7-класник С МОДУЛИТЕ В ЛЮТА БИТКА ВЛИЗА И ЗА НАЙ-ЖЕЛАНАТА ГИМНАЗИЯ ПЕЧЕЛИ ВИЗА

• 38 774
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia, Bulgaria
Така и темата за цигарите е включена в разказа, дали някое дете се е светнало ... newsm78

# 466
  • Там, където ме обичат
Чух се с девойката, тя се прибрала и "тъкмо се канила да ми се обади", това е станало преди 30-40 мин.  #Cussing out
Иначе каза, че теста бил лесен, а за преразказа каза, че имало деца, които са писали, че разказвача е жена. Май уловката на изпита е била пола на разказвача.  Mr. Green

# 467
"Б" та са и при мойта маймуна...Къде е уловката и аз се питам?Математиката ли ще бъде?

Мисля, че няма уловка. Децата са учили. Това е.

# 468
  • гр.Варна
Още не ми се е обадила и вече направо #2gunfireИма ли мами с деца от ОУ Добри Чинтулов Варна?Защо се бавиииииииииии толкова.........

# 469
  • Добрич
моето на 6-ти не е отговорило с б. Confused
Смята, че се е справила много добре с преразказа..
Абе, да видим..

# 470
  • София
Няма как да съм сигурна в б-тата  Laughing Не знам въпросите  newsm78 Laughing

# 471
Този текст, който го е избрал... Много подробности, много нещо.

# 472
Най- накрая . Коментара беше " Умен съм бееее " каквото и да значи това
От 3 до 7 е отговорил с "б". Преразказа го е правил от името на мъж. За тезата забравих да питам

# 473
  • Sofia, Bulgaria
Май уловката на изпита е била пола на разказвача.  Mr. Green

"Напоследък не съм виждал бабата." Мъж е

# 474
  • София
б-тата са и при нас така. Даже си е запомнил всички отговори и сега чака да се качат на сайта отговорите, за да проверим нещата. Доста стреснат ми изглеждаше.  Hug Милото!
Да минават по-бързо тези изпити, нерви не останаха - и негови, и мои.

# 475
Племеничето се обади, добре се е справило с преразказа. Според него разказвача е"младежът" Laughingкакто и да е....на тезата горе-долу се е досетил какво да пише, макар и не идеално, а го бяхме правили това на пробен изпит, но не се е сетил какво му бях казвала точно, оффф, тия деца... ooooh! Сега да обядваме на спокойствие  chef Grinning

# 476
  Моят хубавец не се обажда, телефонът му е изключен, а са приключили преди поне половин час. И докато мен тука ме тресат нервите, съм убедена, че той е в Subway да се почерпи за добре свършената работа  ooooh!. Идва ми да му издърпам ушите. Редовен номер, просто! Как веднъж не се сети да се обади!

# 477
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
И моята е шашната за "б"-тата Simple Smile После пък след 9 въпрос имало поредица от "г"-та според нея  Joy Иначе ей, сега я питах за преразказа и каза, че е от името на "мъж" ... Ха, дано да й се сбъднат мечтите Simple Smile и да е с отлична оценка  Joy

# 478
И моето момче се обади, уж било горе-долу добре.
Но веднага е генерирал една грешка.
 newsm17 остава ни да се молим сега всичко да е ок, и оценката накрая да е висока...

# 479
  • София
Чух се и с моята хубавица.Тестът бил лесен,всичко било лесно,но и свършил химикалът и продължила с друг,малко по-тъмен. А ги били предупредили във "Веди" да си купят еднакви химикали,точно, за да не се случи това!Тя си купи вчера три еднакви химикала,писала с нов,но свършил - егати малшанса!Сега я тресе треска,да не би да и анулират работата!Чували ли сте за такива случаи? И аз се сдухах, да не говорим за нея!

Общи условия

Активация на акаунт