Отговори
# 540
  • София
И аз се включвам с подаръците Simple Smile
А на коя дата ще бъде общия рожден ден, че не можах да се ориентирам назад в темичката?   bouquet

Е, Тони..изпуснахме го.
Следващото събиране, ще е пак и във фейса с инфо. Не всеки вече чете темата. Heart Eyes

# 541
Мия, успех на Мишето! А ти да не ревеш много!  Heart Eyes Hug Hug
Ей ама как хубаво се подредихме!  thumbsup hug

Кики, браво за идеята!  Hug

# 542
  • София
Списък:
1. Кики
2. Норка
3. Кло
4. Синапова
5. Маймунски
6. Анн- (Тони)
7. Елсънче
8. Миа
9. Мира
10 J.R.

# 543
  • София
Списък:
1. Кики
2. Норка
3. Кло
4. Синапова
5. Маймунски
6. Анн- (Тони)
7. Елсънче
8. Миа
9. Мира
10. J.R.
11. Весс

# 544
  • Варна
Списък:
1. Кики
2. Норка
3. Кло
4. Синапова
5. Маймунски
6. Анн- (Тони)
7. Елсънче
8. Миа
9. Мира
10. J.R.
11. Весс
12. НЕЯ

Момичета, да ви питам някое от децата ви оплаква ли се от болни в краката вечер, т.нар. болки на растежа. Появиха ни се някъде преди половин година, но напоследък са доста силни. Вчера ходихме вечерта на рожден ден, имаше много танци, много бягане и посред нощите плака от болка между 2 и половина и 3ч. Давам й хомеопатия вече 5дни по предписание на хомеопатката, но каза да я пием 2 месеца, явно бавно действат хапченцата. А детето жестоко го боли, когато си натовари краката.

Миа, Алиса, кажете как беше 1вия ден на градина на Мишко и Жорето.

# 545
Цитат
Момичета, да ви питам някое от децата ви оплаква ли се от болни в краката вечер, т.нар. болки на растежа. Появиха ни се някъде преди половин година, но напоследък са доста силни. Вчера ходихме вечерта на рожден ден, имаше много танци, много бягане и посред нощите плака от болка между 2 и половина и 3ч. Давам й хомеопатия вече 5дни по предписание на хомеопатката, но каза да я пием 2 месеца, явно бавно действат хапченцата. А детето жестоко го боли, когато си натовари краката.
Болки на растежа съм получавала аз чак през пубертета за това ми се струва странно... Не е ли рано за тях  newsm78, но знам ли  ... Защо не отидеш при други лекари...колкото и да си доволна от хомеопатката си направи и паралелни прегледи също Peace

# 546
  • София
Нелка; Ади не се е оплаквала за сега. Някоя колежка от офиса беше споделяла нещо. Утре, ще попитам! Hug

# 547
  • Варна
Кло, не е рано. Единият от синовете на приятелката на майка ми точно по това време е имал силни болки, по същия начин кошмарни ревове нощем. След около година мъки изчезнали. Не са му били изписани накакви лекарства, само болкоуспокояващи.
Снощи спа спокойно, не се е оплаквала от болки, но пък и следобяд си бяхме в къщи, излизахме само сутринта за 1час на разходка. Но ако има такива писъци още една нощ, със сигурност ще я заведа на ортопед.

# 548
  • София
Кло, не е рано. Единият от синовете на приятелката на майка ми точно по това време е имал силни болки, по същия начин кошмарни ревове нощем. След около година мъки изчезнали. Не са му били изписани някакви лекарства, само болкоуспокояващи.
Снощи спа спокойно, не се е оплаквала от болки, но пък и следобед си бяхме в къщи, излизахме само сутринта за 1час на разходка. Но ако има такива писъци още една нощ, със сигурност ще я заведа на ортопед.

Днес разпитах колежката. Синът и е в момента на 11г. От 4 годишен има болки на растежа. Водила са го по светила ортопеди, и нищо освен болкоуспокояващи не помагало. Тя каза обаче, че след като му дадат примерно Нурофен, на 10-тата минута се е успокоил. Но и той се е будил нощно време от болки Все още го боли но много по рядко.
Дано бързо отшуми на Евичка.  bouquet Hug

# 549
Привет девойки Hug

Хубаво е че списъчето се заформи. Wink

Ние с Алисето сме добре уж,какво да се лъжем знаете как е притеснено ни е много.Но госпожите ни изглеждат добрички,започнаха и да ги занимават вече..та на тези неща се уповаваме засега.Да се поопознаят и с децата,и сега декември и празнично..пу пу да ходят без плач и истерия.Иначе знаете колко е мило вече малки ученичета. Heart Eyes Така ни се иска да ги погледнем как се занимават,как се държат спрямо другите деца..че то с толкова деца накуп кога са били. Ох ако можехме да се залепим там за прозорците... hahaha Емоция си е голяма и за мама и за дребчо. Crazy

Нелка дано бързичко отшумят,или поне да намерите ефикасно облекчение. Hug

Иска ми се да натрупа снежко ,ама така съботно-неделен..хахах вече съобразен с воденето на градина..и да се по пързаляме,да си направим снежен човек.Ако за празниците пък няма сняг ми пекне онова ми ти слънце..много ме депресира това ей. hahaha Аз обичам Коледно-Новогодишно снежко да вали. Mr. Green

# 550
  • София
Бррррррррр..Студено! Не съм съгласна да е толкова студено. #Crazy

Очаквах повече мами да се влючат за подаръците, но все пак е пожелание.

Ние сме добре. Утре сме на градина.

Ади днес яде палачинки с шоколад и сирене отвътре.  #Crazy Laughing Пожела си с рев така да и ги намажем и си изяде цели две палачинки.

Говори много смешни неща, но най-новите са:

Да ти се невиди баш!
Не ме ядосвай, че ще стане страшно!
Аз съм професоркааа, така че!
Ей, маймуни!

Средните са от семейният репертоар, другите две са улични бисери. Laughing

# 551
Да почерпя за именния си ден

# 552
  • София
Хелоу и от мен.

Тези дни нещо кофти емоции ни се насъбраха, та чак днес съм в една идея по-добро настроение...

Както писах в скайпа, на Боби баща му почина, много тъжна работа  Sad

Отделно аз се сблъсках с едни позабравени здравословни проблеми, та ми се е свило малко под лъжичката...С две думи - ходих на ендокринолог да ми види ТСХ-то, че ми е високо и споделих за секрета от гърдите, който вече няма как да е нормален, след почти 2 години некърмене. А и преди години пак имах подобен проблем, с в пъти завишен пролактин и тогава всъщност се оказа, че се дължи на ТСХ-то....но единия от тогавашните варианти сега ми се нахлупи пак на главата и се сещам, че тогава не си направих ЯМР, а е трябвало...Както и да е - пролактина ми е доста висок, и ще се наложи ядрено магнитен резонанс на хипофизата...та такива отвратии в общи линии...Утре съм и на ехограф на щитовидната, да видим докъде сме го докарали...

Отделно имам тооооолкова много работа, че направооо се чудя дали дините верно не са ми в повече под мишниците  Crazy

За подаръците, предлагам краен срок на записване до този петък и пускане до 17 декември включително, че да има време да стигнат и до най-далечната точка на БГ до петъка преди празниците.

За студа, моля, моля, но ще ми е дори много Коледно, ако е 15-20 градуса, да ви кажа  Crossing Arms
Все по-нетърпима ми става зимата....

Давайте идеи за коледни подаръци, че съм изчерпана. Може би кукла Ненуко или и аз незнам вече... newsm78

Хайде чао, че ще ме бият  Simple Smile

# 553
  • София
Весенце. Всичко, ще бъде наред! Hug

# 554
  • София
то хубаво, че има краен срок, ама знаеме ли адресите за изпращане на подаръците?

Весиии, обръщай си повече внимание  Naughty

Синапова, честит имен ден на патерици! Как е Лилия?

Кики, в ФБ са се включили повечко хора , освен да не са разбрали че трябва тук да се запишат newsm78

За коледни подаръци - Плами иска Компютър на който да си пуска Маша и мечока, и сешоар за куклите. А аз изкопах света за да й доставя една Маша #Crazy, дано се зарадва  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт