Отговори
# 480
  • София
Ку-куууу  Shocked

Преди 10 минутки приключвам работа и естествено сън не ме лови сега - пуснала съм си едни меланхолични песни на Тангра и т.н. и ми е едно носталгично ...  Tired Не знам на какво се дължи - дали на наближаващия рожден ден и спомените, покрай него или нЕкъв хормон ме е треснал

Днес поръчах тортата и за бАбешкото парти - с принцеса се реши в крайна сметка, отказа се от Маккуин - "Тортите с Маккуин светкавицата са само за момЦета"  Laughing

Обикалях цял следобяд за някаква туника/рокля за мен, ама нъцки братче...ще си остана прецакана май-май....

Та тека....хайде чао от мен, че вече на "скандал ме гледа" Бобката  Laughing

Hug Hug Hug

# 481
Честит рожден ден на Райчета на мама Влади(хрупка) ,нека расте здрава и много щастлива!!! И на останалите дечица родени на тази дата!

# 482
  • София
Ч.Р.Д НА СЛАДКОТО РАЙЧЕ. ДА РАСТЕ ЗДРАВИЧКА И УСМИХНАТА И МНОГО ДА РАДВА МАМА, ТАТИ И БАТИ. ВЕСЕЛ ПРАЗНИК

ВЕС: И  аз като теб исках да се издокарам с туника, обаче...тц! Simple Smile

# 483
  • София

ЧРД на Райчето на Хрупка!!!! Да расте много здраво и засмяно детенце!  Heart Eyes

Веси, бих ти предложила моята шивачка, но е срамота при такава талантлива майка  Hug

Цветке оздравя ли?

# 484
  • София
ЧРД на малкото ни адашче. Много щастие и здраве.  Hug Hug Hug

# 485
  • София
Привет.

Чакат ме задачи за целият Китайски народ...а аз мързелувам.

Преди малко си тръгнаха монтажистите на климатика. 300лв монтаж! Shocked Май нещо метнаха мъжа. Уж около 150лв.. то..
Споделете колко горе долу върви монтажа!?

П,С Мернах няколко реда в скайпа за дилемите каква торта да се занесе в градината. Но понеже трудно бих хванала ред в скайпа и то с тема от два дни, да кажа ние какво занесохме.

Шапки, чинийки по 20бр. Торта 20 парчета "Рапунцел и разбойникът" (има я на снимки във фейсбук, колко е голяма) от сладкарница Пчела за 38лв. (избираш си пълнеж, ние се спряхме на бисквитен). Два големи сока по 2л Мултивитамин от Лидъл за по 2,50лв. два големи пакета солети, една кола и кутия бонбони за госпожите.
Доколкото успях да преброя децата от снимките, бях над 20бройки. Та смятам. че една торта от 20 парчета е добър вариант.
И незабравайте да поискате сертификат от сладкарницата!

Майките по Люлинско могат да вземат шапките и чниите от магазин Евроленд който е в ХИТА между Люлин и Обеля. 12 ШАПКИ 1.50лв чиниите също са по евтини от колкото в Джъмбо!

Аз не съм питала никой обаче, какво да нося. Реших според мнения на други майки и толкова.
Някой носят чашки и свирки, покривки, разни соленки и тн. Но според мен това в повече!

От мен довиждане за сега! Wink

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 12:47 от Kиkи

# 486
И аз не съм писала от много време, но сега има хубави поводи да драсна някой ред.

ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА СИНАПОВА!!! ДА РАСТЕ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА МАЛКАТА ЛИЛИЯ!!! На мама бързо възстановяване!!!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МИНАЛИ РОЖДЕНИЦИ!!! НЕКА БЪДАТ МНОГО ПОСЛУШНИ, ОБИЧАНИ И УСМИХНАТИ ДЕЧИЦА!!!

Много странно.В Пловдив, децата тръгват на детска градина като навършат 3 години.Другото, което ме учудва е, че при нас не разрешават да се внася храна в градините. И незнам как ще преминават празниците.Ама явно във всеки град правилата са различни.

# 487

Честит рожден ден на Инчето на мама Вес,Никола на мама Яна и на нашата сладка мама Нели !!!

# 488
  • Сливен
Ей, темата отдавна не беше ставала така пъстра е весела! Честито на Синапова, да й е здрава и щастлива малката принцеса!

# 489
Момичета днес ни изписаха от майчин дом. Митко много се радва на бебето и постоянно я гали. Имаме си най-добрия батко.
Голям майтап мъжо не знаеше къде се изписва в майчин дом. И аз му се обаждам да ми подаде памперс, защото като я сменихме за изписването и се наака. Пък се оказа, че той чакал на един параклис извън майчин дом и добре, че Лилия се наака та да разбере къде да дойде иначе щяхме да си излезем и само наще близки да ги няма Simple Smile)))))

# 490
  • София
и специално за Инчето и тук : Hug

========

ЧРД и на друг един сладък чаровник - Тити!!!!

хора, изтощена съм, 3 пъти празнувахме на Плами рождения ден, като междувременно празнувахме и други рожденни дни, 1-2 гостита без повод и съм простоооооооооооооооо гроги.

Снощи си легнах в 4  Shocked, днес съм на автопилот, на всичкото отгоро една от най-добрите ми приятелки в момента ражда и сто пъти звъннах на мъжа й и вече ми е неудобно, а как ме човърка от вътре да му се обадя пак  ooooh!

Синапова, добре дошли си у дома! Как е бебе Лилия? А ти? Бързо да се възстановяваш иииии няма да се плашиш  Wink

# 491

Честит рожден ден на сладката Сиянка на мама Лулу !!! newsm59 Нека расте здравичка,винаги усмихната и обичана!!!! newsm67

Синаповка добре завърнала се у дома,дано влезете бързо в ритъм. Hug Ще чакаме снимки на сладката Лили. Heart Eyes

Норче тъкмо си викам да ви поканим на гости.. Laughing Мишко току се присети и казва - "Искам Плами ми доди на гости,да ми диди(види) колите,и си гаеме(играеме)." hahaha

# 492
  • София
Привет!

Честит рожден ден на Сиянка! Пожелавам й да бъде много здраво, щастливо и послушно дете!

Охххх и ние приключихме с рождения ден - егаси и ние три дена ги събрахме. Догодина сериозно ще си помисля дали да събирам хора вкъщи - уж баби само, ама кочинка си беше, а и цяла вечер принасяне - отнасяне....
Иначе в клубчето изкарахме много хубаво, въпреки че едвам гледахме, защото в петък вечерта чаках Боби да сглобим къщата, той се прибра в 2.00 часа, пихме вина, незнам си какво и аз си легнах в 4,30, а той в 5,30....и разбира се Ина стана в 7,30....но нищо де - настроението беше на ниво!

Инчето получи много хубави подаръци, много й хареса и къщата, която й подарихме.
И сега ме пита - кога пак ще ходя на рождения ми ден  Laughing -  направо са си големи човечета вече - много добре си разбират, че са център на вниманието на този ден...
Иначе вчера и днес не я пуснах на градина, че е със сополи - предполагам, че настина като се прибрахме в нас вечерта, че се беше поразголила от адреналина, а пък тук си е хладничко.

Хайде това е от мен засега.

Хубав ден   bouquet

# 493
Честит рожден ден на Сияна, да е жива и здрава куклата!
Да са живи и здрави и Ина и Тити, Честит рожден ден на патерици! Embarassed

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet   bouquet   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 494
  • София

ЧРД на Сиянка и от тук!!!!  Hug

хахха Мия, ми тя Плами ходи на градина през седмицата. Ако си е останала или ще е болничка /пу пу/ или Пламен ама много ще го домързяло да я кара и да ходи на работа в офиса.

Общи условия

Активация на акаунт