Отговори
# 510
Хайде да почерпим и ние днес за нашия три годишен юнак Тони Simple Smile

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 07:59 от klodia

# 511

Честит рожден ден на сладката Вики на мама pisihrisinewsm59  party002 Нека расте здравичка,много усмихната и безгрижна !! Hug

Честит рожден ден със закъснение и на Тони на Кло и Каменчо на Янечек ! Hug

# 512
  • Сливен
Е тук съвсем никой не  се отбива вече Rolling Eyes.
Лулу, аз още се надявам на линк за китайския таблет, ама май по-добре да пиша в скайпа Mr. Green.

# 513
Mия,благодаря ти,приятелко,че никога не ни забравяш!
С малко закъснение влизам да почерпя за 3те годинки на Вики!

Рождения ден отбелязахме без големи партита,но пък беше весело-с "мускотека"(думата на Вики за музика и дискотека),торта и свещички,които да се духат пак и пак.
Днес ходихме да и вземат венозна кръв за хормоните,която да пратя на доцентката в софия и за пореден път бях ужасена.Ей,как въртеше иглата онази сестра докато потече кръвта.....и докато се напълни епруветката ми се стори че мина половин час.Но Вики се държа геройски,въпреки че добре си поплакахме и двете.
Сега ми се е паднало да пиша,та да а поразкажа това-онова.За двата месец откакто ходи на детсак градина Вики е научила толкова много-цветове,песни,има нови приятелчета.От "бейби тв" се научи да брои и на английски-малко е смешна,но явно разбира какво прави и е горда от себе си.С гордост заявява  че е набила поредното дете в градината,а мама се изчервява и обяснява за безброен път,че не трябва така.да е здрава,но е много палава като реши.
Друго не се сещам да ви кажа.Нямамвреме да пиша,но ви чета когато мога.МОЛЯ ВИ Д А НЕ ВИСИТЕ САМО В СКАЙП,драсвайте и тук по ред,за тези,които не могат да четат по хиляди съобщения на ден.
Днес едно друго специално ноемврийче става на 3-МОНИ НА СТЕЙСИ!ДА Е ЗДРАВА И УСМИХНАТА МАЛКА ГОСПОЖИЦА!

# 514
Честит Рожден Ден на всички малчовци , коите пропуснах тези дни,да са живи и здрави и много послушни!!!  bouquet
Да почерпя и от името на Ради Heart Eyes Жив и здрав да ми е, голям да порасне и много да слуша,и да бъде по-малко инатчеLaughing

# 515
  • София
Честит рожден ден на поредната порция ноемрийчета  Heart Eyes Laughing

Ради на Мимс, Вики на Писихриси и Мони на Стейси!!!!

Растете здрави, и все така усмихнати и щастливи дечица!

# 516
Хей мамчета днес в хиполенд има 25% намаление на всичко  Peace

# 517
  • София
Привет мили мами!

Да се разпиша и аз тук.

Честит рожден ден на всички сладки ноемврийчета, които съм пропуснала - Симонка, Тони, Ради, Вики и всички други!!!

Напоследък имам безумно много работа в офиса, като приключа на педал да взема Ина, да се видим, да я оправя да ляга и после сядам да доработвам за другата работа и така лудница. Поне миналата седмица излизах и петък и събота, та поотморих малко. Проблема в офиса идва от това, че всички опаковки и листовки трябва да бъдат сменени откъм текст до 12 декември, но дотогава трябва да са отпечатани и всички на пазара, което е безумното. Та тека...

Иначе сме добре - Инката след рождения ден изкара някво грипче със сопол, нищо особено, но си седяхме цяла седмица вкъщи.
Сега сме на ред аз и Боби - аз кашлям само, но зверски, докато Боби е като тия от рекламите на терафлу  Crazy

Маймунски - за Хиполенд - знаехме, тя Юлето /мисля не се съмнявате кой  Laughing/ беше пуснала в скайпа брошурката...

Вчера получих едни страхотни ботушки на Инката на Nike, но огромни братче....нямаше по-малки и взех 26,5 и е като лопатар, ама нищо де, с по-дебел чорап нещо...Тя иначе носи 24,5, взимам 25-25,5 най-много, ама тия са огромни. Но така или иначе ще трябват и апрески, защото не са никак дебели...

За общия рожден ден - от колко часа беше и трябваше ли нещо да правим преди това - да поръчваме кетъринг или нещо???

Ще ви оставям, че утре сутринта ще командировам човечето с баба й целия ден, че имам работа сутринта с ресторантите, а после може пак да разпусна нещо....

Хайде лека нощ и пишете повече, дами   bouquet

# 518
Синапова честито! Да ти е здрава дъщеричката, да папка, да слушка и дано с баткото да се разбират  bouquet
Честито и на всички ноемврийчета Tada

Ето и почерпка за РД на Жорко Simple Smile

Рожденния ден мина добре, бяхме вкъщи само най-близките а разликата с миналата година е невероятна, вече знае за какво иде реч и от вечерта нямаше търпение за изненади, торти и подаръци говореше само.

Вече посвикнахме с новата квартира, печката ми изкара малко нервите но се оправи, викахме техници за климатика - 50 лв за да го заредят наново и вече работи макар да не се знае докога, сложихме и кабелна та вече сме част от цивилизацията.
Не мога да разбера само защо от миялната винаги са мокри нещата като ги извадя ама това да е?!

Ще пишем сега писмо до Дядо Коледа, Жорето е приготвил цял списък с желания Laughing

За общия РД нещо торта, подаръци или има време още?!

# 519
Честито на всички рожденици!!! bouquet

На мене Ради ми е болен, гърлото червено, оттам и ушите възпалени и сега е на антибиотик, искаше ми се да ни се размине аб ,ама нямаше начин. А отделно пък в групата има и скарлатина едно детенце и татко му даже ,вчера разбрах като отидох да занеса молбата. Ради е бил контактен,ама ни се размине най-много да го спра за една-две седмици още докато отмине карантината.

Уф, на мене този Хиполенд ми е далече, а така ми се иска да отида , големия иска от дядо Коледа някакви "смачковци" на angry birds и там гледам ги има, нито в джъмбо ,нито в комсед,а те са ми на един "гъз" разстояние както се казва.
Аз чакам да ни отворят в Борово сега новия Мол, там ще и хиполенд и карфур и т.н., ще ми е тъкмо на една крачка, хи хи стига да мога да се доредя, че както го отварят преди Коледа ще е лудница.Ако не ще избирам подаръци от кварталните детски магазини на спокойствие.
Срам не срам, аз в Мол само два пъти съм стъпвала Embarassed и то да видя само набързо, като е имало кой да гледа за малко децата.
Направих грешката да отида с Ради до джъмбо , няма да ви казвам за какво ставаше въпрос, едва го изкарах оттам ooooh! ,с малко дете по магазини не си е работа.

Нещо ми е толкова уморено психически, едва ги гледам и понасям в офиса вече, толкова прости хора пък да има,то и сто висши да има и пари да има, като си е прост/проста/ и долен/долна/, че чак смешен/а на моменти, то това и с думи не може да се опише,ама аз предпочитам да си мълча и се опитвам да не обръщам внимание все едно е нищо и не съществува, трудничко е ,ама става.......дойде понеделник и аз чакам и си мисля вече за петък, чакам с нетърпение и Коледа, по-бързо да идва, че ще има повече дни почивка.

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 09:32 от Mim`s

# 520
Мим`с, дано бързо да се оправи Ради. То и ние до днес сме в къщи заради скарлатина в детската градина. Помолиха ни да не ходим  Peace за да не се разболеем Simple Smile Друг е въпроса, че ми спират един проект дето съм се захванала като стои детето в къщи не мога да свърша нищо Peace
В Дружба ще откриват тези дни Джъмбо, от кога му се меря, на този на Ботевградско, ама пусто нали ми е далеч срам не срам не съм ходила никога  Peace ooooh! Сега за Коледо - Новогодина ще има поне от къде наблизо да пазарувам. То че подарък ще има само за малкия е сигурно... ама викам на мъж ми ако искаш купи ми еди какво си, а той ми що не си го вземеш ти  newsm78 #Crazy ... Ще ми се да се правя на изненадана ама пак не ми мина номера  Crazy Laughing
Цитат
едва ги гледам и понасям в офиса вече, толкова прости хора пък да има,то и сто висши да има и пари да има, като си е прост/проста/ и долен/долна/, че чак смешен/а на моменти, то това и с думи не може да се опише,
Мим`с то май е от кризата...хората се самоизяждат покрай липсата на работа...
Добре че е Вес да ме напомни, че трябва да купувам Ботушки и тази година  Joy Joy Joy То пусто все забравям, че на детето крачетата растат като гъбки  Whistling Whistling

Честито на Рожденниците, които не съм поздравила  nbirthday newsm67 nbirthday Много да са здрави и да радват мамите и татковците с постиженията си!!!

# 521
Кло, Тони бил ли е контактен, от петък дето Ради е ходил не знам колко време да чакам , тя и скарлатината ли е като варицелата 10 дена? То така може и до Коледа все да има и да се точат болни дечица ,то аз като гледам толкова май трябва да чакам и като се замисля може и направо да го спра до Коледа и  след нова година да го пускам чак ...в чуденка съм още?!

# 522
Мим`с Цял месец не сме ходили заради болни деца. 1 месец е карантината Simple Smile Лудницата е пълна. Здрави деца стоят извън градината, а потенциални болни вътре Wink На това му викам аз вътрешно детско-градинска инфекция  Joy Joy Joy
Само се чудя, кой ще ми извинява отсъствията ... защото не съм сигурна нашата лекарка дали ще се съгласи ... че тя ни е малко особена  Peace

# 523
Абе за половината време да ти даде лекарката бележка пак добре, пък другата половина с молба само и така. Ние утре сме на преглед, но като гледам тоя АБ има да го пие още 4-5 дена и другата седмица няма да е напълно здрав, че още му е надута едната сливица и точи сополи, че и пак малко кашля от сополите,а то за това трябва време- мъчиме се да промиваме със спринцовка и физ.р-р, с помпата не ми дава, действаме понякога малко насила, знае как да духа носа ама не ще, инатче е,...ще помоля да ми продължи пак с мед.бележка пък за колкото даде за толкова,  да не говориме, че от понеделник нататък става много студено и тамън ще го стабилизирам, та по-добре да не ги мъчиме децата и да го влача по студа, че пак да ми лепне нещо...то като свършиме АБ трябва да му взема един саностол поне да засилим имунитета.
Давах им и на двамата ехинацея,клеева тинктура, та ги бях закрепила малко,не мога да си позволя скъпи имуностимулатори,гледам повече от народната медицина, но то като рече да се лепне нещо, каквото ще да даваш това е.....
От ехинацеята съм много доволна, 2 седмици я пиха и двамата и сега пак толкова почивка, другата седмица ще им взема пак.

Последна редакция: чт, 29 ное 2012, 10:57 от Mim`s

# 524
  • Сливен
Честит рожден ден на Ради, Тони, Вики и всички останали  малки сладурчета!
И нашия трети рожден ден мина вкъщи, малко по принуда заради варицелата, но човечето беше много щастливо, даже днес на една жена, която я пита за годините обясни че "имала торта и РД, обаче днес нямала торта... и така..." милата сега чака  другите рожденици да духа пак свещички Laughing.
Днес половинката има рожден ден и ще правя торта, по-скоро мисля да направя кексчета и ще търся рецепти, плановете бяха други, и двамата да сме в отпуск, но като не се получи ще правя изненада.
Нещо не вярвам на имуностимулаторите - и аз давам, но ефект не виждам, всъщност последно давах изопринозин и дали от него не знам, но варицелата мина леко. Профилактично давах инфлуцид, но вирусите си ги хваща редовно.

Общи условия

Активация на акаунт