Времето навън се мръщи, януарче преобръща къщи! (38)

• 38 154
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • В две тъмни очички
Адис, за разтегнатата кожа решение няма. Само операция Confused Можеш да засилиш мускулите отдолу, но самата кожа няма какво да я направиш

Ну Заяц фонтанелата е още отворена и на Влади  Peace

Зайке дръж се бе какче.... много здраве и + енергия  Hug

Изчезвам да чета, че скоро имам изпит (даже не знам кога), а материалът е към 600 страници  ooooh! и е ужасееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееен! Почти съм сигурна, че няма да го взема. Като за още по - гадно е и устен. Разхождат те из целия учебник  Sick

# 76
  • Пазарджик
Да драсна някой ред,че съвсем ще ви изпусна
Бубе bouquet
Честито на всички които са приети в яслите
какаРала,напълно те разбирам,и аз бях така ,сега след второто раждане(вярвам,че цикъла ми се е възстановил)нямам такива болки,нямам напрежение в гърдите и е точно5 дена.Абе има надежда. Hug
Бебеш,добри отзиви има и за тези препарати Фор кидсADLSIROPhttp://apteka.framar.bg/30001326/%D1%84%D0%BE%D1%80-%D0%BA%D0%B8 … D0%B5%D0%BC%D0%B0
 и Бринхо-ваксомhttp://apteka.framar.bg/02001401/%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%BD%D1%85% … 5-%D0%BC%D0%B3-30
Бързо оздравяване на всички болнички и малки и големи Praynig Hug

Таня днес има концерт,по случай празника на града,та всичко е на бързи обороти в къщи.

# 77
пате, дара е точно с мерките на дани на 1,3 г., но сега е отслабнала, почти няма шкембенце

бенджолина, и дара има зъби, които избиват не точно по линията на захапката, а даже и малко накриво

рал, сподели, нали затова сме тук!

а защо не им давате да ядат между яденетата? нали е полезно да се яде начесто?

жоржи, да не й е уроки на адашката добре си хапва! Simple Smile

како рала, не знам колко си се наляла (а и не го вярвам), но помня, че и последният път като те видях се изживяваше като "дебела", което си е доста далече от истината Simple Smile

бубе, не съм съвсем съгласна за велото. ясно е, че не трябва да е само то, но все пак си е аеробна тренировка някаква. аз като човек имащ велоергометър от 90-та година мога да кажа, че съм пробвала всякакви варианти за комбиниране на друг тип тренировки с него и най-добър ефект съм постигала с 5 дни вело и 2 дни някакъв комплекс с гирички. отбелязвам, че говоря за чисто отслабване де, аз мускули не гоня, все на диета съм била Laughing Laughing Laughing

малеее, едва ви изчетох!
аз да се оплача, че вчера имах близка среща с наглостта на днешната младеж. ако дара стане такава на 18 г. ще се превъзпитаваме сериозно. няма такова нагло племе!

# 78
фонтанела- още ни е отворена колкото малко копче на ехните дрешки.

Бубе, супер си като мерки височина и кг.
А за изпита не се притеснявай, тръгваш уверено, говориш без да запъваш с разни"ъъъ", "ааа" и така нататък и те сами те спират преди да си стигнала до момента, който не знаеш Wink Sunglasses или точиш локуми обясняваш многознаещо едно нещо по няколко начина и така. Аз лично най-много обичах устните изпити  bowuu Обаче май имаше нещо, че вече не са разрешени  Rolling Eyes newsm78

Всички болнички да оздравяват.

Елч, все забравям да ти кажа, че май работиш във факултета който бях и аз( е не по работа де, но все пак)  Simple Smile Знам я Сончето Simple Smile  Благодаря за споделеното за зъбките.

# 79
Елч - Hug Днес съм като нова Peace Разни първокласни вълнения Crazy Ама то затова сме родители,все за нещо ще ги мислим децата Crazy Hug Благодаря ти,знам че мога да разчитам да излея душицата пред Вас, и не само,а да срещна и разбиране и съвет..... Heart Eyes Heart Eyes

# 80
  • В две тъмни очички
бубе, не съм съвсем съгласна за велото. ясно е, че не трябва да е само то, но все пак си е аеробна тренировка някаква. аз като човек имащ велоергометър от 90-та година мога да кажа, че съм пробвала всякакви варианти за комбиниране на друг тип тренировки с него и най-добър ефект съм постигала с 5 дни вело и 2 дни някакъв комплекс с гирички. отбелязвам, че говоря за чисто отслабване де, аз мускули не гоня, все на диета съм била Laughing Laughing Laughing

Казала си го перфектно "...но все пак си е аеробна тренировка НЯКАКВА..."  Hug Както и аз казах , "ЗА" велото съм и то с 2 ръце ако изборът стои така - Вело или нищо, но като самостоятелен уред изисква изключително много ВРЕМЕ и усилия за постигане на добри резултати. За това време, което се отделя с един фитнес или комбинирани упражнения за цялото тяло, резултатите ще са налице за 2-3 пъти по-кратък период и то в цялостна визия. Велото натоварва много малка част от мускулатурата на цялото тяло  Peace Надявам се да не те обиждам или засягам с нещо от писаниците ми  Hug Hug Hug

# 81
Мама Зая, тревожиш ме, момиче!  Confused Никакво изкашляне на бебето! Взимай мерки, говори с док какво можеш да пиеш, пък било и хомеопатия или билки. Стискам палци да мине бързо!

Да оздравяват и всички други душички!

Елч, големи темерутчета са се навъдили, но те са резултат на собствените си родители, които сигурна съм, са същите, а и на всички нас като цяло. Където и да се обърна в последно време виждам озлобени, умствено ограничени, неграмотни и комплексирани хора. Свестните хора като че ли са на изчезване, чак се плаша. Но това са моделите на подражание днес - ББ и "животът ми е поп фолк".. Какво да очакваме?!?

Бубе, ще ми трябват ценните ти съвети след раждането на второто. След Зори пораженията бяха минимални, да не кажа незначителни, но след втори номер не знам как ще е... Та, ще ми даваш насоки и на мен.  Hug

КалифорнияHug ! Свикнах вече с мисълта май май.. Малко шок и ужас в началото, но...  Mr. Green

# 82
Буби,прави си-генетичният материал е много важен,от круша слива се не ражда.
Елч,ужасни са днешните младежи......Остави,че са инертни и индеферентни,ами и мнооооого нагли.В края на уч.година в училище е като в храм/то са молби,ревове,чудо/,но понасям стоически напъните Simple SmileСтискай зъби и не им се давай!

# 83
ейприл, то ако са молби и ревове - пак добре, но когато ти повишават тон, истерясват и заплашват вече ми идва в повече наглостта и тоталната липса на всякакво уважение и авторитет. и то на фона на крайно положителното и коректно отношение от моя страна. ама бубинката е права - такъв е социумът....мамка му!

бубе, защо да ме обиждаш, бе мила!
аз съм съгласна до огромна степен с теб. всъщност ние с теб целим различни неща. аз съм на фаза сваляне на сланина, а ти - оформяне на тяло. ако, дай боже, стигна някога до там и аз ще пея твоята песен, ще ти я припявам на втори глас Simple Smile а и след цял живот опити за отслабване аз просто съм си засякла кое дава ефект при мен и кое не. то универсална рецепта няма за нищо...за съжаление Simple Smile))))

# 84
  • Сандански
Бубе  bouquet

# 85
  • Пловдив
Да взема и аз да се разпиша, че ни забравихте  Laughing
ЧЕта редовно, но сигурно ще забравя нещо да напиша.

ДИмара, чесити розови гащи  Hug

Уши не чистя на практика. Обирам ушна кал, ако е излязла в ушната мида извън каналчето. Не е хубаво да се чистят често ушите, защото се увеличава секрецията на ушна кал.
И аз така . А брат ми от много чистене, остана едно парче памук вътре и ходи на док . да го вади .

Стасчо го подстригахме преди великден - брат ми го мина с машинката - 9 номер. аз го държа, той реве и така....

Вече спи по веднъж. около 2-3 часа.
Почнах да го отбивам, утре го давам на баба му да се гледат една седмица . От вчера ми е криво ревливо, не мога да си представя, че няма да го виждам няколко дни. А като ме ядоса му се заканвам, че го пращам при баба му  Confused

Днес ще правим кръщене на Стаско. Снощи бяхме до  късно на РД на едно приятелче на ВИвка, легнахме си към 12 часа и това малко диване вече е будно. То не стига че ще ореве църквата, ами и ще вземе да заспи по никое време  ooooh! Поне питата ми е готова - заслужи си неспането  Crazy - едното ревна в 2.30 и аз реших че няма смисъл повече да спя......

Оф Бубе и аз имам държавен изпит на края на юни, но нямам време за него, и си викам че има време до тогава още не го мисля  Sad
Бенджи както се казва - Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги  Grinning

Приятен ден   bouquet

# 86
Добро утро!

Бубе, благодаря за отговора, все се надявах, че може би с някакъв стягащ крем, може да има ефект... Успех на изпита, и няма да тръгваш с такава нагласа  :hug
:
Вал, успех и на теб за държавния изпит, възхищавам ти се, как успяваш да съчетаваш и учене и работа с две малки деца.

Жоржи, да дг са след 3г., но имат яслени групи, Ивайла е в ОДЗ, вашето СДЯ ли е? Камче, понеже се чудеше за чистия въздух, затова писах ,че яслата не излизат много, много, но пък сега обърнах внимание, че едното е СДЯ, а другото ОДЗ, ако избереш първото със сигурност ще трябва отново да минете вълненията при кандидатстването, при втория вариант поне това си го спестяваш, детето минава директно в първа група  Peace

момичета, в групата на Мартин има варицела, той не я карал, затова очаквам, че това ще стане сега. предполагам, че няма как да опазя и малката, ако той се разболее, но тези от вас които имат опит могат ли да ми кажат за колко време се скриват пъпките след това? защото планираме морето сега, а пък нали не трябва да има излагане на слънце, докато все още има белези?

# 87
Добро утро!

Кафе още не съм пила, щото тая сутрин нещо хич не съм във форма... Станах, нахраних дребното и пак легнах.

Вал, успех на държавния! Сигурна съм, че ще се справиш - ти си фурия!  Wink  Hug

Бубе, стискам палци и на теб!  fingerscrossed

Ох, исках още да пиша, обаче нещо ...  Sick ... Айде, после пак...

# 88
Зайке, отчети се как си днес?
След поста на Нощни рабирам,че босилека може би не е подходящ за теб. Confused

# 89
Зайке, пусни снимка да те видим с коремчето  Heart Eyes

никога не съм предполагала че моите две деца могат да се гледат толкова лесно! и то когато са заедно затворени вкъщи...

Общи условия

Активация на акаунт