Отговори
# 600
За много години,момичета!Мнооого здраве,усмивки и бебетаааа през 2013!J.R,Нели-честито!ще чакаме резултатите на лято.
Айде по едно кафенце със закуска както в доброто старо време.

За нас какво да ви кажа?Празниците минаха подобаващо с много подаръци,близки, приятели и храна,разбира се!
Акордеонът,който донесе Дядо Коледа вече даде фира,но другите подаръци все още се използват.На 30ти на гости ни дойде варицелата и сега се гледаме и упорито мажем пъпки,които са навсякъде са,ей!Слава Богу,не ми е вдигала температура и др.такива.Най-големият проблем е с къпането,т.к. не трябва да се мокрят пъпките,а мойто жабче обожава вода.Уж разбира,че ще се къпем като минат пъпките,но все пак другите се къпем без тя да ни вижда.
Много ви се радвам на идеята за размяна на подаръци,ако мога догодина и аз ще се включа,а за националната от сега сме пас,защото работата нещо не върви и не знам как ще се работи и дали ще съм на работа до тогава.От баницата ми се падна "за нова работа се стягай и от късмета си не бягай",но сайтовете за работа не ме обнадеждават за сега.Харесвам си сегашната работа,спокойна е,но ....ще поживеем,ще видим.
Останете си със здраве,мили мои,и пишете по-често тук,а не само в скайп,че там няма прочитане на хилядите мс.

# 601
Честити Нови Лентички Нея, и J.R   bouquet  bouquet  bouquet Много приятни емоции и живо и здраво бебче на финала  newsm32 newsm32

# 602
Привет! Simple Smile

Нова година нов късмет. Дано никой не загиби работата си, че в днешно време да си без еее....
На питайте ме ...
Писи, и при нас вече отминава Варицелата, останаха коричките на папките. Много неприятно, но да си минава по-реда  Simple Smile

Приятни почивни дни!  Hug

# 603
Минавам да почерпя, че одъртях с една година Simple Smile

# 604
Честит Рожден Ден!!! Ани,

Много любов и сбъднати мечти!!!!

А за остаряването хич не му мисли  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 605
Честита нова година, да сме здрави всички и късмет през новата година! Hug

Анелка, честит рожден ден !Бъди щастлива и обичана, жива и здрава!  bouquet

# 606
  • Варна
Ани, честит рожден ден! Много любов и щастие със съкровищата ти желая   bouquet
Момичета, благодаря за честитките  Hug
Мира, не изоставаш. Чаках да чуя сърчицето, че да съм сигурна, а го чух чак на 03/01  Heart Eyes

# 607
J.R, Нели желая Ви една много приятна и безпроблемна бременност и на финал по едно здраво и послушно бебче!!!

# 608
Нели,  и JR честито желая лека бременност и здраво бебе Simple Smile

# 609
Ехооо:))

sinapovaaya:ЧРД ,малко , на патерици Simple Smile) Знаеш вече как с две деца! Много здраве ти пожелавам, по-малко нерви и повечко хубави спомени през идната година!

Марго : МЕрси за подаръците, децата ги харесаха:) При нас подаръците се отвасряха на 25 вечерта , даже имаме около метър висок Дядо Коледа за автентичност Simple Smile)
Сега много го обичат и всичко се носи от Дядо Коледа.

Нели, До кога ще се гласуват датите за срещата , а и нарочно ли не си сложила 23-25 май ? Все пак ще е по-топличко .

# 610
Лили абе дручко си е да си е по-големичко детето. Малко ми е гузно, че като съм с двамата Митко го зомбирам да гледа филмчета.
Ама да живее детската градина и да е здрав Митко, че така ми е по-лесно Simple Smile

# 611
  • Варна
Лили, ще ми се до към 20ти януари най-късно да решим за датата, че да си запазим стаите.
А иначе за 24-26май датите не ги написах, защото Юлето каза, че тогава няма никакъв шанс да дойде.

# 612
  • София
Привет.
Хич не се съобразявайте с мен.
То и на по-предна дата не знам дали ще мога да дойда. Така, че няма да гласувам и да се включвам за сега, пък накрая - ако стане - добре, ако не стане - пак добре  Grinning

# 613
  • Пловдив Белащица
За много години. Здраве, здраве  и пак здраве за децата, за вас и целите ви семейства.

Аз дооооста време не съм влизала  Embarassed направо бях забравила, че има такъв форум  Mr. Green.

Честито за J.R. и Neya за лентичките. Лека и безпроблемна бременност и на двете, а на финала поне по едно здраво дебело бебче.

Мами с малки бебета, споко не остана. Като проходят децата е мааалко по-леко вкъщи, заиграват се с каките/батковците и понякога мама изобщо не я търсят. Освен естествено като арбитър в някой ръкопашно/дърпащо/скубещ бой  hahaha. Е в този ред на мисли ви пожелавам по-спокойни игри на децата ви. Нашата кака е доста толерантна и моите деца не се бият. Макар че малката доста скубе, хапе кака й и дърпа почти всичко, което кака й си вземе.

# 614

ммммммм страхотно нали Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт