Жена ми ни напусна. Помогнете!

• 29 870
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
  • София
оо значи не съм единствената която мисли че това е лъжа  Peace

Защо ми се струва , че това не е истина, голяма пързалка??

# 166
Това че има хора които се съмняват в достоверността на разказаното от мен, всъщност показва сложността на ситуацията и обосновавава необходимостта от съветите, които търся, за да мога да постъпя по възможно най-правилния начин.

# 167
  • София
Добре де, който мисли, че е лъжа, да заповяда в някоя друга тема, айде стига вече, 3 страници чета пълни простотии, опитвате се за някакви тъпотии да го хванете в лъжа и то за неща, дето не е казал, ами сами сте си измислили. Село Порой, боже мой  ooooh! ooooh! ooooh!
Нищо лъжливо и ненормално не виждам аз. Оженило се е младо момичето, сигурно е бягало от мама и тате, обикновено е така при ранните бракове - или са я тормозели нещо, или много са я контролирали, тя си знае, но е  намерила начин да избяга.
Сега пак бяга, от отговорностите си. Не е нещо нечувано, не е невиждано, че чак пък сто човека да се изредят да пуфкат и мъфкат колко лъже автора, щото се бил регистрирал в деня на първото си мнение.
Иначе съм на мнението на Кинче, нищо не оправдава инфантилното и безотговорно решение на една жена да зареже децата си. Понеже тя си ги е зарязала, тотално, не ги е оставила за малко при баща им, не тича да е с тях всяка минута, не работи по въпроса да си ги вземе, просто  теглила чертата, казала е край, минало, почвам на чисто и това е.
Не я виждам да се осъзнае и не я виждам да се върне, дори да не се получи с любовника й.
Авторът трябва да работи по посока да изгради добър живот за себе си и за децата си без нея. Колкото по-бързо го осъзнае и започне да действа в тази посока, толкова по-добре.

# 168
  • Galaxy 13197853088
Мисля, че трябва да и прати децата.

# 169
Мисля, че трябва да и прати децата.

Да бе... А тия деца какво ще си помислят - че никой не ги иска...

# 170
  • Galaxy 13197853088
Време е тати, да си поебе на спокойствие, а мама да се погрижи за тях.
Тя си гледа кефа с любовника, а автора чака тя да се вразуми... смешка
 hahaha

# 171
Защо, Лабрадор. Обратната ситуация е много нормална.

# 172
  • Galaxy 13197853088
Какво защо?

# 173
Защо е толкова смешно? Защото го прави жената ли?

# 174
Авторе, дано се забавляваш! Та поне някакъв смисъл да е имало разбутването на кокошарника.
  bouquet

# 175
  • Galaxy 13197853088
Смешни са ми разсъжденията на автора.
Надявам се и той да се смее.

# 176
Тои ако е само да си по.бе човека - това и двамата го могат, независимо кой гледа децата.

# 177
Смешни са ми разсъжденията на автора.
Надявам се и той да се смее.

Това е най-доброто. Но май е изпаднал в самосъжаление и не иска да приеме ситуацията.

# 178
  • Galaxy 13197853088
Имах предвид да си походи малко свободен от ангажименти.

# 179
Майка му му е до вратата, едва ли го е оставила сам да се оправя. Като иска може да излезе или каквото му се прави там да го направи. Ако жена му беше с тях пак щеше да има ангажименти. Освен ако не предлагаш и двамата да дезертират  Crazy.

Общи условия

Активация на акаунт