Жена ми ни напусна. Помогнете!

• 29 861
  • 284
  •   1
Отговори
# 15
Обичам жена си защото знам че тя не е това което е сега. Както писах по-горе познаваме се от 16 години, а сме семейни от 11 години. Това поведение при нея е от малко повече от половин година и аз го отдавам на недобрата компания от приятелки с които започна да се събира пак по същото време, както и на любовника. Е сега вече остана само една приятелка и любовника, но това за мене не променя факта че нея я няма. Надявам се да си върне предишния образ - любяща майка, добра съпруга, прекрасна домакиня и много други хубави неща.

# 16
Отново с уговорката, че тази истори е реална, мнението ми е, че ако децата й не са достатъчна причина и мотив да се върне при ТЯХ, то единствено ако и когато любовника й я изостави, тогава може би има вероятност да се върне... Но не би го направила, защото го иска, а от липса на друг вариант в живота си... А после? До следващия любовник и следващата авантюра...

ПС  А аз не вярвам, че една прекрасна и всеотдайна майка, която обича безкрайно много децата си, би могла ей така да се промени заради приятелки и любовник и да ги изостави.

# 17
  • София
Авторе може ли да кажеш какви зодии сте - ти, жена ти, децата и любовника?

# 18
Историята ми е реална на 100%. Истината е че и аз не вярвам въобще че това се случва и не мога да си дам обяснение защо. Да си призная даже стигнах до там да си мисля, че може да е омагьосана, макар че не вярвам на такива неща, или че е в някоя секта, или че се дрогира дори. Разбира се не съм изключил и възможността да е безумно влюбена, но честно казано не мога да го повярвам, защото чак толкова не може да си загубиш разсъдъка.

# 19
Аз - водолей, Тя - козирог, Момчето /10 години/ - везни, момичето /8 години/ - стрелец
Любовника - водолей /той е точно толкова голям при запознаването им, колкото бях аз когато се запознахме с нея/

Последна редакция: сб, 19 май 2012, 20:24 от inri prim

# 20
Авторе, как така хем искаш да си върнеш жената, хем си се съгласил на развод по "взаимно съгласие"?  Rolling Eyes

# 21
  • София
Кауза пер дута!По принцип добрите майки не изоставят децата си, а ако се случи да изоставят семейството си ,си тръгват заедно с децата.Ще ти бъде трудно, но до момента в който осъзнаеш, че нямаш нужда от такава жена.Тя не е за теб.Ще ти трябва много време, да се осъзнаеш къде си и ,че трябва да вземеш живота си  в собствените си ръце.От "утре", децата са само твоя грижа.Давай им много обич, не бъди унил.Ще ти е необходима много сила, но ще го преодолееш.Живот

# 22
Ами съгласих се т.к. според нея даже и да не се разведем тя ще продължи да се вижда с любовника си и никакъв документ нямало да я спре да прави каквото си иска. А да ви кажа е безкрайно неприятно наши общи познати и приятели да я виждат с него, т.к тя въобще не се крие, дори мисля че го прави нарочно демонстративно. Втората причина поради която се съгласих е че това ще я накара да размисли. Както знаете при развод по взаимно съгласие е задължително явяването и на двамата лично в съда, така че винаги имам ход просто да не отида в съда /тя също/, при което делото се прекратява.

# 23
  • Насред хаоса
Както знаете при развод по взаимно съгласие е задължително явяването и на двамата лично в съда, така че винаги имам ход просто да не отида в съда /тя също/, при което делото се прекратява.
И защо си мислиш, че като се прекрати делото, това ще я накара да размисли и да остане с теб? Би станало обратното, както винаги става при прилагане на странични и подмолни тактики да задържиш човек, който не иска да бъде с теб.

# 24
Това е някакъв резервен вариант, но по принцип човек който се бори да запази брака си,
не подава веднага документи за развод. От нейна гледна точка това може би й показва твоето съгласие и липса на възражения за постъпките и решението й.

# 25
Вероятно сте прави за развода, но това са фактите към настоящия момент. Както казах може би в някой свои действия съм сбъркал, с други съм прибързал, но всичко съм правил воден от желанието си да си я върна. Моля да ми посочите онези неща които не съм направил и трябва да направя така че тя отново да е с нас, както и онова което в никакъв случай не бива да правя, за да не я загубя завинаги.

# 26
За съжаление вълшебни пръчици няма и не съществува начин да се влияе върху волята на "майка", която е решила да изостави децата си. Защото за мен страшното в такива ситуации е не това, че напуска теб, а това че ИЗОСТАВЯ децата си!
Няма начин да я промениш. Това тя самата трябва да направи със себе си, но каква съвест има и доколко са силни чувствата й и отговорността й към децата - тя си знае.
Реални истории, подобни на тази наистина съществуват. Познавам такова семейство - момичето роди две деца на приятеля си, след което ги изоставя - на по 1 и 2 годинки... След това създава още две деца от друг мъж, но и тях изоставя...
Нищо не успя да я накара да се върне при поне едно от тях, нито пък да поеме някаква отговорност за което и да е...

# 27
  • Насред хаоса
Съгласна съм с Анджи. Ти си направил, каквото зависи от теб, няма какво повече да направиш. Тя просто е взела решението и не желае да се върне. Затова и по-горе ти казах, че щом децата не са в състояние да я накарат да се върне, нищо друго не може ... Остава ти да приемеш решението й и да започнеш отначало.

# 28
Това никак не е обнадеждаващо. Но ми се струва че има и една разлика която все пак дава надежда. Моята жена е прекрасен човек и не беше такава до преди половин година. Освен това тя беше много добра майка цели 10 години, а това никак не е малко. Просто сякаш отведнъж нещо се случи, а може и да е бил дълъг процес на който аз да не съм обръщал внимание. Не знам, но знам че трябва да направя нещо за да си я върна.

# 29
Добра идея ли е, ако намериш начин да проведеш кратък разговор с любовника (най-добре е по телефон), но с добър и спокоен тон, в който да му кажеш, че вследствие на тази връзка потърпевши са преди всичко децата, които страшно много страдат и че всичко това ще се отрази на тяхното бъдеще?
Нека и други кажат мнението си...

Общи условия

Активация на акаунт