7-класник С МОДУЛИТЕ В ЛЮТА БИТКА ВЛИЗА И ЗА НАЙ-ЖЕЛАНАТА ГИМНАЗИЯ ПЕЧЕЛИ ВИЗА

• 38 825
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Вече си изясних горе-долу нещата, след 2 часа ще видя и теста. Късмет на всички!

КЪДЕ ?

# 436
  • Там, където ме обичат
Има ли деца, които още не са се обадили?
Да

# 437
  • София
Има ли деца, които още не са се обадили?

Моята не е.

# 438
Момичета за теста по математика май ще имамае нова тема

# 439
  • София
Догодина всички 7-класници ще са прочели Деян Енев от кора до кора  Grinning

# 440
Вече си изясних горе-долу нещата, след 2 часа ще видя и теста. Късмет на всички!

КЪДЕ ?

В сайта на МОМН

# 441
Мойта дъщеря е свършила, каза че теста е бил лесен, но само не била сигурна за първия въпрос. Написала е две страници и половина за котките  Shocked не знам какво е измъдрила толкова...

# 442
Преди минутка звънна и моето дете. Доволен е от себе си.Всичко си бил написал - дали е така времето и оценката ще покажат.

# 443
  • под Витоша
Догодина всички 7-класници ще са прочели Деян Енев от кора до кора  Grinning
  Joy Joy
И мойта не се е обадила, телефона й е изключен - мисля, че със сигурност трябва да са излезли...

# 444
И моето момиче не ми е звъннало още...

# 445
  • пловдив/дряново
 ooooh!

# 446
  • София
Уф, и моята звънна Simple Smile Не е доволна от тезата, която е написала на 25-ти въпрос, иначе смята теста за лесен  Wink За преразказа каза, че от ...  цитирам: "20 движения на тези котки едно движение ми бяга, но преразказа ми излезе 3 страници!" ... То това със страниците изобщо не е показателно, ама иди й го обяснявай  Joy
Важното е, че е доволна от себе си и звучеше много усмихнато  Wink

Моята изобщо не е преразказвала различните движения. Каза, че само е написала, че бабата е разказала как по движенията на котките можеш да разпознаеш емоциите им.

# 447
И моят се отчете Simple Smile думите му бяха - "уф, каквото съм направил - направил съм!!! Беше лесно (и тук вече и мен тръпки ме побиха  Mr. Green като знам това какво всъщност значи на неговия език)...

А за тезата каза: "От баба ти Илийца... за манастира, дето там бил глух, сляп - и такива глупости..."

# 448
55 регистрирани, 15 скрити и 135 нерегистрирани потребители разглеждат тази тема. Това  се казвае интерес Laughing
Предполагам всички се интересуват какво се е паднало. Моя още вчера ми заяви, че " Не може да я понася тая баба Илийца" ooooh!

# 449
  • София
моята се обади преди малко,  ама нищо не каза, освен че си идва. не звучеше никак - нито довволна, нито превъзбудена, нито притеснена..., върви че разбери!

Общи условия

Активация на акаунт