Отговори
# 150
  • Варна
Ей Миме, с гръм и трясък се появи  Mr. Green Само като видях че си писала и реших, че е станало нещо, щом пишеш  Mr. Green Ама нали се бяхме разбрали за август, много бързате с Радо  Mr. Green Лека бременност ти желая  Hug
Верно си е за срам, че през форума научаваме.
Лили, Ева беше със сополи и вчера почна малко да кашля една такава гръдна кашлица и й дадох Синекод. Днес вече отхрачва, но ще видя как ще е утре и ще се чуем Simple Smile
Ех, как се раздвижи темата  Mr. Green Айде и едно коктейлче за разхлаждане  Mr. Green

# 151
Sunflower  Hug честито Simple Smile
Аз днес се замъквам в южмия парк с малкия след 2 часа сигурно ще сме там, ако има желаещи моля да заповядат  Grinning Човека се е приготвил сутринта отиде на ясла с колелото, та да иде и в парка милото  Laughing
Лек ден  Hug

# 152
  • София
Добро утро.

Някаква такава закуска днес...

Хубав петъчен ден!

# 153
  • София
Да взема и аз да се разпиша преди да са минали 6м от последния ми постинг  Grinning

Sunflower  честита бременност   bouquet! Лека бременност и живо и здраво бебче на финала!

Ние сме добре, Ева е на сборни групи (голяма смрад  Sick). С памперса сме до средата - пишкането ОК, другото не, но ще я боря като спрем яслата, че там й го слагат и объркват цялата схема.

Лили все се сещам за теб и се чудя как се оправяш с двамата, Ева става все по своенравна и буйна (че и устата и взе да знае много) и направо в чудо се виждам на моменти, пък 2 с малка разлика не мога да си представя!

Синапова супер за момата  Sunglasses!

# 154
  • София
ехоооооооо мацкииииииииииииии

как сте? аз толкова се засрамих от комплиментите че зачезнах яко дим  Embarassed Laughing Mr. Green
благодаря ви момичета, много сте мили, но истината е че вече не се понасям съвсем сериозно и само аз си знам колко съм качила и как се клатушкам като патица. добре че още малко ми остава, но съм се яко наострила за отслабване после. пък да видя дали ще победя прословутата си лакомия  #2gunfire

иииии имаме си новина - още нови попълнения в лицето на братчета и сестричета на нашите ноемврийчета
Sunflower, пожелавам ти най-леката бременност и страхотно бебче на финала!   bouquet

марго, какво да ти кажа и на Пламена взе много да й назнайва устата. Хем ми е смешно и й се радвам, хем на моменти ми идва в повече философстването й Rolling Eyes ама то на кой да се метне.

за сборните групи от тая седмица ще имаме това удоволствие и ние

Писи, дано Вики да се е оправила бързо, той вируса бързико минава, но е доста гаден с тая висока Т  Rolling Eyes

амиии освен да пожелая една не особено гореща събота  Laughing

# 155
  • Сливен
Sunflower, честито и от мен Hug! Лека и спокойна бременност и много щастливи мигове на цялото семейство!
И аз се бях попритеснила с говоренето на Мая, но доста бързо наваксва госпожицата Laughing...
Вес, такова едно отпускарско и морско ми става настроението с тази закуска, пък то има още доста време, стига да ме пуснат наистина Praynig.
Доста успешно  ни е напоследък махането на памперса, май остава само за спането, че понякога пишка през нощта. Дори и така да е ще ми е по-спокойно за градината. Но храненето си остава проблем, шегуваме се че ще я пращаме с баба й. То не са приказки за прасенца и котета, че коремчето иска още и какво ли не още, а тези дни май пак излиза някой зъб и пак основно на вода, то затова е толкова фина госпожица, за разлика от майка си  Crazy..
Страшна жега е тук, сякаш никога не е било такава Crazy.
Лека вечер и успешна седмица на всички!

# 156
  • София
Добро утро.

Дойде си понеделника и тва е  Tired

Сега ще ви разкажа нещо да раздвижа темата....помните ли моята луда котка?! Еми вчера бяхме на вилата на Бобката и се оказва, че нашата котка е родила тези дни едно котенце, което обаче не е оцеляло. В същото време в двора живее още една котачка с малки котенца, която изчезва и сега нашата неориентирана котка е майка на тези котенца  ooooh! Кърми ги, носи ги за врата /въпреки, че те са попорастнали и не им е кеф/, вика ги - като измяйука и се строяват пред нея....егаси чудото  Shocked Направо не можех да повярвам на очите си. Явно като е починало бебето и се е объркала сега, че това са нейни бебета....а е странна гледка, защото те нямат ама абсолютно нищо общо с вида й - те са черни и някакви тъмни, а тя жълта, та дрънка  Laughing Съжалих, че не взех фотоапарата да ги снимам...направих снимка с телефона ама то нищо не се вижда  Simple Smile
Иначе прилича като от войната - каква беше космата и пухкава, сега да не ви разправям, че се бие на поразия със всякакви животински видове - цялата е в рани, козината на места е като раста  Simple Smile

Иначе уикенда си починахме уж, въпреки, че от рок фестивала не съм спала от четвъртък - забиваха до късни доби, снощи слушах на живо Гънс и така. Добре, че свърши, че да поспим  Party

Вчера бяхме малко в Карфур - има жестоки намаления - навсякъде 50% и да не ви казвам какви жестоки обувки харесах за сватбата на моята приятелка /след 2 седмици/ обаче се оказа, че моя номер ми е голям и сега ми иде да се гръмна, защото нямаше по-малък  smile3511
Ама жестоки бяха, ехххххх  Sad
Но пък се сдобих с два комплекта бельо, че съвсем бях закъсала. И долу в самия Карфур има 35% намаление на дрехи и на градина, така че който има нужди да дебне - сигурно скоро ще стане 50%.  А и в най-любимия ми магазин за деца Некст има 50%! Направо не ми се вярва - разни гащеризони по 12 лв  Crazy

Хайде чао засега, отивам да си страдам патъците  Confused

Хубава седмица!   bouquet

Последна редакция: пн, 09 юли 2012, 10:13 от vess_82

# 157
  • София
добро утроооооооо

тази нощ беше егати жегата  Shocked

Весс, аз що си мислех че концерта е бил на Герена, е нищо де тъкмо и ти си закачила малко и то безплатно  Simple Smile
за вашата котка - няма начин да я забравя  Shocked

за карфура - поне миналата година 50 процента намаление бяха от 01 август
ми аз както си нямам работа дали да не се разходя натам  newsm78
да видя в НМ кво става, и викаш и некст също са с 50% ?  Wink

# 158
  • София
Вчера бяхме малко в Карфур - има жестоки намаления - навсякъде 50% и да не ви казвам какви жестоки обувки харесах за сватбата на моята приятелка /след 2 седмици/ обаче се оказа, че моя номер ми е голям и сега ми иде да се гръмна, защото нямаше по-малък  smile3511

Е то за две седмици може и да ти порасне крачето, де да знаеш  Mr. Green

# 159
  • Сливен
Ох, разсмяхте ме  Joy!
Аз миналата седмица ходих да си търся ниски сандали, гледах, гледах и ми останаха очите в едни страхотни с ужасно тънко/за моите стандарти / токче... и сега пак нямам ниски сандали Embarassed Сега ще си трая с чехлите от миналата година, които вече не са съвсем за пред хора, но пък се успокоявам че и без това повечето време съм на работа Rolling Eyes.
Милото коте, така поне тъгува по-малко. Имах една котка , която плака  като си загуби котетата, може и от болка да е било, но имаше сълзички в очите и ми се струваше тъжна, на мен ми беше много мъчно за нея, сигурно съм била на 15-16 години.

# 160
Привет момичетааааа   bouquet  bouquet  bouquet  Hug  Hug  Hug

Направо бях забравила как се влиза във форума  Embarassed
Ако се опитам да си сменя аватара или лентичката бая ще се изпотя  Blush
Как сте в тези жеги?
Върнах няколко странички назад да ви почета,че да си имам хабер за кво иде реч в темата.
Гледам нощни памперси обсъждате хммм ние срамота ама още не сме го махнали  ooooh!
Колко малка беше като махнахме дневния,а с нощния нещо куцат работите.Ама и той повечето сутрини си е направо пълен  ooooh!
Анджи  си ходи на ясла,добре е,хапва си,слушала нещо,което не прави вкъщи  Grinning
Боледуваме отвреме навреме,но няма как.И ние минахме с това вирусче с Т но бързо се оправихме.
От септември сме си в нашия квартал на градина,че сега доста въртележки правя и с мойта работа и с яслата.
На море ходим редовно,голяма жаба ми е,от водата не излиза.Влиза си сама с пояс без пояс а и смело навътре,докато се обърна и вече е до врата нагазила.Влиза с чехлите с лопатките с каквото свари,пояса ли да държи кофичките ли,луда ставам да гоня кое къде паднало,нея ли да вардя да не се обърне от пояса,че от ентусиазъм голямо джаскане пада.  Mr. Green
Бременните мами,много ви се радвам!Върнах се назад във времето в мързелуването и писането на воля  Simple Smile сега времето не ми стига за нищо  Sad
Чакам си мъжо да се връща другата седмица,бих искала да идем някъде на балкан,ще препоръчате ли нещо.Аз нещо клоня към Велинград,не съм ходила натам.  newsm78
Каката онзи ден я ужили оса по окото.Наду и се и се затвори напълно,ходихме по спешни кабинети,но уж не било нищо страшно,пием противоалергични илачи.Та така,каръщината не ме е пуснала и за миг  Mr. Green все интересни нещо ми се случват  Mr. Green
Мия Heart Eyes на Мишко,поплаках си докато ти четях поста  Hug Дано лошото остане зад гърба ви    Hug

Май много се разписах,останете си със здраве   bouquet Лека нощ  Heart Eyes

# 161
  • София
Хелоу!

Жегааааа  sweating Вир вода съм!!!

Някаква такава вечеря ми се иска...

Да вземем да поразмърдаме малко темичката...

От стотина месеца се канех да си запиша час при проктолог и точно се навих - почти не спах от притеснение и ......... звъннах и се оказа, че са в отпуска от днес до 20 августтттттттт полудях - бях получила сърцебиене и какво ли не. Много ме е яд - дано и края на август продължавам да съм толкова надъхана като днес  Rolling Eyes
Но пък си записах час при АГ-то ми за понеделник, че и там отлагам от сто години.

Какво ми стана последните 2 години съм станала много мърлява в това отношение - едно навиване ми трябва, предварително да се нагласям ... егати  ooooh!

Хайде чао, че нещо душ пак ще взимам, че ако не умра тия дни от жега, незнам  #Crazy

# 162
  • София
Весс, проктолог ? newsm78

аз от два дни пускам бебешорски перални  Heart Eyes

и ми е голяма чуденка в тая жега как ще го обличам беб  ooooh!

а за нея /жегата/ просто не ми се говори, климатиците ги пускам в 11 сутринта и ги спирам в 7 сутринта  #2gunfire

вечерята е просто.... един път

синческааааааааааа, къде ходиш бе душа?

# 163
Привет и от нас  Hug Верно голяма жега, няма спане просто. Ние в неделя ще сме морски ако нещо не стане и аз само за това си мисля, че както не съм ходила последните 2 години, друго в акъла си нямам, ама багажа още не съм го приготвила, а утре тръгваме за Мирково и на другия ден за морето.
Мойто дете си е намерило много добро приятелче в детската чак накрая,  и за съжаление ще са в различни детски градини, а лелките все ми разправят как се търсели непрекъснато и колко хубаво си играели та чак ми дадоха телефона на майката да се чуем да ги срещаме, та сега ми е едно съвестно ама ако е писано ще си се срещат пак
Елвирка ходи ли до HM има ли намаления?

# 164
  • София
Норче, "гъзен" лекар  Mr. Green Laughing - за хемороид  Simple Smile

Оххх страхотна емоция са тези приготовления - с голямо умиление се сещам за моите първи бебешки перални. И с не толкова голямо умиление за първите гладения на бебешки дрехи  Crazy Майка ми до днес разправя как ме е заварила над огромен куп дрехи да рева хахаххааа  Laughing не ми е от любимите неща да гладя  Laughing
А за обличането на бебо - по едно боди без ръкав мисля, че ще му е супер...
Има едни пелени - ти сигурно си имаш де, ама да кажа - със сатен от едната страна - Ина  с такава се завива нощем и си мисля, че й е ок, защото сатена има уж свойството да запазва по-хладничко.

Маймунски - има жестоки намаления в целия Мол на Карфур, вкл. и в НМ.
Я кажи къде заминавате на море, да помечтаем и ние  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт