Отговори
# 615
Здравейте на всички! Не съм писала многоооооо време!
Виждам, че има много нови две чертички! Честито за J.R. и Neya най-новите такива! На останалите, за които прочетох, че вечи си имат втори дечица също честито със малко закъснение Embarassed !
Сега вече ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ! ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ ПРЕЗ 2013Г.!
МНОГО ЛЮБОВ И КЪСМЕТ!  Hug Hug Hug
Ние сме добре. Ходим на градинка и така. Надявам се да имам повечко време да Ви чета и пиша!  Peace

# 616
Здравейте,мили мами

Най първо,честито на Нея и J.R. за постиженията  Wink Здрави и пухкави бебета на финала.
  После за много години!!! Всички да са живи и здрави и много успешна да е новата година!

Ний сме си добре.Ходят на градина мишките,а аз се занимавам с новото ми начинание. Само дето в градината ни се заформя лек проблем.Има още едно момиченце българче,на наши познати и трите са си направили групичка и само бели правят и не могат да ги укротят и да им привлекат вниманието. Най лошото е, че и с езика май така изостават,че си бърборят трите на майчиния език и не учат. Та майката на другото дете тука се опитва да ми вкарва разни изречения,че понеже моите били невъзпитани и нейното хванало тая пътека... #Cussing out #Cussing out... е, много се дразня,честно. Как ли не се опитвам да обясня,че 2 деца не е като едно.Да на 1 можеш да задържиш вниманието,като знаеш какво му е интересно,ама като са 2 с различни интереси  аз как да се разполовя... Thinking С едната нареждам пъзел,ама другата белосва отатък.... Или нижа с втората перли,а първата мие банята  #Crazy ....,мокра до ушите и как да стане еееееееее. Нерви нямам вече....

Е туй е де от нас.
 Вече имам и поръчки,е скоро няма да забогатея,ама си е начало все пак. То за хубавите работи време е нужно.
  Много ми е хубаво,че ви има и мога поне тук,спокойно да си изкажа,какво ми е!

# 617
А тука една моя стара публикация от фейса.Беше ме осенила една муза,че да се позбавлявате и вие с моите диви и невъзпитани деца . Леле,какво ще ги правя.....

Незнам кой е измислил детските филмчета,но съм му благодарна... А това е за тези,които отричат гледането им....
 След двучасов Мики маус маратон реших,че дозата за децата е достатъчна и изключих телевизора.Последва неистов рев,почти истеричен.... Преглътнах и изтърпях.Поиграха на игра с цветове не повече от 10 мин. Обяд.... Мия чиниите.Те са си напрвили пързалка от големите възглавници на дивана към перваза на прозореца и екстремно се спускат.... Тишина...Ужас!!! Поглеждам >>>>... Постригали са елхата. Била много рошава и пораснала( изкуствена е,крайно време е да я прибера в мазата).... Прибирам ножиците и отивам в кухнята да довърша. Връщам се и виждам как Рая взема саксията с коледничето от перваза ( то горкото от 3 дни е много жадно и получава по два пъти на ден канче с вода.Сигурно ще умре...) София стои на дивана и Рая и подава цветето(твърде далеч съм за да се включа навреме)... Подаването е неуспешно... Виждам как потоци вода и кал потичат по НОВИЯ МИ СВЕТЪЛ КОЖЕН ДИВАН..... Горкото цвете и горката мама,да не говорим за дивана.... Почистваме ЗАЕДНО (виновни са мълчат и бършат) *Няма,няма мамо,ето чисто е...Слънчо ще го изсуши*...
Опит за обеден сън>>>неуспешен. Време е да излизаме,че иначе съм загубена...
След спор за цвят и вид на дрехите успяваме да се замъкнем на работата на тати.Тайничко се надявах да заспят в колата,но нейсе....
Ошетаха и там .... Посмяхме се.Сега спят героите уморени по никое време....
Е ще гледаме филмчета със сигурност пак днес.....
Ех,лято,лято, къде си....

# 618
Елист,не ти е скучно с  двете малки хали.Да са здрави,а ти да имаш здрави нерви!Мисли си за времето,когато ще сис помняте с усмивка за тези бели.
Ние пак сме си вкъщи,защото и тази седмица не съм на работа,та я оставих вкъщи да спестя от таксата за детската градина.
Да ви споделя за първия опит да заведа Вики на ЗЪБОЛЕКАР-седна с кака на стола,полюляха се нагоре-надолу,светиха с лампата,играха с огледалцето и машинката за въздух и дотам.Машинката за пломби зъболекарката нарече "гъделичкаща" зъбчетата,но Вики твърдо отказа да я гъделичкат.Следващият опит ще бъде с тати,дано е по-успешен.
Усмихнат ден на всичкчи!

# 619
Хайде днес да почерпим, че имаме именник в къщи!!!

Малко е болничък Тони днес с кашлица и хрема, но вчера личната каза, че нищо му нямало ...  Joy Joy Joy , но пък ми даде бележка до понеделник, като я попитах дали днес да го водя на градина  Peace Mr. Green
Да се смееш ли, да ревеш ли ... но пък "пие" ракията на баща си през компреса на гърлото и намазаните краченца Wink

Малко алтернативни лечения, понякога имат доста добър ефект  Peace

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 10:17 от klodia

# 620
  • София
Хайде днес да почерпим че имаме именник в къщи!!!

Малко е болничък Тони днес с кашлица и хрема, но вчера личната каза, че нищо му нямало ...  Joy Joy Joy , но пък ми даде бележка до понеделник, като я попитах дали днес да го водя на градина  Peace Mr. Green
Да се смееш ли, да ревеш ли ... но пък "пие" ракията на баща си през компреса на гърлото и намазаните краченца Wink

Малко алтернативни лечения, понякога имат доста добър ефект  Peace

Кло: Аз съм доволна от пастичката Пулмекс. Мажа крачета, гърдички и слагам чорапчета. Крайниците и са винаги ледедени. Бъзо оздравяване.

Елист:  Laughing

Аз пък да ви кажа нещо...преди да родя цикала ми беше болезнен, но ме наболваше 2-3 дни преди да се появи...Сега почти 2 седмици преди това започват адски болки. Освен всичко друго и нервата ЯКО ме друса и ще утрепя някого.. Confused

# 621
Честито на именниците днес  Hug Много здраве и щастие   bouquet
На мен ми е едно тъпо такова, май ще ни намаляват заплатите, а може и да ни съкратят след някой месец, работа за такива като мен общо взето няма, но се надявам след 2 години да има, сега не ми и трябва  Mr. Green
А да ви кажа не съм и вярвала че моето дете ще ходи с кеф на детска, още от вратата го дърпат 2-3 момченца да идва да си карат колите Laughing Сега го записах на приложни изкуства и много му харесва Simple Smile
Обаче сутрин е ужас, не иска там да закусва а вкъщи както се досещате е едно закусване по 1 час, нестига че едва става в 8, ами до 9 закусва и после бягай към работа. Миналата седмица откри че пастета е мнооого вкусен, пълни чушки с мен, абе помощник голям, а в 12:30 през нощта долазгла в нашето легло и като ми заскърца със зъби  ooooh! и ми обяснява колко полезни били дадени храни-имали витамини, в това число и кубетите  Joy Joy Joy и всяко негово въпросче завършва с "Да ли?" и кажи не де  hahaha
Айде лек ден

# 622
Цитат
, но се надявам след 2 години да има, сега не ми и трябва Mr. Green 
  - maymunski, някакви нотки за новости ли усещам или така ми се струва   Laughing  Hug

Kиkи - мерси за идеята за пастичката, накарала съм мъжо да я купи на идване към къщи  Peace

# 623
Новите ноемврийки 2012 вчера са си направили среща. Аз не можах да отида, но от вестник труд са ги снимали и са ги изтипосали на първа страница Simple Smile
Скрит текст:

# 624
[quote

Аз пък да ви кажа нещо...преди да родя цикала ми беше болезнен, но ме наболваше 2-3 дни преди да се появи...Сега почти 2 седмици преди това започват адски болки. Освен всичко друго и нервата ЯКО ме друса и ще утрепя някого.. Confused

[/quote]
Кики,и аз съм така.Доки каза че е от възрастта-след 30 било нормално.Чудя се критическата ка ще я карам-ще има жертви тогава ми се струва.

# 625
[quote
Кики,и аз съм така.Доки каза че е от възрастта-след 30 било нормално.Чудя се критическата ка ще я карам-ще има жертви тогава ми се струва.
[/quote]

хаххаха...нерви, ще изям някого... а не  Naughty , по скоро сега ми е по палаво около датите на зачеване  Mr. Green Mr. Green Друг е въпросът дали ми войдисват на акъла ... ама това е друга тема ... hahaha hahaha

Елист - какво да ти кажа...за отношението на майката...(сега прочетох). Май заради това Българите в чужбина гледали да са далече от тяхната компания Wink . Като с вица: "Един четник Войвода, Двама Четници  Дружина, Трима четници ... Дружина с Предател WinkWink

Не съм сигурна какво да те посъветвам, но щом изостават децата от немския това е лошо за тях. Не може ли да се преместите в друга група...  newsm78

# 626
  • София
Абе хич не ми е смешно! Twisted Evil Mr. Green Толкова съм нервна и всеки ми е крив..........Ето примерно днес;
Замествам една колежка, когато е болничен и цъкам на един компютър (това не е моята работа) шефа ме пита дали съм готова с един от документите. а за му се развиках: Да не съм Фикитипалди, за 17 години  стаж тук още ли не знаеш, че за да го напиша трябва да ми дадат от деловодството (дълго е за обяснение)едни други документи . И 17 страници с милион членове и алинеи за 20 минути ли се пишат. Shocked Треснах вратата и се разплаках във ВЦ-то. Не е нормално това, ама хич. Иначе съм все весела и се шегувам. Ама и като разбрах, че колежката си удължава болничният..ми прилуша. Рано е за критическа, колкото и да се дръпнала годините.

Синаповка: Хвана ме носталгията. Хайде да си спретнем среща!

Хриси:  Heart Eyes

Кло: Ама ти си била много ЛибоВна бря! Laughing Mr. Green

Маймунчеее: Ахммм...мааймунчее! Hug

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 16:55 от Kиkи

# 627
Ами хайде де Simple Smile

# 628
  • София
Да Ви почерпя за рождения  си ден. Навършвам 23 години! Mr. Green newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm38

Незнам обаче как да кача картинка! Embarassed

# 629
Кики
ЧРД
най-хубавата възраст е 30-те години
Жива, здрава и много много обичана   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт