7-класник С МОДУЛИТЕ В ЛЮТА БИТКА ВЛИЗА И ЗА НАЙ-ЖЕЛАНАТА ГИМНАЗИЯ ПЕЧЕЛИ ВИЗА

• 38 718
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Дали ще има промяна от миналата година при преобразуването на точките в оценки?  newsm78

# 661
  • Добрич
На 15 само не се сеща какво е отговорила. 1, 5, 13, 15 ?,18 и двама героя объркала там от цитатите. около -9 - 11
Редакцията на текста без грешка.. да видим тезата, уж писала добре, според нея.
Доволна съм от детето. Имала е по-добри резултати от модул 1 на ПИ, ама..
Много грешки имат и съученичките й. Тоест за нивото тук си е добре детето ми. Wink

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 16:52 от anuschka

# 662
  • София по рождение
До момента сме с 62 точки! newsm53
Да видим преразказа как ще го оценят...

Иска ми се всички да се чувствате така, отивам да пийна едно питие!
Да ви почерпя, че днес аз и малкия имаме имен ден!  cook

Батко ни направи супер подарък!

# 663
А някой дали знае, откъде мога да дръпна баловете за приема от минала година - дали ги има вкупом някъде  Blush , че никакси не ми се търсят училище по училище???

Благодаря предварително  Hug

# 664
  • София
А някой дали знае, откъде мога да дръпна баловете за приема от минала година - дали ги има вкупом някъде  Blush , че никакси не ми се търсят училище по училище???

Това ли:
http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2011_mo … al_IIkl_pomin.pdf

# 665
Поздравления helli_sun!   bouquet
И за именните дни, и за отличното представяне на детенце. Дано всички форумски дечица имат такива хубави резултати.  

# 666
  • София

Браво:) ЧИД на двама ви и успех:)

# 667

Това ли:
http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2011_mo … al_IIkl_pomin.pdf

Carmela Biscuit - ЗЛАТНА СИ!!!! Мисля, че е точно това  Joy БЛАГОДАРЯ ТИ Hug спасяваш ми живота Simple Smile

# 668
Здравейти и успех на децата ви!
Преразказването е от името на неутрален разказвач - няма никакво значение какъв е пола!!!!!!!!!!!! Виж за пола на героите в преразказа е друга работа. В случая, авторът на текста е и участник в него. Така, че когато се преразказва като неутрален разказвач се разказва за една баба и един мъж, младеж или каквото и да е ...от мъжки пол.
Уловката в този тип преразкази винаги е времето и неговата смяна.
Ако са се подготвяли добре и са тренирали достатъчно правенето на този тип преразкази ще се справят без проблем с този текст. Относително лесен е, за разлика от много други......напр. текст от "Под игото", "Косачи" ли други класически текстове.
newsm10Напълно съм съгласна с galka.Момичета ,показах на дъщеря си разказа и тя каза,че е по-лесен от миналата година.Аз също мисля така.Разказа е по-къс от миналогодишния и вероятността да забравиш някакъв важен  откъс е малко вероятна .Вярно,има доста подробности за запомняне,но деца с добра памет не би трябвало да се затруднят.Още повече,че разказа се чете веднъж и текста е пред тях още 15 мин. На  децата ,които имат котки в къщи ще им бъде по-лесно да изброят движенията  и значението им. Имайте в предвид,че 2-3 грешки в теста не са толкова фатални.Според мен за крайната оценка най-голямо значение има преразказа.Той носи и най-много точки.Както galka по-горе в цитата е написала ,ако са се подготвяли добре децата и са тренирали достатъчно правенето на този тип преразкази, би трябвало да  се справят без проблем с този текст.Мисля,че доста от децата са се затруднили на  25 въпрос,който също носи много важни точки.Пожелавам на всички успех!

# 669

Честито и на трима ви!!!! И браво на баткото!! И нашият татко е именик днес, Wink та дано и моето диваче се е представило добре, че засега отказва категорично да сверяваме отговори Simple Smile

# 670
Ние нямаме грешни отговори, но въпреки това не е ясно на тезата колко точки ще получи, там е малко субективно според мен.

# 671
  • Sofia
Мами , поздравления за хубавите резултати  Hug.
 Честито и на всички именници   bouquet.
 Плами76, м.г. и моят син подобно опасение относно малко петно на листа. Бяха се консултирали с помощник директора , и казали , че няма проблем. Той си се притесняваше до последно , но проблем нямаше  Hug.
 Успокойте се и се надявам, че и при вас всичко ще бъде о.к.
 Иначе мнението на осмокласника за преразказа е : ужасен! Каза че техният с черешите бил в пъти по-добре  Laughing.

# 672
  • София
засега, на първво проверяване, нещата стоят добре, леко се успокоих. За тезата не е ясно, там е като преразказа, ще видим на финала.

# 673
  • София
Много ми е чудно как някой е решил, че има 62 точки. Т.е. приемате, че имате пълни 6 точки на тезата ?!

Ние засега сме с -4 точки, но тезата много ме плаши. Предполагам, че там я ни дадат 3 т., я не.

Иначе и аз имам именник днес Simple Smile И разчитах, че съвпадението ще донесе късмет на любимата му кака. Точно на рожденния му ден излязоха резултатите от класирането в АК и тя се беше представила блестящо. Разчитах, че и именният му ден ще й донесе късмет. Макар, че то не се знае....

На 4 Юни е денят на истината.

# 674
  • гр. София
А сложена допълнителна запетайка в 22 въпрос смята ли се за грешка? Мисля, че аз очаквах мааалко повече. И тезата ни не е много добра.

Общи условия

Активация на акаунт