, на което се е направил.

заек, защо продаваш кростренажора? от вчера съм го замислила, ама пусто все ми се струва, че се повтаря с велоергометъра ми, а и нямам къде да го сложа. бубе, ти какво ще кажеш? има ли дублиране?

Общи условия

Активация на акаунт