Отговори
# 180
  • София
Да вземем да си отспим докато е "хладничко" - тия дни почти не съм мигнала, егати жегите, братче  ooooh!

Аз бях днес до Аг-то - ама толкова е готина, че чак си се чудя защо отлагах толкова време Thinking
Подложи ме на кръстосан разпит няма ли да правим пак бебе, нацелува Ина, рече, че е готова за кака и те така  Crazy  

Пътьом взех направление и за задния ми проблем и утре ще звъня, че да ми се махат от главата вече.

За пишкане и акане - от много, ама много месеци не съм я слагала на гърне - то беше някак само за първите пъти и опити, докато беше много малка. Ползваме по принцип дъска за тоалетната, но по-често я слагам без дъска - човека е усвоил перфектен начин да се държи за тоалетната без да пропадне  Simple Smile но мен понякога ме хваща шубе, защото стремително се навежда да оглежда канала в банята и имам чувството, че ще падне по теме   #Crazy
Принципно за мен гърнето е също толкова гнусничко колкото е памперса....да не казвам повече  Sick

Мимс - мисля, че баткото или друго близко дете много би помогнало в случая....наскоро ми се наложи да показваме на едно момиченце как пишкат момиченцата, че то държеше да го прави като момченцата, тъй като компанското е само момченца  Crazy

Хайде лека нощ - изчезвам да си чета книжката, която ми е на страшно интересен момент, а и да вземем верно да поспим в това приятно време...чак ми е странно, че не съм вир вода  Shocked

# 181
Добро утро,

Вес, пробва ли с хомеопатия, дали няма помогне?
За гърнето - при нас мисля, че много помогна яслата. Преди да тръгнат на ясла, изобщо не можех да ги накарам да седнат на гърнето. Докато си бяхме в БГ, сами си взимаха гърнетата и си вършеха работата. Стараех се да ги хващам, когато ще ходят по голяма нужда да ги слагам на тоалетната. Сега използват само тоалетната с адаптер. Емо успява сам да се качва, но понеже адаптера не е стабилно фиксиран, ме е страх да не падне. Ще им търся някакво столче, на което да стъпват.
Норче, всеки път като ти видя лентичката и ме обхваща едно приятно вълнение, сякаш аз ще раждам. Така ми се иска още едно бебе, но с тия диванета сега и дума не може да става.

Аз май не съм се похвалила тук - на 28.05. станах леля на прекрасна госпожица. Нямам търпение да се приберем и да я нагушкам.

# 182
Добро утро!
Доста мами са се записали за 2 седмици,в които не съм чела.
ви всички и много ми липсвате!
Всеки път от сега нататък ще чакам новини за новите бебета-Елвирка ти си на ход
Вики се оправи за 2 дни от вируса с високата температура.На сборната ясла се оправя супер-води я и я взема баща и,не плаче за мен,слуша там,но ме притеснява че не ги гледат както на нашата ясла.успокоявам се с факта,че е само за още 10тина дни.
Весс-като чета за твоите докторски посещения,да си кажа и аз какво ми е свило сърчицето.Ходих на цитонамазка и излезе PAP IIIА група.Доки ми изписа антибиотик за 50лв + свещички и миналата седмица ходих да я повторим.Надяваме се,че всичко ще е ок(днес следобед ще разбера резултата),но ако няма прояна доки ми говори за кюртаж,за да се установи откъде идва възпалението.Нямам оплаквания и това ме тревожи-да не е нещо лошо.За радост поне ДНК теста ми за носителство на ЧПВ е ок така че не е рак на шийката.Опитвам се да си мисля позитивно,но едно гласче ми напомня,че може и да има проблем. Не знам казвах ли ви и за усуканата ми жлъчка-и тя ми напомня с адска болка за себе си от 2 дни и направо ми е крив света.
Олеее,разписах се много,а ртябва да изчезвам до социала да подам документи за детски и да се връщам на работа.
Мнооого целувки на всички бебоци!

# 183
Е, да ,то и аз се надявах на яслата, ама не стана, и там гледат по лесната процедура с памперси, не им се занимава много.
Абе ще свикне, то е ясно, само трябва малко да си попречупим магарешкия инат.

# 184
  • София
Писи, дано резултата от цитонамазката се е подобрил и да е било грешка Hug Като разбереш, пиши...дано е ок!
 По този повод - точно ще звъня за резултата от моята  Confused

# 185
  • София
Яничка, честито ви бебче в семейството!   bouquet

Писи, стискам палци всичко да е ок, не го мисли в най-лоши краски. Обикновено като се повтори резултата и е правено някакво лечение има подобрение.

Весс и на теб хубави резултати пожелавам. Срещна ли се с окта незнам си какво беше  Mr. Green

в смисъл дано се е оправил "задния" ти проблем но длъжността на лекаря ме хвана супер неподготвена, за първи път я чух  Laughing

аз изпратих диването за 2 дни при майка ми и баща ми и довечера съм се настроила за кино  Laughing
бях на тонове в ТК, беше същата лекарка-скица която последния път с Пламена ми философстваше че определено щяло да бъде момче и че съм нямала да родя скоро, пък то родих на следващия ден момиче  Party Laughing

# 186
  • Сливен
Писихриси, Вес, дано да са хубави резултатите!
Аз отдавна не съм ходила и май не се и очертава скоро да ходя. Не се притеснявам от лекари и зъболекари, но направо мразя гинеколозите. Въпреки че при раждането точно от непознати лекари получих адекватно отношение.
Днес съм си самичка и се чудя какво да правя, направо ми е странно и за разнообразие съм пуснала .... пералнята Laughing. Не че срещите ми с нея са редки Crazy.
Отивам да си търся филм по тв, обаче май напоследък се чувствам като в рекламата"боза... и тук боза...."
Лека вечер! Hug

# 187
  • София
Ей ме на...

Днес като звъннах на док за резултата се оказа, че в понеделник ще го има  newsm78 та се поразочаровах малко - мислех вече да съм забравила....Притеснено ми е от гузната ми съвест, защото не съм ходила от повече от година и ми е кофти  Confused

Та на проктолог /хирург/ бях днес в Полимед и .... операция шЪ трябва  Tired така си и мислех...проблема за болките е мини фисура /аз си бях поставила по-сериозна диагноза, като тромб, ама явно д-р Гугъл ме е послъгал  Crazy/, и отделно имам и бивш хемороид, настоящ незнам си какво, който е външен и не му е мястото там където е... Та въпроса беше - казвай кога - ооо, викам абсурд сега, тепърва море, отпуск, най-рано септември... и човека ме пита - е така ли смяташ да те боли дотогава, викам по-добре. Доколкото съм чувала след подобни операции не можеш да си седнеш на д-то с месеци, та незнам  Confused Оххххх направо незнам, каквото съм шубе, а и сакън да не ми се наруши нещо спокойствието и равновесието в живота, просто незнам...Опитах се да го поуговоря по повод епидуралната упойка, против която съм категорична, поради първо прочетени безумни неща и второ не мога да си представя на живо да ме режат просто, ако ще и да не усещам. Това беше и една от причините да родя нормално без упойка /въпреки, че ми беше включена към избора....е накрая исках вече, но беше късно  Simple Smile/ Голям чешит съм по въпроса - зъбите без упойка си правя, по същата причина. Някво шубе съм откъм упойки, обаче търпя яко на болка за сметка на това  Crazy Но някак не ми е много приятно да си представя този заден проблем, задълбочен и болезнен  #Crazy отсега ми става лошо!

Норче, на моя последен запис на тонове, нямаше крива за контракциите, защото апарата нещо се беше развалил, но ако имаше, щяха да открият със сигурност, че нещо подсказва закъм раждане /родих на следващия ден/ Simple Smile
В Тина Киркова ли мериш? При Царичкова? Голям шемет е тази жена, пак на последните ми тонове отказваше на една ромка да я прегледа, а тя се превиваше от болки, а док се беше заинатила яката работа, че нямала час, нямала разкритие и такива неща...На следващия ден родих, и я засичах мадамата да се мота с едно черничко бебенце  Crazy

Норче, раздуй нещо любопитно, сега е особено вълнуващо за вас....Плами подготвяте ли я? Възприема ли го някак или не баш  Simple Smile В Тина ли ще раждаш последно? Нормално? Бебо обърна ли се? Абе в подробности, моля....въпросите ми важат и за Елсън!

Днес си купих плата за роклята за сватбата, както и обувки....Но сега се сетих, че имам отпреди време един страхотен подарък от представителите на Лучано Падован - чифт жестоки обувки, които все не намирам повод да обуя, но сега биха паснали жестоко на тоалета. И се оказвам с 2 чифта обувки, като и двата са ми тесни, защото аз съм принципно 39 номер, но ми хлопат, а и двата чифта са 38, но са ми леко теснички ....абе думи нямам...сега съм нахлузила някакви мокри чорапи да се разпуснат, че иначе ще се гръмна - то кръвта ми спира...

Хайде лека нощ...

# 188
  • София

Та на проктолог /хирург/ бях днес в Полимед и .... операция шЪ трябва  Tired .......
...... Оххххх направо незнам, каквото съм шубе, а и сакън да не ми се наруши нещо спокойствието и равновесието в живота, просто незнам...

ох, Весс, кофти работа това ... ама щом смятат че това е единствения начин, няма как. аз също бих отложила за след морето, ама то всъщност зависи колко те притеснява. по въпроса с упойките - незнам мен пък май повече ме е страх от пълната отколкото епидуралната. сега ме хвърляш и ти в рамисли  newsm78

Норче, на моя последен запис на тонове, нямаше крива за контракциите, защото апарата нещо се беше развалил, но ако имаше, щяха да открият със сигурност, че нещо подсказва закъм раждане /родих на следващия ден/ Simple Smile
В Тина Киркова ли мериш? При Царичкова? Голям шемет е тази жена, пак на последните ми тонове отказваше на една ромка да я прегледа, а тя се превиваше от болки, а док се беше заинатила яката работа, че нямала час, нямала разкритие и такива неща...На следващия ден родих, и я засичах мадамата да се мота с едно черничко бебенце  Crazy

Норче, раздуй нещо любопитно, сега е особено вълнуващо за вас....Плами подготвяте ли я? Възприема ли го някак или не баш  Simple Smile В Тина ли ще раждаш последно? Нормално? Бебо обърна ли се? Абе в подробности, моля....въпросите ми важат и за Елсън!

Днес си купих плата за роклята за сватбата, както и обувки....Но сега се сетих, че имам отпреди време един страхотен подарък от представителите на Лучано Падован - чифт жестоки обувки, които все не намирам повод да обуя, но сега биха паснали жестоко на тоалета. И се оказвам с 2 чифта обувки, като и двата са ми тесни, защото аз съм принципно 39 номер, но ми хлопат, а и двата чифта са 38, но са ми леко теснички ....абе думи нямам...сега съм нахлузила някакви мокри чорапи да се разпуснат, че иначе ще се гръмна - то кръвта ми спира...

относно раждането - да в ТК ще съм, поне ми е позната обстановката  Grinning, а и са направили ремонт на отделението, на родилната зала, та дори доколкото разбрах са монтирали таблети на всяко легло, с нет срещу заплащане така че няма да съм откъсната от света  newsm68

Иначе слончо се е обърнал отдавна, и двете ми доки смятат че до термин няма да изкарам щото още миналата седмица вече беше 3050  Rolling Eyes ама ще видим, дано устиска до 23 август да стане лъв, пък и доки да се върне от море. този път съм се наканила на епидурал, само дано да има време, че ме предупреди че второто раждане било доста мълниеносно и ако усетя че почва хич и да не се мотам  Shocked

за тоновете там ходя, при Царичкова -  верно е голям шемет тя  Laughing

иначе Плами уж знае, че на мама в коремчето има бебе. оня ден вика"мамо айде да извадиш бебето от коремчето" пита ме дали обича да папа грисче и такива неща. обяснява че е кака на мама и тате  Mr. Green и така. па ще видим, уж много се радва като види бебе, обича да ми гушка коремчето и да вика "здрасти бебе"....

иначе Елс то верно че е 3 седмици след мен, ама няма такова коремище като мен, личи си че ще има фина мома парижанка  Hug

ти последно рокля ли ще шиеш? избрала ли си си моделче? за разпускане на обувки от комшията знам че и на обущар можеш да ги занесеш и той да ги пообтегне малко. но си е малко рисковано, нали знаеш че в жегите и от стоенето краката се подуват, та вземи си някакви резервни

ох в тая тема имам чувството че най-често аз и ти си водим монолози  Rolling Eyes що така момичетата се отказаха да пишат?  newsm78

# 189
 Аз само ви чета, но да се включа, че да се раздвижи темата.

Вес, това с упойките, като че ли аз съм го писала- търпя на болка и не ща упойки. Зъболекарката ме е обявила за герой, че всеки път казвам " без упойка".Чуди ми се на акъла жената. Явно съм мазохистичен тип.

Бременните мами, споделйте и ние се вълнуваме заедно с вас.Аз едва ли някога ще бъда пак бременна, така че се радвам и си спомням миналите времена с носталгия. Норче, абе 23-ти август, не е ли вече в зодия ДЕВА? 

# 190
  • София
Норче, абе 23-ти август, не е ли вече в зодия ДЕВА?  

Да, тя, ако изчака до 23 август, май ще е в деСети месец вече  Crazy сигурно е имала предвид 23 юли...аз пък си мисля, че 1 август е супер дата за едно така добре планирано августовско лъвче  Heart Eyes

А за бебо - понеже Плами е била мини-бебе и сега 3 и нещо ти се струва много...какво да кажем ние - Ина се роди 3500, а на моята колежка, която роди 2 месеца преди мен, бебето й беше 4300 и го роди пак нормално, без упойка  Shocked  А казват, че вторите деца са по-големи  Whistling

Таблети чак в ТК - брейййй, да вземем да се обебим да видя и аз това чудо  Crazy А за ремонта - аз гледах наскоро репортаж оттам - имаше ремонт, определено....и бебоците не ги буташ вече с онези металните клетки  ooooh! А с избор ли ще раждаш? Ех, много ми е мило като си спомням - ще разказваш после впечатления...

Моят проблем с обувките го реших като отидох сутринта да ги сменя с по-големия номер. Купих си и някакви стелчици, които се лепят на обувката, ако ти е малко голяма....

За монолозите - на тази страница пиша през пост....ще взема да спра и аз  Confused

Хубав уикенд ви желая!

# 191
  • София
Норче, абе 23-ти август, не е ли вече в зодия ДЕВА? 

Да, тя, ако изчака до 23 август, май ще е в деСети месец вече  Crazy сигурно е имала предвид 23 юли...аз пък си мисля, че 1 август е супер дата за едно така добре планирано августовско лъвче  Heart Eyes

хаахахах да имах предвид 23 юли, то термина ми е далеч преди 23  август.

Весс, 1ви август е на баща ми р.ден, смятай и както и неговото име е с Б и бебето ще е Бранко/най-вероятно Mr. Green/и ще има гъза в тавана яко  Joy

е мини бебе, не чак толкоз, беше 2900, и аз знам че вторите са по-едри, а и уж и момченцата били по-едри. абе квото такова. да, с избор ще съм, най-вече за епидурала  Rolling Eyes
абе на зъбар и аз търпя, ама това ми се струва по-страшно от ходене при зъбар и нещо колкото повече наближава толкова повече ме хваща шубенцето  #Crazy

танута, радвам се че писа, верно отдавна не си се появявала  Wink
пък за друго бебе - то знае ли човек , не се заричай  Wink Laughing

хубав уикенд и от мен Simple Smile

# 192
Хайде да се запишем, че утре пак ще бегаме от Софето... Че тук нямам работа за вършене а там поне да си направя зимнината  Wink Wink Wink И така почти месец няма да съм тук... Водата я спират от 1 август че до 15 и не ми се ще да топля вода на котлон или с бързовар  ooooh! ooooh! и така...
Иначе Тони е добре. Ходихме на ЕЕГ нищо му няма, макар че онзи ден ме изплаши повърна и посиня около устата, но лекарите нищо не ни казаха и така си останахме без лечение  newsm78
Вес Вторите действително са по големи на размери от първите деца  Peace №1 се роди 2,800, №2 -3,200 и №3- 3,200 също  Peace
Обувки... търсене и намиране на удобни обувки е мисия почти невъзможна... кракът ми порасна с два номера за 10 години... от 38 № сега съм 40 (хлопащ) ама по удобен  ooooh!
 Яничка - Честито Лельо   bouquet  bouquet  bouquet
Аз пък ще ставам Баба  #Crazy #Crazy #Crazy Laughing №1 номер е решил да ме прави... Не знаем още пола но бебето ще се роди януари месец. Да са живи и здрави пък другото ще се нареди ...  Heart Eyes
elvirka - понеже няма да съм тук и да посрещна събитието ти пожелавам леко и безболезнено раждане и много усмивки с новото бебче. Много да е здравичко  Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 193
  • София

Аз пък ще ставам Баба  #Crazy #Crazy #Crazy Laughing №1 номер е решил да ме прави... Не знаем още пола но бебето ще се роди януари месец. Да са живи и здрави пък другото ще се нареди ...  Heart Eyes
elvirka - понеже няма да съм тук и да посрещна събитието ти пожелавам леко и безболезнено раждане и много усмивки с новото бебче. Много да е здравичко  Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

леле, Клооо   bouquet, нищо ще си една прекрасна млада баба.
ама тя щерката не е ли много малка и тя  ooooh!

мерси за пожеланията  Grinning

# 194
Хе-хе!Дочакахме и ноемврийче да стане вуйчо,чичо или как ще се пада Тони на бебето на кака си,Кло?А какво стана с зетя-нали нещо не се погаждахте с него,как са нещата?
Весс-как ми се ходи и на мен на сватба!Да си изкарате много яко,а за обувките не се тревожи-събуваш ги след ритуала и готово.Колкото до операцията ти-направи я щом се налага.Няма смисъл да отлагаш безкрайно,а с упойка или без-аз ще искам епидурална.
Елвирка-разсмя ме с този 23 август!Вярно,чев торите бебета са по-големи и по-скорострелно излизат,затова послушай доки и не се мотай като му дойде времто.
Ние бяхме на рожден ден на "гаджето" на  Вики.беше на басейн и мойто диване за пореден път ми направи бял кичур като не се удави за малко.бях до нея,водата е 70см дълбока,но за секунди клато я видях под водата и ми причерня.А на диването не му пука-само се закашля и не поиска дори да излезеМоля ви за съвети как да я убедя поне пояс да ползва или гумените "юмручета" за ръцете-като се запъне да каже "искам без нищо".....върви се разправяй!
Аааа,накрая да си призная и за повторния резултат от цитонамазката-ок е,явно лечението е имало ефект.Чухме се само по телефона с доки,другата седмица ще ида да я взема,но поне се успокоих!
в петък заминаваме за уикенда във Варна.Нелиииии,дано сте си вкъщи вече дотогава.Ще се чуемчуем!
оставям ви че пиша в банята до ваната на Вики и спирам преди на лаптопа да му се е случила случка.

Общи условия

Активация на акаунт