Айде по едно кафенце със закуска както в доброто старо време.
За нас какво да ви кажа?Празниците минаха подобаващо с много подаръци,близки, приятели и храна,разбира се!
Акордеонът,който донесе Дядо Коледа вече даде фира,но другите подаръци все още се използват.На 30ти на гости ни дойде варицелата и сега се гледаме и упорито мажем пъпки,които са навсякъде са,ей!Слава Богу,не ми е вдигала температура и др.такива.Най-големият проблем е с къпането,т.к. не трябва да се мокрят пъпките,а мойто жабче обожава вода.Уж разбира,че ще се къпем като минат пъпките,но все пак другите се къпем без тя да ни вижда.
Много ви се радвам на идеята за размяна на подаръци,ако мога догодина и аз ще се включа,а за националната от сега сме пас,защото работата нещо не върви и не знам как ще се работи и дали ще съм на работа до тогава.От баницата ми се падна "за нова работа се стягай и от късмета си не бягай",но сайтовете за работа не ме обнадеждават за сега.Харесвам си сегашната работа,спокойна е,но ....ще поживеем,ще видим.
Останете си със здраве,мили мои,и пишете по-често тук,а не само в скайп,че там няма прочитане на хилядите мс.

. Е в този ред на мисли ви пожелавам по-спокойни игри на децата ви. Нашата кака е доста толерантна и моите деца не се бият. Макар че малката доста скубе, хапе кака й и дърпа почти всичко, което кака й си вземе.