7-класник С МОДУЛИТЕ В ЛЮТА БИТКА ВЛИЗА И ЗА НАЙ-ЖЕЛАНАТА ГИМНАЗИЯ ПЕЧЕЛИ ВИЗА

• 38 760
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
  • Там, където ме обичат
От МОМН наистина се оляха, още няма нищо качено.  Whistling
Добре че е тая тема, та поне теста да можем да видим. Цял ден сме на тръни.  Crazy
Аз им звъннах - неучтива възрастна дама ме отряза, само за около 2 секунди каза - СЛЕД 16:30! .. и затвори  Laughing Laughing Laughing
Дали да не звънна и аз.  Mr. Green

# 631
  • гр. София
И аз съм на работа, но вече разбрах какво е писала. Склони да ми каже. Чакам официалните отговори, за да разбера точно колко грешки има. Въпреки че на 22 въпрос трябва да се види как точно е преписала и поправила текста. Също и 25 въпрос остава да гадаем как ще бъде оценен.

# 632
От МОМН наистина се оляха, още няма нищо качено.  Whistling
Добре че е тая тема, та поне теста да можем да видим. Цял ден сме на тръни.  Crazy
Аз им звъннах - неучтива възрастна дама ме отряза, само за около 2 секунди каза - СЛЕД 16:30! .. и затвори  Laughing Laughing Laughing
Дали да не звънна и аз.  Mr. Green
Опитай, опитай  Mr. Green Mr. Green Няма лошо!  Grinning

# 633
В залата на В. са казали да напишат заглавието, автора и отдолу подробен преразказ от името на неутрален разказвач. И той се оплака от токчетата на биоложката  Mr. Green.

И моят се оплака, че дежурната в коридора им скъсала нервите с тоя токчета!!!! - ама вЕрно тия учителки мозък в главите нямат ли - по чорапи да се събуят ако трябва - ама да не нервят децата така  Joy

# 634
  • Пловдив
Ние ще сверяваме отговори като се прибера от работа. Но да ви се оплача - на децата в стаята на сина ми, квесторите са казали че не може да се пише преразказа направо на беловата - а на нас не ни стига времето за преписване. Така че детето е започнало на чернова, но след малко е решило, че няма да го следят дали е написало целия преразказ на черновата и затова я е зарязал и си е направил преразказа на белова. Много се моля квесторите на изпита по математика да са пО в час
от тези, които ни се паднаха на БЕЛ.
Благодаря за теста и разказа, а също така благодаря на всички мами във форума, с които споделих своено напрежение  Hug  bouquet

# 635
Хайде мацки....излезе...на сайта на МОН

# 636
# 637
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
На 16 въпрос - жанра на Заточеници и според щерката, и според чичко Гугъл - е "елегия" т.е. отг. "в", а не "поема", както е в дадените по напред в темата ... Хайде да изчакаме официалното инфо ...

# 638
Здравейте, да е коментирана НФСГ по-напред, че съм се шашнала и не мога да намеря  Embarassed. Днес колега ми каза добри отзиви. Отворих и видях на сайта приемни изпити - тест по математика и бел.  Дати за тези изпити липсват... Звънях в училището, ама никой не вдигна.
Дали нямат предвид матурите?
За това става въпрос:
http://www.nfsg.online.bg/bul/priem/priem.htm

Благодаря предварително   bouquet

# 639
 Praynigох дано да е честито

# 640
  • София по рождение
Излязах за три часа и не мога да насмогна...

Квесторите при сина ми явно не са били много строги. Детето се е наложило да излезе до тоалетната, за да отдъхне от някакъв ученик, шумолящ и смущаващ всички наоколо. Що за квестори са тия!?

Засега откривам една или две грешки и то на елементарните неща. Banghead Ще изчакаме официалните отговори и ще звъннем на учителката му. Доволна съм, дано и с преразказа се е справил! Това, което чувам от него доста ми харесва, а аз съм редактор, все пак! bowuu

# 641
Има разминавания в отговорите от мон и тези във форума

# 642
# 643
  • София
Аз не мисля да сверявам отговорите. Ако тя пожелае, тогава. И без това се е спекла за математиката. Каквото - такова. Ще има още 2 изпита, а пък и ИН по другите предмети предстои. На мен лично теста ми се видя труден, но аз не я разбирам тази материя. Казвам го като усещане  newsm78

# 644
  • София
На нашите пък им казали да не пишат дидактическата задача.
За 15 въпрос е сигурна, че е В (според учебника). Чакаме официалните отговори.

Аз пък се притесних да не се разболее  Praynig - седнала на първия чин срещу квесторката,
а тя била болна и през цялото време кашляла и се секнела.

Сега видях, че е била права. Дано е пренесла всичко както трябва на бланката  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт