Времето навън се мръщи, януарче преобръща къщи! (38)

• 38 333
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Буби Калин пък чопли мазилка и яде  Laughing Сега ще погледна в Икеята...той излиза от всичко що е оградено.

# 631
Здравейте Hug

Еления - Честито ти дипломиране! Да си намериш удовлетворяваща те и добре платена работа!  bouquet

Тути - Честит Ви нов дом! С много здраве, любов и разбирателство да си живеете в него! Hug

Зая Освен тези прегради за легла,можеш наистина да сложиш два стола /аз слагах двете ни табуретки пред леглото/ ама пак падаше от време на време Crazy Спомням си последния път като падна от леглото /беше сравнително наскоро - сигурно около 5 годишна/ ме събуди да ми каже,че паднала и си ляга отново hahaha Crazy

За шапките - мойта си ги търпи. Купила съм й с ластик и не я сваля Peace Е,освен ако не се заинати много де,тогава спасение няма Whistling

Тони Радвам се, че вече сте оздравяли Hug

Буби Голяма беладжийка е Зори - днес й е ден явно за белички Crazy Има и такива дни Mr. Green Crazy

Hug

# 632
буби, да ти е жив и здрав таткото и много да го радвате!
наистина не му личат годините Simple Smile

жоржи, и дара започна да промрънква през нощта. на нея й растат кучешки сега Sad тя не се буди, ама ние я чуваме.
а има ли вече косичка адашчето?

ети, дара не седи и миг с шапка и аз бая съм се притеснила
буби, потвърждавам. на дара вече веднъж й изгоря темето Sad ама и аз с целия си акъл да й вържа опашки...

и мен дара днес ме побърква. от сутринта мрънка, носи ми неща и иска да правя нещо с тях, ама аз не разбирам какво и тя се скъсва да мрънкоти.

абе наскоро се зачетох, че офтамолозите препоръчвали да се слагат слънчеви очила на деца над 3 м. някой да е купил вече слънчеви очила за детенцето си? гледах някакви на полароид, ужким не се чупели, можели да се огъват всякак, ама не мога да разбера как ще я накарам да ги носи...

# 633
Елч, на нас ни подариха очила, но според мен е абсолютно невъзможно да ги задържим на лицето. То виждаш, че с шапките не става, пък камо ли очила... Иначе много обича да си играе със слънчеви очила и да им изпитва издържливостта, но толкова...

А аз щях да питам дали сте купили някакво спрейче за рани? Гледам реклама на бионект, но се чудя кое е най-подходящо...  newsm78  Защото с тези голи коленца и лакти, мисля, че сега се почва... Я кажете мамите с наблюдения по въпроса.

Мерси за честитките, татко наистина е фен, дано да съм наследила неговата младоликост...  Wink

# 634
жоржи, и дара започна да промрънква през нощта. на нея й растат кучешки сега Sad тя не се буди, ама ние я чуваме.
а има ли вече косичка адашчето?
Не, плехо си е още  Mr. Green

Ети, шапка не търпи но кърпа за глава може и оцелее известно време.

И мен въпроса със спрейчета за рани ме вълнува, както и цялата аптечка за морето.

# 635
Тутиии, честитоо! Кой каквото ще да казва, по-хубаво от собствен дом няма.

Буби, да е жив и здрав баща ти и ти да си младолика като него  Hug

За шапките, Кали не понася такова нещо, веднага е хвърлено на земята. Тя и зимата с триста зора ги търпи. И миналото лято беше без шапка и това ще е така.

За леглата, каката не помня точно на колко беше като я преместихме. Но бяхме на квартира и я преместихме да спи на един диван, вечер като заспеше приближавах холната масичка за да не падне. Но тя беше по-голяма и си лягаше да спи сама.

На Кали вече всички кучешки зъбки са пробили  Whistling

# 636
Буби Embarassed пропуснах в предишния си пост Embarassed Да ти е жив и здрав татко ти  bouquet Да се радва на още внуци,да ги гледа /когато Вие поискате Wink/ и да е все така младолик и с младежки дух! Hug А пък ти - дано си го наследила Flutter Heart Eyes

# 637
За раните - най-добре е с йодасепт според мен. Аз май друго незнам за рани.

# 638
Привет момичета! Hug

Самуил от няколко дена е с наколенки, защото колената са му в синини и рани. На челото има огромна зеленина/не синина/, постоянно тича нанякъде и обръща апартамента...Най-лошото е, че се качва по леглата и тича по тях... ooooh!Интересното е, че въпреки това, започна да се заиграва, което ме радва.

Буби, честит рожден ден на татко ти! Да е жив и здрав, човек е на толкова на колкото се чувства! Hug И от мен СИНИ гащички! Heart Eyes

Тути, честит нов дом! Много любов и хармония!

Еления, честито ти дипломиране! Hug

# 639
  • Пазарджик
Момичета благодаря ви за пожеланията Hug

Буби честит рожден ден на твоя баща,да ти е жив и здрав!

За раните ползвам-йодасепт,пантенол спрей ,а тук четох за Цикатридина спрей
Шапки не търпим,а съм и купила възможно най ефирната.Стои само пред огледалото с нея и после я маха Mr. GreenВ този ред на мисли ,днес най накрая успях да и вържа две опашки,до сега не ми позволяваше.

И пак да се оплача,цяла нощ Нелката поддържаше много висока Т,над 39.И както винаги  в такива случаи,нашия педи е от 14ч.В най голямата жега я водих,та имаме налепи по гърлото,изписа антибиотик+пробиотик Био Баланс Бейби. CryОпитах се да и сложа компрес с извара,но тя не дава,реве та реве,довечера пак ще се пробвам.На всичкото отгоре не иска да пие Панадол,а при тази Т ме е страх без температуропонижаващо,взех и Сиафен.

# 640
  • София
Буби, честито на баща ти!
Този компрес с извара за налепи ли е и как се прави? Каката отново е с налепи по сливиците, откачам вече! Не ходи на градина, не контактува с деца, какво се случва не знам...Следват 40 градуса, една седмица неядене, после 2 нечуване...
Още спи с една табуретка до леглото каката.

# 641
мрм, пусни й изследване за бактерии в гърлото. може те да са причината.
разказвала съм как преди години за 10 месеца направих 4 ангини, докато един лекар се сети, че май не е вирусно...

# 642
Буби - да е жив и здрав татко ти и още дълги години да изглежда и да се чувства така.
Зайке - а ние кога ще видим това коремче  Laughing
За спането - кошарата е опряна до леглото ни и редовно си имаме нашественик, но тя е шавлива и рядко 30 мин е в една поза. Иначе не се буди през нощта, но става много рано - в 5,30.
Шапката е само за красота - като и кажа, че е хубава я слага, но докато слезем до долу и е елиминирана.
С катеренето не знам как ще я караме. Мъкне столчета, кашони, играчки и се катери по телевизора и чак по кухненския плот. И не престава да мърмори нито за секунда - пее, крещи, свири на китара и приглася. Но пък за толкова дива е много нежно дете - само ни гали и целува всички наред - нас, котето, куклите. Че и кучетата в парка  Mr. Green

# 643
  • София
Пуснах изследвания - няма нищо... От зимата до сега макс. 7 дена изкарва без налепи, после се появяват и или става ангина с Т и т.н. или сами изчезват за седмица newsm78.

# 644
мрм, на Марти много добре му действа тонзилотрен, може да се дава един месец профилактично. преди време често съм давала изопринозин, също добре се отразява на имунитета. много добре те разбирам, в един момент бях започнала да възприемам детските площадки като потенциално място за вируси и инфекции, до такава степен ми се беше изменила психиката от тези боледувания Rolling Eyes незнам къде ходите на унг, но потърсете още едно мнение за тази трета сливица, наистина детето спря да боледува толкова много от момента в който я извадихме. компреса аз го правя с купена извара, взимам марля и я прегъвам на две, така че да се получи нещо като джобче в което слагам извара с дебелина около един см., изцеждам да пусне водата, слагам отгоре парче памук, за да не се мокри детето ако все пак тече и найлонов плик, връзва се стегнато.

пепинка, тази сладка Рая  Joy

Общи условия

Активация на акаунт