Жена ми ни напусна. Помогнете!

• 29 879
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
За съжаление не е толкова лесно, а и доколкото я познавам, насила едва ли бих си я върнал. А и аз не искам тя просто физически да присъства у нас, а искам тя да почувства че желае да остане с нас.

# 151
Не знам защо авторът е толкова нападнат и заподозрян. Ако си представим обратната ситуация, не бихме посъветвали жената да дълбае в собствените грешки и какво толкова е сбъркала. Ясно, че грешки е имало и от двете страни; в повечето дълги бракове с деца винаги има. Затова обикновено се говори; търсят се решения, преди крайната мярка - някой да се изнесе и децата да растат с един родител.

Може би ни е трудно да съчувстваме на inri prim, само защото той пише по-стегнато и рационално от изоставените жени. Според мен, това не означава, че няма емоции или нужда от подкрепа в труден за него момент. Мъжете често се изразяват по-неемоционално и стегнато, но това не означава, че отдолу няма истинска буря. А на това отгоре, трябва да продължи да е скала, заради децата. На мен ми харесва и активния му подход - прави нещо, търси решение, вместо да се срине и страда, поздравления за което.

Каквито и да са причините за напускането на жена му, тя е постъпила много инфантилно и е оставила в много трудна ситуация 3-ма човека, включително собствените си деца, заради пуберски емоции. Съчувствам и, че не ги е изживяла, когато е трябвало и се надявам да се осъзнае и когато това стане, irin prim да намери разбиране, сили и мъдрост да и прости. Без да натяква и да и "го връща", обаче. Надявам се, заради децата. И, честно казано, донякъде се възхищавам на irin prim, мисля, че наистина я обича. Иначе щеше да надделее засегнатото му его.

# 152
Кинче Кривошапкова, в женските теми обикновено се казва Махни го тоя, зарежи го при много по-малки провинения. 

# 153
  • София
Чудех се дали да пиша, ама изчетох цялата история.
Към автора - жена ти е била само на 16 когато сте тръгнали. Много нормално е да иска да види света колко е шарен и да й е писнало здраво да е в кръговрата на семейството. Може изобщо да не е искала да ражда две деца едно след друго на такава ранна възраст. Може да е била със следродилна депресия до степен да не иска децата си. Може много неща. И всичко това като лавина се е натрупало и сега се е отприщило. За мен лично има нишка на депресия и неудовлетвореност у тази жена от много години. И сега компенсира.

Според мен няма да се върне нито при децата, нито при бившия. Просто няма емоционална връзка колкото и странно да звучи. По-добре е всеки да продължи напреди, за децата естествено е най-трудно понеже добра/лоша това е майка им, която не ги иска. Може би работа с психотерапевт би помогнало на децата да преодолеят новото положение.

# 154
Тази теме е някаква измислица , не мис е вярва историята да е истинска

# 155
Щеше да е прекрасно ако историята ми беше измислица или някакъв сън, но си е съвсем истинска и реална и за съжаление се случва точно на мен. Моля всички, които се съмняват в достоверността на казаното от мен, да кажат какво доказателство да посоча, така че да се уверят в истинността на историята ми.

# 156
РЕГИСТРИРАН СИ В ДЕНЯ В КОЙТО СИ ПИСАЛ  Thinking МАЛКО СТРАННО НЕ МИСЛИШ ЛИ  Thinking В ТОЗИ ФОРУМ ИМА ТОЛКОВА ПЪРЗАЛКИ ЧЕ..... НЯМА ДА СЕ УЧУДЯ И АКО ТОВА Е ИЗМИСЛИЦА

# 157
.

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 10:51 от Анджали

# 158
брато , тегли и една и се радвай, че децата са при теб. радвай се на живота. радвай се ,че си се оттървал.

И то дъъъълга и широоока!

# 159
Анджали, не знам въобще какво общо има село Порой с мен, дори не знаех, че съществува такова село. Под #108 има изразено мнение от "ПОРОЙ" на когото аз отговарям под #113, като използвам обръщението Порой. Предполагам че от там правите някаква асоциация със село Порой. Отново Ви казвам че живея в гр.Варна и ако държите бих посочил включително точен адрес и лични данни.

MarryDjane, нееднократно съм слушал, че форумът на "бг мама" е най-големият в България и най-компетентния и именно заради това се обърнах към всички Вас за съвет по споделеното от мен. До регистрацията ми единствено бях чел някой от коментарите по теми които ме интересуват, но сега нуждата от помощ ме накара да стана един от активните участници, поради което се и регистрирах. От изразените до момента мнения считам, че съм попаднал на правилното място, за което Ви благодаря.

# 160
Добре, съгласна съм, проверих и се уверих.  Grinning
Но още противоречия има, ето нещо от първия пост: жена ти не искала да ви вижда - теб и децата си, не искала да контактува с вас и по телефона, не искала да има нищо повече общо с вас, а пък само за да го направи - се жертва и върви пеша 5 км....  newsm78

Ако задълбая още малко: уж само по пейките се виждала с любовника си - нещо като ученически срещи било, а доста преди това с колата му екшъни оформила...
Не знам, не искам да обиждам никого, най-малко човек който страда... Но защо и в другите съфорумки има съмнения? Защо и другите успяват да видят неискреност и превзетост?

# 161
Анджали, мисля че happy_woman в коментарите си отговаря може би най-точно на въпроса ти защо върви 5 км. - защото не иска да вижда само мен, а децата иска, но аз ги употребявам, за да си я върна. Ако е вярна констатацията на happy_woman, то мисля че не съм го направил умишлено, но изглежда че така се е получило. На второ място това идване у нас се случваше само в началото на раздялата ни. В момента тя не идва вече у нас. За последно се видя с децата на 15.05. в ОДП-Варна, т.к. трябваше да им вадим задгранични паспорти, а това става с двамата родители. Преди това ги видя на 25.04.. И в двата случая виждането беше за около 30 мин. до 1 час. През същото това време се е чула с тях по телефона още 2-3 пъти, като само 1 път тя ги е потърсила.

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 09:21 от inri prim

# 162
Ти чете  ли в Родители, отглеждащи сами децата си?  Извинявай,  но жените не хленчат така.

# 163
Аз вече се отказвам от диалог. Защото и след последния ти пост се уверявам в мъглявостта и филмирането на цялата история.

# 164
оо значи не съм единствената която мисли че това е лъжа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт