Времето навън се мръщи, януарче преобръща къщи! (38)

• 38 336
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Добро утро!

И тъй като вече така ми се ходи на моренце, едно кафе с мирис на море от мен

Елениа, честито дипломиране! Много успехи!

Тути, честит нов дом! Бъдете щастливи в него!

Буби, честито на патерички на баща ти! Да ти е жив и здрав още дълги години! И все с такъв младежки дух!

Честит малък Матей на Кате84! Настръхнах от случката Ви!

Боби не пада често, но мисля, че сигурно е нормално ако пада детето. Те са като патета още. Шапка по принцип носи, освен ако не се заинати и не я хвърля секунда след като му я сложа. Тогава няма начин да успея. А иначе като гледам мерките и ние не сме от едрите- 81 см, 10.5 кг. Но децата са различни, а и според мен си изглежда много добре детето и хич не го мисля.

Хайде хубав ден от нас, хуквайте навън след малко, че пак ще е голяма жега!!

# 661
gali&presi Идете на ортопед и занесете обувките на детенцето, които носи в момента.  Peace

За мерките Преди месец беше 84, 12 кг  Crazy Сега не знам.

kam4eto Аууу страхотно кафенце, искам да се плацикам! Тази година това ще е в леген на терасата  Cry
Катенце Ох, милата душичка, тръпки ме побиха от случката! Добре, че всичко е минало и заминало без проблеми!  Hug

Аз пък провлачих някакъв сопол пак  Crazy Аман! Цяла вечер не можах да дишам, спах на дивана, че само сумтях...
Бебеш Специален въпрос към теб: Тея на термин ли я роди? Колко време раждаше? Бързо ли стана цялата работа?

# 662
Бебеш Специален въпрос към теб: Тея на термин ли я роди? Колко време раждаше? Бързо ли стана цялата работа?

Моя "термин" беше много относително понятие  hahaha Но ако може да се вярва на ехографа /3д в ранни седмици/ ми даде термин 11.03, аз родих на 3.01. По МЦ термина ми беше 31.12. Явор го родих точно на термин.
Явор се роди за 3,5 часа / започна с пукане на водите в 17 и се роди в 20:45/. Тея се роди за 2,5 часа. Водите ми се пукнаха /имах 1-2 контракции преди това/ в 5:30 а Тея се роди в 8:17.  Като раждането на Тея въобще не ме боля./това съвсем сериозно-може би има връзка и това че в 90% от времето бях права-легнах само за да излезе Тея Mr. Green/Болката при раждането на Явор ако беше 10, то при раждането на Тея беше 2.

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 09:18 от Бебешондел

# 663
Добро утро!

Камче, страхотно кафе   bouquet

Кате, да ти е жив и здрав племенника, голям мъж си имате  Heart Eyes
Ужасна случка сте имали, браво на теб за самообладанието, което успяваш да запазиш в критични ситуации, не всеки го може  Hug

Мадлен, как е Тия? Късмет сте извадили вие, хайде повече да не ви се случват такива неща  Hug

мрм, аз само да добавя нещо и повече няма да давам акъл обещавам. хубаво е да се направи консултация с унг, което се занимава с вадене на сливици, тяхната преценка е най-точна, обикновено тези които не се занимават с това са против и дават съвети да се изчака, щяло детето да го израсте и т.н. и предписват аб след аб, противоалергични и др. спирам вече  Hug

Гали,  Hug

# 664
Здравейте малки и големи!
Не съм писала толкова отдавна, че сигурно вече не ме помните. Не съм и чела съответно, но се надявам всички да сте добре, а аз да успявам по-често да навестявам форума  Hug  bouquet

# 665
Гъбка, Честит Рожден Ден!!! 

# 666
  • Пазарджик
Привет и от мене,тази нощ Нелката пак вдигна Т SadВчера успях да и вържа компрес за час,с много говорене,пеене,танци,вързах си и аз кърпа на гърлото и като се прибра сестра и ,вързахме и на нея Mr. Green
Камелия помним те Hug
Камаче,чак ми замириса на море Hug
Гъбка честит рожден ден,много здраве и късмет ти желая  bouquet

А Нелката още спи Shocked

# 667
Добро утро!

Камче, съвсем ме размечта, така искам вече почивки, морета... А колко неща имам да свърша преди това...

Тути, скорошно оздравяване на Нелката, дано днес се чувства по-добре детето!  Hug

Гъбка, честит рожден ден!   bouquet Да си жива и здрава!

Днес мисля да идем да купим сандали на Зори, че вече настанаха жегите, а ние още нямаме отворени обувки, като изключим пантофите. От няколко дни шляпа предимно боса вкъщи, само по тениска и памперс, че е топличко бая... Климатик още не сме пускали обаче.
И в този ред на мисли, гледах много симпатични сандалки по разни сайтове и в продавалника, обаче не смея да поръчам. Едно, че ме е шубе дали няма да има разминаване в номера и второ, страхувам се дали ще са й удобни. Друго е да мериш на живо...   Rolling Eyes

# 668
Тути, бързо оздравяване на Нелката.
Гъбка, честит рожден ден. Много здрава и обичана да си.
Буби, така си е, друго е да мериш на живо, че има голяма разлика между номерациите на различните марки, също така има разлика и в сводовете горе, някои стискат на пухкави крачета, други са по-добре. С две ръце препоръчвам една марка "Понки", турски са, естествена кожа, страхотна изработка, мекички, гъвкави. Вярно имат една възглавничка за ортопедична стелка, но тя се маха много лесно за който не желае, ние лично я махнахме. Страшно удобни са, дребната изобщо не иска да ги сваля от краката си и плаче да и ги обуваме, дори вечер у дома. Нямала е толкова удобна обувка до сега, а и цената е кажи речи добра, не са от скъпите, не са и от най-евтините средна работа-42.50 лв ги взехме.
https://www.facebook.com/PONKIBG

Ето тези са нашите, само че в малко по-друг цвят
https://www.facebook.com/PONKIBG#!/photo.php?fbid=421435644548439&set=a.421435387881798.100959.178513152174024&type=3&theater

# 669
  • sofia
Кате, много щастливо и здраво дете да расте Матей! Прекрасно име!
Ади повече да не ти изкарва акъла!

ЧРД, Гъбка, бъди щастлива!

# 670
Момичета какъв слънцезащитен лосион или спрей взехте и кой фактор?

# 671

50+ La roche http://www.marvi.bg/pr_images/20120315213305_ANTHELIOS-Dermo-Ped … spray-SPF-50-.jpg
 И миналата година него ползвах и за мен и за детето

# 672
Привет!
Гъбче,честит празник!Мнооооого здраве,споделени маменти и усмивки!
Буби,честит рожден ден на твоя татко!Жив и здрав!
Еления,браво за дипломирането!
Катеееее,много здраве,радост и късмет за малкия Матей!Представям си какво ти е било вчера Hug
Тути,Нилинка бързичко да се оправя!
Зайче,никакви сополи,ясно!
И ние вчера имахме изпълнение-Даруна прескочи оградата на леглото и така и издрънча главата....Бегом в Пирогов,отказахме снимка,сега е добре,но доста се  изплаши,а за мен-бях пред умирачка....Докторът каза вчера и днес да е на по-лека храна и да внимаваме да не се удари пак.
Махнахме преградата на леглото и го залепихме до спалнята,но ме е страх да не изскочи от другата страна.Снощи спа в кошарата,но мисля,че и от нея ще започне да излиза.Аман!
Очила купихме от Мадъркеър,носи си ги.Шапки и  тя не понася.
Айде,хубав ден! Hug

# 673
  • в Надежда-та
http://apteka.framar.bg/30015295/%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B8-spf-50 … E-100%D0%BC%D0%BB

# 674
  • Варна
Аз взех същия като на Жоржи, Антелиос 50+ спрей. За мен спрея е най-добър като консистенция, лесно се нанася и е лека текстура.

Общи условия

Активация на акаунт