Аз бях днес до Аг-то - ама толкова е готина, че чак си се чудя защо отлагах толкова време

Подложи ме на кръстосан разпит няма ли да правим пак бебе, нацелува Ина, рече, че е готова за кака и те така
Пътьом взех направление и за задния ми проблем и утре ще звъня, че да ми се махат от главата вече.
За пишкане и акане - от много, ама много месеци не съм я слагала на гърне - то беше някак само за първите пъти и опити, докато беше много малка. Ползваме по принцип дъска за тоалетната, но по-често я слагам без дъска - човека е усвоил перфектен начин да се държи за тоалетната без да пропадне
но мен понякога ме хваща шубе, защото стремително се навежда да оглежда канала в банята и имам чувството, че ще падне по теме
Принципно за мен гърнето е също толкова гнусничко колкото е памперса....да не казвам повече

Мимс - мисля, че баткото или друго близко дете много би помогнало в случая....наскоро ми се наложи да показваме на едно момиченце как пишкат момиченцата, че то държеше да го прави като момченцата, тъй като компанското е само момченца

Хайде лека нощ - изчезвам да си чета книжката, която ми е на страшно интересен момент, а и да вземем верно да поспим в това приятно време...чак ми е странно, че не съм вир вода
Като разбереш, пиши...дано е ок!
та се поразочаровах малко - мислех вече да съм забравила....Притеснено ми е от гузната ми съвест, защото не съм ходила от повече от година и ми е кофти
така си и мислех...проблема за болките е мини фисура /аз си бях поставила по-сериозна диагноза, като тромб, ама явно д-р Гугъл ме е послъгал
, а и са направили ремонт на отделението, на родилната зала, та дори доколкото разбрах са монтирали таблети на всяко легло, с нет срещу заплащане така че няма да съм откъсната от света 

№1 се роди 2,800, №2 -3,200 и №3- 3,200 също