7-класник С МОДУЛИТЕ В ЛЮТА БИТКА ВЛИЗА И ЗА НАЙ-ЖЕЛАНАТА ГИМНАЗИЯ ПЕЧЕЛИ ВИЗА

• 38 771
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
  • София
В пощата се качи и ще си го имате:)

# 586
и последно Simple Smile

25  - е свободен отговор нещо от сорта: "Внушението на изречението е, че баба Илийца е сама в тази пустош, че няма кой да и се притече на помощ,че дори манастиът, откъдето очаква помощ е глух и пустинен. На този фон още повече изпъкват качествата на нейния харакрер - воля, целеустременост, състрадание, готовност да помогне и дъра-бъра...

# 587
  • София
Е, за математиката ще реагираме по-бързо:)))) Че даже и с решенията ( след края на изпита разбира се) Wink

# 588
Някой зняе ли преразказа колко точки носи?Видях скалата в сайта на МОН, но не става ясно как са разделени точките  newsm78

# 589
  • София
Благодаря и аз за теста!

# 590
  • пловдив/дряново
 Hugстрахотна си! отваря се!

# 591
Някой зняе ли преразказа колко точки носи?Видях скалата в сайта на МОН, но не става ясно как са разделени точките  newsm78

65 за теста :35 за преразказа (ако не ме лъже паметта)
Аз пък да питам - къде можеха да се видят работите след излизането на резултатите и в какъв срок.

# 592
  • София
Коя скала? Точките ще се разберат, след като излязат верните отговори и критериите.

# 593
Блсгодаря за теста и отговорите!   bouquet
Аз нямам никаква представа как се формират точки или оценки...много зъм застреляна

# 594
# 595
# 596
# 597
  • София-Младост
Отговорите - според литератор Simple Smile

15 - г

Според дъщеря ми е отг. В. Поне подобно им пише в учебниците.

# 598
  • София
Това са критериите по принцип. Все още няма качени отговори Simple Smile

# 599
  • София
След излизането на резултатите, в сайта на РИО ще бъдат публикувани местата, където ще могат да се видят работите.
По тези отговори, които сте дали, на първи въпрос имаме грешка -писала е Г, както и на 21-ви към подчиненото е включила и "предупреди, че с нея трябва да се отнасят много грижливо".

Общи условия

Активация на акаунт