Отговори
# 495
Емиии Норчик някоя събота или неделя Wink..а иначе нямам против да ви придружим и на някоя разходка с Бранко. Mr. Green

Лелеее отидохме при педката на консултация.Уж гледах да е по-рано,тя започва в 14ч. то в без 15 имаше егаси народа.(исках още по-рано ама не успяхме)И едни толкова кофти кашлящи деца.И си тръгнахме,егаси за една консултация не ща да седиме там да лепнем някой вирус.Не че по площадките не можем..ама там си е направо инкубатор за вируси.Чудя се само биеше ли се сега някаква ваксина...хъм трябва да видя на първа имахме ли това за ваксините кога какво.

Веси много сладко че си чакала Боби двамата да сглобявате. Wink

Като прочетох за хубавите подаръци да ви кажа.Нали уж бащите купуват на синовете си играчки с които те самите искат да играят.Е в нас май аз повече искам да си играя.Най-вече с пистата на Hotwheels..ехааа как хвърчи колата,и със МакКуйна с дистанционното. Joy Joy А сега искам и голям джип с дистанционно,от кога мечтая за такъв хихихиих. hahaha
Ама иска дай боже второто дете да е момиче обичам и с кукли да играя...ще чакам Веси някой ден да ми приеме само-поканата да си поиграя с къщата на Инчето.  Mr. Green Joy

# 496
  • Варна
Съвсем умря тая тема  Sad Тая скайп група уж за удобство, а пък как ни прецака темата  Sad
Може пък всички да ги тресе рожденническата треска  Mr. Green
Да разнообразя малко - ние в понеделник пак имахме преживявания. Ева си стоеше на масата, играеше си и по едно време като писна "мамо, няма да ми режат корема, моля те, няма да даваш да ми режат корема", реве и пищи. Докато я разбера какво става - пак била глътнала копче, ама този път синьо. Бях си купила едни копчета за декорация, 100 пъти се обвиних, че като ме помоли и й ги дадох да си играе с тях. И пак обяснявахме на дълго и на широко, че не трябва да се слага нищо в устата, защото ако не изака копчето, ще режат корема. Този път я оставих да си поплаче малко, уж да се поизплаши наистина. Жално ми беше, ама няма и месец откакто глътна предното копче, беше 15 октомври, сега 2рото го глътна на 12 ноември. Снощи го изака, оказа се, че не е копче, а едно декоративно стъклено камъче. Силно се надявам, че вече няма да гълта нищо.
Иначе друго интересно няма, расте много бързо и постоянно ме очудва, колко е порастнала. И помни много стари неща, за мое голямо учудване. Преди няколко дни позна мелодията от стария ми телефон, който смених, когато Ева беше на година и половина. Пита и за дядо Петьо /дядото на Явор, на Ева - прадядо/, който почина, когато Ева беше на 1г и 5м, явно го помни още. Една коледна украса пред голям магазин, днес като я видя, сети се, че предната година е била от другата страна на градината пред магазина. А аз съм си мислила, че като е на 1 или 2г е много малка. Да, ама не. Детето всичко вижда, помни и доколкото може разбира. Забавна е, прави много интересни изводи. Забавлява ме много  Heart Eyes
Хайде пишете нещо де, да я раздвижим малко тая тема  Mr. Green

# 497
Мийка по повод, че татковците купуват играчки на синовете си, с които те самите искат да си играят. Та на Митко му подарихме за рождения ден джага Simple Smile.
Тази година по случай сестричката бая празненства му направихме на Митко. Първо кръщене и парти с дечица по случай кръщенето, после рожден ден в детската градина с торта и всички екстри.

Иначе момичета няма да повярвате, каквато бях церберка с Митко сега с Лилия се кърмим на поискване. Ама това дете е толкова тихо, че като си дойдохме от болницата купувахме бебефон. То верно жиевеем в две стаи и всичко се чува ама това дете просто не реве. ( Едвам на бебефона чувам едно мънкане като е гладна или насрана). За това пък като издаде някакъв звук цялото семейство се строява пред кошарата като под команда.

Иначе си ми е голяма цоцла да си я похваля. Засука от първия момент и сега не иска никакви шишета нищо само да цока. Добре че поне цока хубаво и си прави големи паузи между цоканията ( по 3-4 часа).

# 498
Ей Мийка развесели ме ти Simple Smile Ама ако влезете в тима на hot wheels няма излизане  Laughing Да ти кажа ти сигурно си го виждала гаража у нас и той е на тая фирма и го видях в джъмбо намален на 60лв, ние на Калоян за миналата Коледа му го подарихме и той не спира да си играе. Засега имаме тези :

Пистите пък са по 30-40лв пак от джъмбо, там имаше най-голям избор и най-евтини бяха Simple Smile
Лек ден  Hug

# 499
  • София
Синапова, пупупу все така да е спокойна малката цокана  Hug
И ние влязохме скоро в клуба на Хот уйлс, за РД получи този динозавър + автовоз на същата марка.

Тоя паркинг го заглеждам, ще видим Дядо Коледа какво ще измисли. По тоя повод, давайте всеки да казва какво искат децата, и да плагиатсваме. Емо иска кран, зелен и бял подарък. Зеления и белия подарък не е наясно какви точно са, но много държи на тях  ooooh!, и също така иска много играчки, всички ако може  Joy

# 500
Емо иска кран, зелен и бял подарък. Зеления и белия подарък не е наясно какви точно са, но много държи на тях  ooooh!, и също така иска много играчки, всички ако може  Joy

Хахахахахааа този Емко ме уби,какви са тези зелен и бял подарък Joy Joy...купете по няколко зелени неща и няколко бели да има.Пък дано уцелите желанието му,ако не мислете му. Joy
Ние още не сме решили за Мишко,аз си казах за мен иска джип голям с дистанционно и някоя по завъртяна и голяма писта на Хот Уийлс. Mr. Green hahaha Тези дни ще разгледам из нета за предложения.

Маймунке кога ще ме поканиш и ти да си поиграя у вас ааааа? Mr. Green Joy

Синаповка много се радвам че Лилето е толкова кротичка и цокалче. HugПу пу дано все така,и дано ви отминат бързо и леко коликите. Heart Eyes

Мишко пък е с някакво разтройство..пфу дано не е вирус засега само е това няма Т. или друга "екстра".Нелката ми каза лек със здравец..ама това зверче не ще да пие.Едвам го накарах да цокне 2-3 глътки.Следобед пак,ще го пробвам с нещо сок там да забъркам в него.
Иначе хич не сме готови за градина,не иска сам да се научи да пишка.Не иска да се облича сам ,дори не е пробвал.Даже и за събличането не е мераклия.Все мисля и премислям разни идейки да го прилъжа засега много не вървят.Знам си аз че ще ме причака някоя лелка със злобен поглед да ми изсъска че детето ми не е научено на нищо. ooooh!

Кло къде зачезна бре? Thinking

# 501
Мия на пролет ще те каня, че сега знаеш как е при нас Crazy
А за ученето я не се притеснявай, като отиде и след някой и друг ден ще ти се кара че му помагаш  Mr. Green
Моя бръмбар иска поредната кола с дистанционно и гара за влаковете към дървения му влак, ама преди да се изнесем незнам.... вече няма място за повече играчки  Crazy Аз коли с дистанционно повече няма да купувам, джип ще е, защото колите навън невървят, все запъват някъде. Ааа и един таблет съм хареса за 150лв китайски ама е с андроид 4 и всякакви глезотийки, ама по-добре да счупи това отколкото телефоните ни  Mr. Green Този камион на хот уилс съм му хвърлила око и на него. Другото ще се колички на хот уилс много колички, на тях най-много ще се радва и на всякакви дървени влакчета с локомотивчета вървящи сами. Мислех и за влака на лего дупло ама май много ще ни станат  Laughing
Синаповка само така  Hug

# 502
Цитат
Кло къде зачезна бре?
тука съм вече  Laughing Laughing Laughing Зачезна ми нета ... напоследък... една седмица нямах, ама днес го платих... че не мога без вас  Peace

И веднага по темата:
Синаповка
ЧЕСТИТА ТИ ДЪЩЕРИЧКА!!! Много да те радва и обича и да е слънчева и засмяна малката принцеса  Peace

А как роди? Гледам в 2 часа през нощта е било?

Очертава се една седмица рожден ден да празнуваме ние. Първо на 18 с баби и дядовци, после голямата кака , която има рожден ден на 20 също ще идва  ooooh! И така нали са през 2 дни с Тони купона у нас ще е пълен... по голям от Новата година със сигурност  Peace
За в къщи аз ще правя торта, а иначе утре като дойдат първите гости ще почна разходката за дугата за детската градина, че с Тони ми е доста трудно. От една седмица си е в къщи с кашлица и аз му пригласям  Joy Joy...
Все ми се струва че нещо у нас ни разболява ...
Пръсках с някакво чудо за хлебарки (уж не е токсично), ама след него всички вкл. и мъжо се дерем от кашлица нощно време... А животинките ги няма вече ...  newsm78
В групата във фейса днес една майка писала, че имало  скарлатина, ама наш Тони ходи само в четвъртък миналата седмица... дано да не прихване  ooooh!
И така айде много се разприказвах, ама нали не съм "идвала"  скоро ще ме търпите  Wink Whistling

# 503
Да не поверваш и аз да се мерна тука Wink

Синапова - честита дъщеричка  bouquet  Те добре, че в общия случай вторите са кротушки, че няма оживяване...

Нашто рожден ден мина само в детската, а партито е сега в събота.Ходихме, почерпихме децата, поснимах и после със Сиянчето си бихме камшика по молове, клубчета и за капак я заведох  на кино-гледахме Ледена епоха на 3Д.Умрях от смях, а тя си глътна граматиката направо.То ленивци, бобри, тигри и мамути излизаха от екрана... Laughing

Подаръка от китайско Уеко закъсне и сега ша и го дадем в събота ама тя е над тия неща Laughing Бубето днес са му го доставили в офиса и каза че китайския таблет си е едно към едно с тия по 500лв.

Сега си е в къщи, че некви инхалации требе да се правят с вентолин и отърва 2 дена от детската.

http://www.flickr.com/photos/the_princess_and_the_pea/sets/72157632016948492/ снимки първа част

Иначе и Лидето е добре.Нещо не можех да я захраня и не наддаваше...преди 2 седмици като се отприщи това дете!!!!!!!!!!!Направо не мога да и смогна сега.Махнах от раз 3 млечни хранения.Поне тя ми оценява напъните в кухнята, че Сияна още кара на хляб и краставици...

Подгонила ме е коледната вълна ама много....

Хубав ден мацки и да не забравя да честитя рождените дни на всички дечица  Grinning

# 504
Лулуто я пиши откъде го взехте, ако може линкче  Laughing и предполагам не сте плащали мито, дай малко инфо, че и аз съм им хвърлила око  Hug
Айде лек ден, че мен вече ме мързи и от 2-3 часа нищо неправя  Mr. Green

# 505
Ехооо,

Алекс го приеха по часово. 3 часа на ден по 1,30 лв на час. Не е длъжен всеки ден да ходи, не яде и не спи там , но му се полагат безплатни пособия за заниманията и образователния процес. Ами ще падне една воденка напред назад, но така няма да се откъсне напълно от връстниците си.

Бобо е УЖАСЕНННН , по цял ден на ръце , а вече е 10 кила. Много е спънат и постоянно пада , което още повече го изнервя...  То не са зъби , то не е болезнена привързаност към мен , простоооо нямам думи. По-труден е от АЛекс , който от ден на де повечко слуша .

Днес го записах за почасовото , заведахме го в групата и ревввввв, ще кажеш ,че не е ходил на ясла повече от година. Така и не му захаресаха тия заведения ...
Гледам таблети обсъждате . Ние вече имаме повече от година опит...
Първо Алекс завзе на татко си таблета, после той му купи един китайски, който Бобо ритна и отиде дисплея. После мъжо остави неговия за постоянно да го ползва, а сега "Гаргамел го  е взел" .  Основната причина е ,че се пристрастява , изкарва по цял ден и вечер докато легне. ОСвен това последните месеци започна да мига, като тикове е . ПАк ще го водя на невролог, а и на очен ще го заведа за всеки случай.

Така ,че си помислете добре за таблетите... Има време за всичко .

# 506
Лили, мигането е признак за далекогледство.Заведи го на очен...Нали Сияна сложи очила и има далекогледство 1,5 и астегматизъм. При нея мигането се появява когато гледа от близо двд-то повече време. Ограничения има в гледането, но когато е преуморена и тя започва. Дано се окаже просто, че е изморен...
Маймуне, днес нямам време, ще ти пусна утре Grinning

# 507
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЯ НА ЮЛЕТО! ДА РАСТЕ МНОГО ЗДРАВО, ЩАСТЛИВО И ПОСЛУШНО ДЕТЕ!

newsm59 nbirthday newsm59 newsm67  party023  ura  ura  ura bdbaloni

Юхууууу....нямам време да се включвам по темите, но ще очаквам и аз линка към таблета, че искам и ние да взимаме...

Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 508

Честит рожден ден на Райчето !!! Нека е много усмихната и здрава!!!!

# 509
  • Сливен
Честит рожден ден на Ина и Рая и всички, които съм пропуснала Hug newsm59 newsm59 newsm59!
И ние обмисляме подарък таблет, само че за каката. Мая ще има цигулка, да не се сърди за истинската Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт