Времето навън се мръщи, януарче преобръща къщи! (38)

• 38 637
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
  • В две тъмни очички
Буби днес бях на една срещичка с едни приятелки и се оказа, че явно върлува някакъв вирус, придружен с Т и ситен обрив! 3 от децата на моите дружки са го карали. Може и при вас да е така!

Елч, точно това ми е притеснението и при мен. До ден днешен се страхувам неимоверно много от тъмното. Страх ме е да погледна от прозорците на вън вечер  ooooh! все имам чувството, че нещо ще изкочи.... Аз до колкото знам обаче този страх се проявява около 3 годишна възраст, ако въобще се прояви де.

# 526
  • Пловдив
Стаско много подражава на кака си, и така ползваме гърнето - заедно с нея, двамата строени и пишкат  Laughing

Буби аз пък залагам на сини гащи - на следващия преглед Минев ще ти каже какво е  Wink

Пепита одеве по новините чух за вашия проблем с водата  - ужас, през лятото без топла вода  Sad

# 527
  • София
Буби, радвам се, че нещата при вас се подобряват и не е шарка! Абе и аз залагам на синьо при вас:)
И Боян от 3-4 дена се дере, когато го слагам да спи newsm78. Иначе аз сядам с книжка, той си пие млякото в кошарата, после се намества и до 2 минути спи. Но последните дни е кошмар, преди малко ми писна и излязох от стаята - той за отмъщение оповръща всичко от рев.
Пепита, много гадно без топла вода...

# 528
  • Пазарджик
Хайде и аз при залаганията! Залагам тоже на момиче при Бубито! Да не се тревожи таткото, нали кучето е мъжко.  Joy
Пък винаги може да си вземете още едно мъжко куче Laughing

И аз да се оплача,Нелката от близо седмица пак е във фаза,не ме изпуска от поглед,все с мене да е.Вчера ходих да напазарувам без нея,не съм се бавила повече от 10мин.,а тя през цялото време е ревала ooooh!като се прибрах беше като патладжан в лицето.А днес ме държи още по изкъсо  Sad
Елч Hug
Бубе ,аз съвет не мога да ти дам,все още се приспиваме с Нелката
Бебеш ,аз и друг път съм ти го казвала,но пак ще се повторя,80% от мъжете отговарят на описанието на тм(разсеяността,забравянето),на моменти се чудя как мм си върши работата Mr. GreenНо пък за всичко останало помня аз Mr. GreenВажна е нагласата ти Hug

Еления,Вал като ви чета как вашите бонбони пишкат клекнали,се сетих за една история с Таня.Била е на 3-4г.беше и много интересно,че момченцата пишкат прави и все ме препитваше по темата.Една сутрин на път към градината,пак се сети за това ,минавайки през едно у-ще,а пред него се събрали учители и родители(ден за матури),Таня гордо и с висок глас казва:
-Пък моя татко е мъж щото пишка прав

# 529
Добро утро!

Ние тази сутрин се събудихме много драматично или по-скоро аз. Зорница като се надигне и идва при мен на леглото (таткото вече беше потеглил). Известно време се търкаля и тръшка отгоре ми и при едното тръшкане такава глава ми заби в скулата, че ми избиха сълзи насън още...  ooooh! Рано, рано с едно студено яйце на скулата, да не ми отича, не мога да се оправдая, че не ме е бил ММ...  Crazy
Днес пъпките по тялото са по-бледи, има повече по лицето (бузите). Т няма... Днес ще звънна на АГ-то да го препитам някои неща, но май не мисля да я водя на второ мнение. Жалко, че нашата педи е в чужбина, на нея имам повече доверие от ЛЛ, при която е записана, ама късмет...

Много се смях със залаганията, айде давайте да видим кой ще познае!  Joy

Хайде и аз при залаганията! Залагам тоже на момиче при Бубито! Да не се тревожи таткото, нали кучето е мъжко.  Joy
Пък винаги може да си вземете още едно мъжко куче Laughing
Оооо, тогава съвсем ще заприличаме на подвижен цирк.  ooooh! Майка ми отсега ни бъзика, че догодина сме щели да бъдем "четиримата танкисти и кучето"...  Mr. Green  Но каквото такова, здрави да сме само!

Бубе, ти пък си такова оправно и смело същество, откъде този страх от тъмното?! Какво е това нещо, дето ще изкача? Няма да се плашите, ей!  Hug

# 530
Буби Залагам на розово! Ей сега ще спретна едни документ кой какво е заложил.  Laughing Супер, че Зори е по-добре  Heart Eyes
Бубе Слънце, да не те е стреснал някой като дете? Аз и до ден днешен се сливам с тъмнината и дебна да изплаша мъж ми хаха. Особено сега като пикая по 100 пъти на вечер, го дебна кога ще стане той и му скачам  Joy

# 531
# 532
  • Пазарджик
Добро утро!
Еее скапано лято,да му се не види. Mr. Green
Аз си имам гости,етърва ми и бебе Калина си дойдоха от Англия,ще останат месец и половина и съм много щастлива.

Зайке това си го представих
Цитат
го дебна кога ще стане той и му скачам
Joy Joy Joy

Ох Нелката е докопала на кака си пъзела от 2000 части,ще има да събирам ooooh!

# 533
тути, на работа е състедоточен но в къщи си почива човека. сега е предприел тактиката " мълча и търпя, докато отмине" което според мен не е решение...
буби, с едно дете като бяхме не обръщах внимание, но сега... 100 пъти съм му казала затваряй вратите като приспивам Тея но не забравя и в момента в който аха да заспи се чува тракане на съдове от кухнята или Явор как мрънка отатък и тя не заспива и започва едно мрънкане ...

аз залагам на розови гащи Simple Smile

пепита как без топла вода цвло лято? нямате ли бойлер?

# 534
  • София
Добро утроооо!

Буби, радвам се, че се оправя малечка!  Hug Аз съм за момиченце. Много е хубаво с две момиченца Simple Smile

Пепита, ужас. Съчувствам ти. На нас ни се случи преди няколко години - имахме локално парно и топла вода и понеже съседите не си бяха плащали сметките ги спряха. Тичай за бойлер, разбивай... Голяам гадост.

Елч, масаж от хубав масажист и си като нова! Laughing

Ива уважава гърнето. Като я сложа, ако има нещо да свърши, върши го. Ако няма, става. Но да си каже по някакъв начин - не се получава.

Сега е на тема самостоятелно обличане. Вечер по половин час се мъчи, но сама си обува пижамата. Истерясвам докато я гледам.

Моят ММ, да  е жив и здрав, много помни. И добре, че е той, че аз често не помня какво съм закусвала. Но няма начин да си призная и споря до последно. Естествено, той винаги е прав, но няма шанс да му го кажа.

Ох, аз нали ви казах вчера, че ще ходя на фитнес. Ходих. Сега няма място по тялото, което да не ме боли. Е...х го и фитнеса. Голяма мъка. И за да е пълна картинката, след снощния ром ми се иска да си откъсна главата. Мъка, мъкааааааааа...

# 535
Здрасти!
Буби,аз съм за  stork-boy
Бубе,същата пъзла съм и аз.Като ставам до тоалетна вечер и забивам поглед надолу,не се оглеждам наникъде и бързам да вляза и изляза.Не светвам в коридора,то си се вижда добре.Като студентка ми се бе наложило да пътувам с нощния влак и бях до прозореца.Ако ви кажа колко пъти все имах чувството че всеки момент някой ще надникне през прозореца или ще почука...ама и пусто все натам гледах.  ooooh!
При предните жеги Калина се обрина зловещо по главата отзад,целия тил,зад ушите,челото,по дланите и малко по ръцете.Водих я на педи,която заяви че е алергична реакция към някаква материя.Да,ама какво ли не ни изписа тогава и не помогна.И кортикостероид,моля ви се.Аз не мазах с него,мина й от Павлодерм за 3-4 дни.И ето 3 дни жега и сега отново пламна областта отзад на главата и зад ушите.Мазах я с крема пак.Не мисля да я водя на лекар,че кой знае какво пак ще си измисли.Само че се чудя как ще я караме така цяло лято.
На гърне върши работа обикновенно след сън.
ММ също много помни,не е нужно да му се повтаря.За разлика от мен  Embarassed
Пепита,доста кофти.
На всички болнички-бързо оздравяване.
На всички с проблеми-бързо разрешаване.
Спирам засега,че стана дълго

п.с.ако искам да почна работа на втори трудов договор докато съм по майчинство той граждански ли трябва да е?някой е наясно нека сподели

# 536
Но не знам дали е възможно да има втори заплес като мм... С конкурс да го бях избирала, пак нямаше да мога да го намеря такъв нечуваш, неразбиращ, незапомнящ, несъобразителен...

О има, има  smile3521 ела да поживееш с Ицо малко и ще  #2gunfire обаче аз гледам от забавната страна на нещата, че иначе ще го убия в пристъп на ярост. Давам ти прост пример, как тръгваме да ходим на гости на майка му и баща му качваме се в колата и той ме пита "На къде да карам?"...

И аз залагам на розови гащи за Буби  Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 10:37 от Жоржи

# 537
Но не знам дали е възможно да има втори заплес като мм... С конкурс да го бях избирала, пак нямаше да мога да го намеря такъв нечуваш, неразбиращ, незапомнящ, несъобразителен...

О има, има  smile3521 ела да поживееш с Ицо малко и ще  #2gunfire обаче аз гледам от забавната страна на нещата, че иначе ще го убия в пристъп на ярост. Давам ти прост пример, как тръгваме да ходим на гости на майка му и баща му качваме се в колата и той ме пита "На къде да карам?"...
hahaha

# 538
амнезия, снабдих се оше вчера по пътя за универистета с едно пластирче. определено ми помогна и все пак 2 -та часа на стол си бяха бая мъка Simple Smile днес като че ли съм по-добре - боли си, но мога да се движа. а масажи мноооого мразя. а хем имам близък приятел, който бачка като масажист Simple Smile

да не забравите, че аз първа казах, че бубиното бебе ще е девойка! Laughing

# 539
здравейте, и аз да се запиша при вас. моя малък мъж се роди на 27.01.2011г казва се Боян  Hug

Общи условия

Активация на акаунт