Отговори
# 525
Здравейте от мен, ние изпратихме Ради малко при баба си и дядо си, няма да го пускам на градина и другата седмица, че да се оправи напълно и да попие малко витаминки след антибиотика. Може би ще го пусна на детска последната седмица само преди ваканцията, ще видим ако тогава им е тържеството....ще преценявам на момента.

Аз вчера ходих в новия мол.....какво да кажа.....не разбирам какво толкова се превъзнасят , уж хората пари нямат,безработни, криза била, пък лудница,като обезумели и пада пазаруване....то 80% от магазините са много скъпи, не са за нас,че не съм си правила труда и да влизам даже...

Иначе настроението ни вече е коледно, чакам Коледа с нетърпение, врънкат ме тука да украсяваме елхата даже Sunglasses

# 526
  • София
Здравейте мами. Не съм писала отдавна.

Имах си лични проблеми, но към момента нещата се понаредиха. Затова може би вече започва и мен да ме завладява коледното настроение.

И тъй като съм се разнежила... Embarassed Ще кажа колко се радвам, че съм част от вас и вие от мен.

Благодаря на Мия че дойде да дари кръв за татко.  txtloves txtloves

ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ; ИСКАТЕ ЛИ ДА РАЗМЕНИМ ПОДАРЪЦИ ЗА ДЕЦАТА?? ТАКА ВСИЧКИ ЩЕ ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ВКЛЮЧАТ. НЕЗАВИСИМО ОТ КОЙ ГРАД Е. АКО СТЕ СЪГЛАСНИ, МОЖЕМ ДА ОПРЕДЕЛИМ СКРОМНА СУМА, КОЛКОТО ДА ЗАРАДВАМЕ МАЛКИТЕ ЧОВЕЦИ. ЩЕ ГИ ПРАТИМ ПО ЕКОНТ ИЛИ ПОЩА. Доставката няма да е повече от около 2,50 или 3лв. НЕКА В ТОРБАТА НА ДЯДО КОЛЕДА ИМА И БГМАМА-ПОДАРЪК
 santa2  mamma  mrstraetz newsm44

Последна редакция: сб, 15 дек 2012, 21:08 от Kиkи

# 527
  • София
ex, Кики  Heart Eyes и аз се радвам че ви познавам, всичките  Hug

добре ли е вече татко ти?
браво на Мия, тя е добър приятел  Hug

за подаръците - ок, ама трябва много бързо да се действа че то време няма

иначе срещата мина и замина.... толкова бързо минават тези 2 часа, дано скоро пак се организираме, за да си побъбрим и децата да поиграят. А сладурковците толкова са пораснали - и какви бисери ръсят, Ели - Митко Чуков  Joy.

Да минат празниците пък да подхванем Старите къщи, а?

П.С
Ама каква зима стана изведнъж  #Crazy

# 528
  • София
Добре е. Стабилизиран е, вече не е с памперс.

Hug

За подаръците предлгам да стане така:

Всеки който е съгласен се записва.

Понеже няма как с жребии да се случат нещата, ето предложение.

Записваме се по ред в темата, който е съгласен.

1 подарява на 2, 2 подарява на 3, 3 на 4 и тн. последният подарява на 1, че ще остане без подарък. Срок до 18.12.2012 най-късно. Heart Eyes

Та аз съм номер 1 ...хихихи

1. Кики
2. Норчето

Следващите в следващите постове да се дописват.
Понеже времената са трудни, нека да са около 15лв, нещо символично и си поемаме доствката за да е наистина подарък.

Hug Hug Hug Hug Hug

Дано сте съгласни.  Повече от 3 години сме заедно. Нека за 1-ва година се зарадваме взаимно. Така всяка мама независимо от кой край на БГ ще има възможност да се включи.

Последна редакция: сб, 15 дек 2012, 21:10 от Kиkи

# 529
Добро Снежно Утро!!!

Страхотна идея Кики, пишете и нас в списъка за подаръци на децата Simple Smile  Peace

Да оздравее татко ти напълно от сърце ти го желая   bouquet Heart Eyes

Пропуснахме събирането на дечицата ... къде ми е акъла напоследък вече не знам  ooooh! Забравих че е за втори събирането, а и като не влизам често в скайпа така ми се пада  Tired

# 530
  • София
КЛО;   bouquet

Норче: Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Списък:
1. Кики
2. Норка
3. Кло

# 531
Sinapovaaya

Списък:
1. Кики
2. Норка
3. Кло
4. Синапова

# 532
  • София
Sinapovaaya

Списък:
1. Кики
2. Норка
3. Кло
4. Синапова

bouquet Heart Eyes

# 533
Списък:
1. Кики
2. Норка
3. Кло
4. Синапова
5. Маймунски Simple Smile

# 534
И аз се включвам с подаръците Simple Smile
А на коя дата ще бъде общия рожден ден, че не можах да се ориентирам назад в темичката?   bouquet

# 535
И аз се включвам с подаръците Simple Smile
А на коя дата ще бъде общия рожден ден, че не можах да се ориентирам назад в темичката?   bouquet
Тони, той мина преди 2 дни...и ние го пропуснахме за съжаление Sad

Списък:
1. Кики
2. Норка
3. Кло
4. Синапова
5. Маймунски
6. Анн- (Тони)

# 536
Значи повторение си трябва отвсякъде, че и аз изпуснах партито пък!!  Crossing Arms Mr. Green

Тъкмо днес купих подаръче за другата ми отчетна и самото усещане много ми хареса, така че се записвам и в този списък!  Peace

# 537
Идеята е страхотна бравос на Кикиту. Hug

Списък:
1. Кики
2. Норка
3. Кло
4. Синапова
5. Маймунски
6. Анн- (Тони)
7. Елсънче
8. Миа

Ние сме в предстарова градинска треска..т.е. аз.Мишко хич не осъзнава,татито и на него му е търсене.Ама нали не е по цял ден с детето та не може да усети това като мен.Утре тръгва човечето добре че са в една група с Жорето на Алиска.Или поне ние така си мислим че ще е много голям плюс мама да видим.Стискайте палци..че току подсмръчна и пророня някоя сълза.Не е вече бебето на мама..голям човек е и ще поеме по нов за него път.Самостоятелен от грижите на мама. Heart Eyes

Последна редакция: вт, 04 дек 2012, 14:43 от mia_aurora

# 538
  • Пловдив
И аз тук  Heart Eyes

Списък:
1. Кики
2. Норка
3. Кло
4. Синапова
5. Маймунски
6. Анн- (Тони)
7. Елсънче