Отговори
# 135
Mia добре, че ме подсети за Маша и Медвед да си изтегля и от 7-12 приказки

Иначе аз не мога да дойда на среща в борисовата защото Митко вчера вдигна 40 градуса без видими симптоми за нищо и не можах да я сваля ни с панадол ни с чорапи с оцет и вода. Накрая отидохме в спешен кабинет, като нашия спешен кабинет "Превент" се оказа, че няма лекар. Дадоха ни списък с други адреси да видим там къде имало лекар  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Та ходихме на платен преглед в Полимед и там ни предписаха антибиотик. Той пооталожи нещата. Днес пак дигна 40, но с хексалгин + хладна ваничка да се поплацика 30 минути успях да сваля температурата. Сега е с баба си на площадката.

Иначе е фъртуна скача, пее, танцува, тича, кара колело, бръщолеви и изведнъж като вдигне температурата се уклюмва и гушка в мама.

Та утре ще ме е страх да хукнем на такова разстояние и той да вдигне пак, но другата седмица живот и здраве като спре с температурите ще сме на лице Simple Smile

# 136
  • София
Синапова: Има тавъв вирус. Само висока Т , която не се повлиява от нищо. Така цели 3 дни беше Ади.

# 137
  • София
а и ако е вирус няма нужда от Т. пуснаха ли му кръвни изследвания на Митето? при кой бяхте в Полимед?

Кикс, не е задължително да се е заразила, на Плами в групата на 2 пъти имаше карантина пък тя не се разболя.

хахахахахха и с първата ми бременност всички пророкуваха че ще е момче ама.... то верно че ми е мъжко момиче момиченцето ми ама  Wink

Мия, пу пу жегите не ми пречат, аз обичам да е топличко  Wink е то верно че не се разхождам баш по жегите навън, или поне не пеша  Laughing

# 138
Ами някаква на спешен кабинет и никакви кръвни изследвания не пуснаха направо дадоха антибиотик.

# 139
ДАйте сега пак да се пробвам с писането:)

Алекс започна да говори доста и то  най-големите скокове са му като си седи у дома болен. Най-смешното е ,че всъщност първо пропя песничката за самолета  Simple Smile Вече пее и "мама ми купи днес" и за зеленчуците . Мога да го похваля ,че сяда на гърнето без ревове и панаири и си върши работата- за деня имаме 1-2 напикани слипове, но пък още не си казва... а чака аз да го сложа на гърнето и така. Давайте съвети как да го науча да си казва,че лятото ще свърши Simple Smile)
Скоро ще се опитам го го снимам как пее,че е много смешен как изяжда половината срички Simple Smile
Не мога да се оплача, добричък ми , вече по-малко се тръшконти по земята с писъци, по-скоро се пльосне на земята и мълчи и гледа обидено , чака някой да го погледне и започва да хлипа  Mr. Green

Но пък с Борис е голям екшън , вече ми е много трудно с двамата , все някой реве или яде или чака да го нахряня (вкл. баткото) или сере или е насран и чака ред Simple Smile или мрункат ,че им се спи ... абе ако живеех в апартамент щях да полудея!
Скоро Бобо ще стане на годинка и вече съм на тортена вълна Simple Smile
Напоследък предпочитам да им правя разни сладки , мъфини, козунаци , отколкото да снимам.

ДА публикувам преди някой да се е разревал, и Лулуто радвай се на малката беборана ,че ей сега ще пропълзи и край с рахатлъка Simple Smile))
Норче, ама много хубава пупата , пу-пу ! пък какви цици си отпрала , просто нямаше как да не отбележа Simple Smile))
Аз още кърмя Бобо, но вече през 2-3 дена и ще го отбивам , че той ме взема за играчка и ми щипе зърната и ми се хили Simple Smile пък то ммляко почти не остана , има там , но в  никакъв случай не е за 1 ядене.
Синаповка : дай снимка и ти на пупата, аз може и да бия отбой за третото или след 3-4-5 години Simple Smile

# 140
  • София
Но пък с Борис е голям екшън , вече ми е много трудно с двамата , все някой реве или яде или чака да го нахряня (вкл. баткото) или сере или е насран и чака ред Simple Smile или мрункат ,че им се спи ... абе ако живеех в апартамент щях да полудея!

Хахаххаха Лилииииии просто се хиля от половин час като си представих горенаписаното  Laughing Mr. Green Без да се сърдиш, че така на твой гръб  Hug

Норче - страхотно изглеждаш, какви кореми обясняваш, какви чудеса. Я се виж каква си готина мадама, бравос! Оххх искам и аз бебе вечеееее /но засега само на приказки  Crazy/

Ей Синапова, та и ти преполови вече бременността, егати кога мина това време бреее?!
И ти и Елсън да се строявате да давате снимки и пак ще кажа - държа на нов албум в снимка.бг с новите кореми и бебета!!!

Синаповка - а защо се доверяваш антибиотик да давате така с лекота....може би трябваше все пак едни изследвания да пуснете. Току така не се дава антибиотик за една темепература от 1 ден. Много им е лесно значи, егати и тъпите лекари. Ако е това вирусче, то минава за два дена и хич няма да помогне глупавия антибиотик, само би могъл да навреди  Confused

Маймунски - хубаво, че не е гадния вирус ...
За ресторанта - снимките в сайта аз съм правила, ама така между другото покрай другата ми работа  Simple Smile

Хайде верно една среща да организираме - може и само женска /"без дребния шрифт"  Mr. Green /да е  Whistling

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 23:47 от vess_82

# 141
Ами с 40 градуса, която с нищо не се сваля какво да го правя. Аз треперех докато пътувахме да не направи гърч. Ни панадол ни хексалгин ни чорапите с оцет помогнаха втория път. А и той взе да повръща.

Казаха, че е в гърлото се е възпалило много силно, но за гърло хапчетата са бавно действащи. (хомеожен, ангинхил и ефизол ) нищо не правят. Най-силното е клеевата тинктура, от тези които знам. Вече втори път кара този вирус с Т и двата пъти накрая го удря в гърлото много силно. Ако знаете нещо много силно за гърло за следващия път да не давам антибиотик ще съм много благодарна да споделите.

Чак тази сутрин свали температурата до по-нормални стойности 37. Иначе вчера игрив игрив и като вдигне 39 и курсур идва да се гуши и все едно повяхва.  

Тази бременност хич не се харесвам едвам ме издебнаха да ме снимат на срещата на ноемврийки 2012 та ето снимката

Иначе момиче ще е Лилия много трудно се показа 40 минути ме въртя на ехографа от тук да хване от там да хване най-накрая я излови. Коце ще се посере от щастие, че ще е на майка му Лилияна

# 142
Ей ама Синаповка ти верно ли пак ноемврийче  Hug
Ако мислите да оставате до след 5 часа в борисовата да ми кажете да мина след работа  Peace

# 143
Ехооо! Mr. Green
Аз не съм писала от 100 години тук! Има ли някой, който да ме помни? Хи хи хи!
Та нали това е отчетна тема и реших да мина да се отчета - мина вторият преглед и се видя сърчице, главичка и всички израстъци там - чакаме второ бебче! Този път ще е през февруари.
Поздрави от мен! Да сте здрави и щастливи!  Hug   bouquet

# 144
Ехааааааааа Мимееее честитооооо! Hug хайде сега едно момченце ,здраво да е пък каквото такова.Хайде минавай по честичко,как е Миа сладка? Как сте разкажи нещичко. Hug

Привет сега Grinning,ние бяхме на страхотна разходка в Борисовата със Хрупка и Лило и сладурковците им Райчка и Росенчо.Хайде следващия път може през уикенда за се съберем повечко,много е гот там под сенките...знаете всъщност.Така неусетно мина времето.Мишко после до вкъщи все търсеше Оси (Роси) и Аничка (Райчка).

За гърнета и памперси - Мишко вече почти месец е с гащички,първата седмица беше трудна.Но от началото на втората почна да си казва за пиш,а за акото сега от няколко дни.Иначе все го дебнех дали се напъва,но сега поне си иска сам гърнето.Пишка на канала,ака в гърне-тоалетната ни е враг.Но важното е че бързо се отказа от памперса.Даже втората седмица и обедния и вечерния сън е без памперс.Направо не повярвах на очите си.От както се е родил всичко е трудно,поне това мина гладко.А аз се бях приготвила за война с памперси. Crazy

Синаповка какво не ти е хубаво на бремеността,много си си хубавка. Hug И как е с новата банда ,по-готини ли са от нас...а а? Ххихиихих Laughing

Оффф аман от тези вируси,дано устискаме до и повреме на морето. Praynig Че от кога го чакам това моренце не съм го виждала от векове...пък и каква компания ще си имаме. Wink

Хайде хубав следобед. Hug

# 145
Ами новата банда са готини, ама от вас не са по готини. Нали знаете няма по готини мами от тези на ноемврийчета за това повтатям с ноемврийче.
sunflower-mv честито и да качваш и ти снимки на коремчето.  Hug

За среща ако кажете събота ще се престраша. Вече сме без памперс от месец, ами не само това, а вече дори пишкаме без гърне от някъде седмица. Че преди ми беше много и Митко и раница, че и в раницата гърне. Shocked

# 146
Ооо, мама Мими, ЧЕСТИТОО!  Hug  bouquet Hug
Някак си си мислех, че ти си наред, въпреки че те познавам само от фейса! Чудесна новина!  Flutter  Flutter
Ох, аз така и не съм се научила как се качва снимка тук, ама тържествено обещавам да го направя!  Peace

Хубав ден момичета, и хайде наистина съботна Борисова, а?!

# 147
Ехееее,много сте се разписали днес!Браво!
Познайте аз защо съм на компа по това време?Не съм отпуска за съжаление,а болнични-Вики лепна във вторник вируса с високата температура.Тези почти 40градуса направо ме вадят от равновесие,но днес го докарваме едва до 37,5.
Много ми е пораснала маймунката-бърбори,пее и все се закача с познати и непознати,Научила е много любезно да пита"Моля?",да отговаря с "Богдаря",да казва "Звиняаи" и сама да си отговаря-"Няма нишо"
Много се радвам на бъдещите мами
Искаше ми се още да попиша,но принцесата се събуди.
Хайде до скоро и моля ви пошете повече тук,а не само в скайпа-там не мога да ви смогнаhttp://static.bg-mamma.com/Smileys/default/icon_mrgreen.gif
2 нови отговора докато пиша-е,това си е постижение!Напомня ми за времето,когато бяхме бременни и всички пишехме редовно.ЕЕЕх,спомени!

# 148
ЙЕееееее, Мимееее , много се радвам Simple Smile) Лека и безпроблемна бременност!
Ама и малко срам,че научавам през форума, смятай от кога не сме се виждали !
Планираме с Нели за петъка да се видим ,че Ева нали е в Аспарухуво на ясла   и тях почти е ги виждам . То не че две седмици не бяха болни моите мъже де... че и аз с тях !

# 149
  • София
Ехаааааааааааааа бравоссс....още едно бебоче ще си имаме  Party
Sunflower - много лека и спокойна бременност ти пожелавам и прекрасно здраво бебоче на финала...и по-често да минаваш оттук вече  Simple Smile
Лили, аз защо си мислех, че се виждате често?
А Sunflower да не би да е от агитациите на Нелката за август, ама подранила  Mr. Green

Синаповааа - май познах пола, а? Ей да взема да пророкувам пак за някое бебе...

Ние днес отново имаме кожен проблем - този път така са я нахапали някакви гадини, че е на решето на огромни плюски и явно яко я сърбят, защото не спира да се драпа, въпреки забрани и приказки. .. Бяхме на парти до вечерта и реших преди да я сложа да ляга да разгледам за комар в стаята, за да го изпрахосмуча и намерих над 10 мини-мушици като винарки по тавана. Изсмуках ги, но се оказа, че цялата къща е пълна с тия гадини и досега четох в нета, че наподобявали винарки, но били кръвопийци  Shocked А са стотици - сега чакам Боби с бойно снаряжение срещу тези гадни буби да ги борим, че ужассссс. А аз имам и страх срещу насекоми, та от 3 часа не е спряло да ме сърби всичкоооооо....отврат!

...Бобката се върна, ама верно със снаряжение...избихме всичко видимо...да видим колко трайно ще е...

Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт