7-класник С МОДУЛИТЕ В ЛЮТА БИТКА ВЛИЗА И ЗА НАЙ-ЖЕЛАНАТА ГИМНАЗИЯ ПЕЧЕЛИ ВИЗА

• 38 815
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
  • София
От 3 до 7 въпрос отговорите са все б,б,б,б  Simple Smile

# 451
  • София
И моя се отчете с телефонен звън, че бях на тръни. Дано очакванията му се сбъднат.

# 452
И мойта се обади "Мноооого било лесно" дано да е така!

# 453
  • Sofia, Bulgaria
мамо... същата теза ни я диктува госпожата от веди, забравих да я прочета... преразказа... блоковете забравих да ги напиша...

# 454
Sad преразказът бил "мнооо' *ибан"  Blush сори за езика

# 455
  • София
Мойто отнесено дете пък писало, че разказвача е жена.  ooooh! Не мога да повярвам. Иначе всичко друго бил запомнил. Колко точки могат да му отнемат за подобна грешка?

# 456
  • София
Не може да е толкова лесноооооооооо, Къде ли е уловката?  newsm78 newsm78 newsm78

# 457
Ха ха ха, мойта и тя много доволна от себе си!Точно вчера е чела няколко произведения на автора, защото последният преразказ в школата е бил на него пак ...

# 458
Аз още чакам обаждане, дано не е имал проблеми. Сутринта в двора имаше телевизионен екип, който имаше голямо желание да интервюира и деца и родители.

# 459

YES! Тия са ни така. Чакаме другите!

Преразказа е направен добре. Мнооого подробно! Simple Smile

# 460
  • Добрич
чух го моето, не че разбрах много.. Simple Smile
Добре било, лсно било..И за текста за преразказ не каза нищо страшно, направила го.
да видим.
Вкъщи си е вече, това ме успокоява.

# 461

Ani_neli ,ако си сигурна и моята така ги е направила и още е  ошашкана ,че са много "б" тата , но така си ги е написала...дано е така  Hug

# 462
Мили родители, въоръжете се с търпение и вяра в способностите на своите дечица.Миналата година и мен ме тресеше същата лудост, но се убедих , че детето ми е много по - адекватно от мен в онзи момент. Децата са умни, знаят какво да правят и постигат това , което целят. За радост сега съм горда майка на осмокласник. Знам , че всяко дете , което иска нещо ще го постигне.Родители, третирайте паниката си вътрешно и на малки дози, за да сте в състояние за се зарадвате на резултата. Grinning Sunglasses

# 463
"Б" та са и при мойта маймуна...Къде е уловката и аз се питам?Математиката ли ще бъде?

# 464
Още чакам включване. Смятам да излизам в обедна почивка / не че денс съм се преработила  Mr. Green/ . Да не започнете друга тема до 1час  Laughing
. Дано да с е обади по скоро, че нервата вече ме тресе

Общи условия

Активация на акаунт