Отговори
# 630
  • София
ЧРД Кики, много здраве, любов и по малко ядове   bouquet

# 631
Кики: ЧРД Simple Smile) Много Здраве и повечко да е усмихваш Simple Smile) или като гледам поне шефът ти да ти се усмихва ,че скоро и бой може да яде ми се струва  Mr. Green

Това  на шега, но дано ти се нормализира болката при цикъл  Praynig Аз след двете раждания имам 3 промени: първо , не ме боли хич, второ- много се опъпчвам Sad и трето първия ден ми е ужасно кофти на мускулите долу... имам чувството ,че ще ми се изсипят вътрешностите ! много е неприятно , напомня ми бременността в 9тия месец , ей тъй да не забравям какво ми беше Simple Smile

Иначе Алекс е болен , лепна много гаден вирус, но пък преди това половин година боледуваше накрак , по между другото . Доста слуша детето, не мога да се оплача. Бобо вече е друга история , викам му Бобо белята  Mr. Green

Хади , нагледах ви , ще залягам Simple Smile

# 632
  • София
Благодаря Ви.  bouquet

# 633
  • София
Привет.

ЧРД Кики на патерица! Бъди много здрава и щастлива, все така лъчезарна и добра!   bouquet  bouquet  bouquet

Маймунски - да нямаш нещо да ни казваш, а?!!!

Да взема и аз отношение по единствената тема, която сме повдигали от година сигурно ... цикъла - единствената промяна, която имам след раждането е, че не ме болят гърдите преди и по време на цикъл, но за сметка на това ставам ужасно нервна и злаааа седмица преди да ми дойде. Преди като че ли не беше чак толкова зле  Thinking Иначе корем си ме боли първия ден само, както преди...

Днес пък сутринта човека със ставането повърна - много странна работа, от нищото някак - еднократно, няма разстройство, но се оплаква от болки в корема - явно са на спазми от време на време, че доста й проличава като я заболи. Няма темп. или други оплаквания  newsm78 Чудя се дали може варицелата така да започне или е само с темп., защото се оказа, че в групата има варицела  Confused

Чао от мен!

# 634
Веси , Алекс почна с лека кашлица -  и за няколко часа се  засили и чак се даваше и повръщаше от дразнене .  Shocked

Дано не е същата гадина ,че си е гадничко ...

# 635
  • София
Весе:  Преди Ади да се разболее от варицела имаше силна кашлица и Т. Не е повръщала.

Огледай цялото и тяло. Първата пъпка, ако изобщо може да се нарече така, е едно червено петно колкото карфица(хайде малко по голямо). Не се притеснявай ако я хване, по добре сега, по леко ще я изкара.

За цикъла; Забравих да кажа, че и гърдите ме болят. Изобщо всички екстри. Но най-много ме тормози тази нервност....

Рождения ден мина чудесно до някое време. Татко получи микроинсулт. Изкриви се, загуби говор и се схвана. Днес сестрите ми, ще го водят на доктор. Родена съм като него на 19 януари и беше много щастлив. Навърши 69 години. За 2 години получи инфаркт, инсулт, микро инсулт, пукане на язва. Много е тежко, когато родителите боледуват. Те са като малки деца.

Друго; Откакто се роди Ади с моя мъж много ни се промениха отношенията, не към добро. Спим отделно, секс правим в годината по 3 пъти, което съответно води и до скандали. Но пък осъзнах, че явно обичта не се е изпарила. На рождения ден облече, татко, обу ми обувките и беше мн. грижовен. Понеже оставих племенницата да нощува в нас и да спи с Ади, се наложи да легнем заедно с него. Цяла нощ ме е гушкал.

Ще бягам да се оправям за раbota.  Heart Eyes

# 636
Кики честит рожден ден на патерици и от мен   bouquet Много здраве и щастие ти желая и по-малко ядове и гадове, които те ядосват  Laughing
А Кло ама ти под лупа четеш и за всичко се хващаш  Peace
Весе това ми беше втория подарък за Коледа  Mr. Green Ама освен таткото май само вие от форума знаете  hahaha Ама то няма да мога да крия още дълго, сега влезнах в трети месец а корема ми особено вечер е като в пети  Crazy и съм качила 5 кила и като хапна повечко и умирам, толкова ми е тежко, снощи бях на салатка и ми беше супер, така че от днес съм на диета, ако искам да оцелея  Mr. Green
Айде лек ден от мен  Hug

# 637
  • София
Е Маймунскиии  Hug Hug Hug, бравос - много се радвам. Прекрасна бременност и най-здравото и сладко момИченце ти пожелавам  Laughing. Дай подробности - кога ти е термина?

# 638
  • София
Ехааааа, Маймуне  Hug
Кики, ЧРД на патерица. За болките и цикъла - ами решението е само едно - ето питай мен, питай Нели, питай Маймунски  Mr. Greenняма цикъл, няма болка, няма проблем  Mr. Green

# 639
Термина е 4 септември( най-вероятно средата на август), ама аз си искам пок момченце  Mr. Green, така съм свикнала с мъже около мен, а и си имам всичко  Laughing Обаче искам все такива цици да си имам  Mr. Green едни такива плътни, големи  Joy що неможе все да са така  Thinking

# 640
  • Пловдив
Маймунче, голямо честито и от мен  Heart Eyes

# 641
  • Варна
Маймунски  Hug Ех че хубаво, все повече взехме да повтаряме  Mr. Green
Пак ще си бременеем заедно, само с 2 седмици разлика сме  Mr. Green И аз много си ги харесвам циците сега  Flutter
Кики, честит рожден ден, макар и със закъснение. Всичко най-хубаво ти желая. След всеки лош период, следва добър  Hug

# 642
Цитат
А Кло ама ти под лупа четеш и за всичко се хващаш 

е все пак баба ще ставам... минала съм ги тези неща... Wink . Много се радвам за теб и за всички момичета за бебчетата... чак на мен ми се прииска отново  Tired , ама като гледам ще ме е срам от дъщерята ... братчето или сестричето да е по малко от внука  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А на теб Маймунски ти пожелавам ЗДРАВО, РОЗОВО И СЛАДКО МОМИЧЕНЦЕ  Peace  bouquet

miraluba следващия път ти да се похвалиш тук ... СКОРО  Peace  bouquet Heart Eyes

Kиkи  Много съжалявам за татко ти Hug, дано този път да се оправи по бързо човекът  Peace, Баба (89 год.) ми изкара инсулт преди 10 години и още е жива и относително здрава и самостоятелна  Peace , така че винаги има надежда за подобрение  Peace
-Мъжът ти не се е променил, обича те, просто много време отделяш на Ади, не мислиш ли, че вече е голяма и и трябва малко повече самостоятелност  Peace, аз виждам тези грешки и в себе си в това отношение... Добре, че Тонито проявява характер и ми показва, че е вече порасъл  Peace иначе и аз се загубих в майчинството, добре че мъжо не се сърди  hahaha hahaha , а пък лошите симптоми от този сорт се оправят с повече любовни ласки, както и нервността.

# 643
  • София
такаааааа.

който си вее г....ца по Банско изпуска новините и че темата се е раздвижила. нечувано  Laughing

Кики, ЧРД на патеричкииииииииииииииии! Много да си здрава, много да си обичана, много да си щастлива!!!!!
...
съжалявам за баща ти, стискам палци да се оправи бързо. нещо много му се събра и на него, и на вас  Cry

за мъжо - а защо вече не спите в едно легло? въобще това със спането на Ади при вас май беше грешка.....   Sad Говорете повече за проблема, и дано намерите разрешение.

Мия къде си???

ОООООО Маймунски, страхотна новина  Hug Hug Hug Hug Hug Здраво бебче на финала, много се радвам за вас  Hug Аз пък ти пожелавам момченце, щом това си искаш  Wink Щом има зор във фирмата излизай в болнични

Мира  Heart Eyes Hug

Елистче -  ooooh!. Верно не можеш ли в друга група да ги преместиш? Или пък да преместят другото дете  Mr. Green

за цикъла - на мен ми дойде за 1ви път преди няколко дни, и си болеше доста и то няколко дни предварително.  Sick И аз станах зла /Весе  hahaha/, и самосъжаляваща се  Rolling Eyes ooooh! Laughing. Гърдите не ми се напрегнаха, не се и отрази на кърменето  Naughty. Но дано за в бъдеще поне спре да боли, че когато ме боли корем най-обичам да ми мрънка некое дете - направо мразя света  Embarassed

хахаха както винаги Юлето е намерила решение на проблема. Та даже е наговорила и Нелито  Hug

айде милички, ще лягам да поспя защото напоследък Бранко се буди и по 2 пъти нощно време  #Crazy и вече незнам къде съм.

Егати след седмица мойто бебче става на 6 месеца  Heart Eyes Така лети времето със второто детенце... Става ми мъчно, но пък се радвам че ще има и други форумски бебета и ще гушкам тях, така че не се бутайте моля, всеки по реда си  hahaha

# 644
Ама Мия къде забягна наистина  newsm78 трябва да я проверя  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт