Отговори
# 585
  • София
Честита Коледааааааааааа!

Бъдете здрави, бъдете добри, бъдете много обичани....

хъммм, айде утре повече че вече съм гроги от емоции, гости, маси и подаръци разбира се  Laughing Mr. Green

Лили, страхотни са снимките,, и меденките, въпреки че само точих лиги над екрана, пфуууу не метна някоя сладка насам  Mr. Green

# 586
Честита Коледа! Желая на всички много положителни емоции, прекрасни подаръци и малко вълшебство под елхата.

Ние сме в Търново за празниците. Дядо Коледа дойде и тази година, но за разлика от миналите Жорето не го беше страх, а много му се радва, само дето пита после защо му е черна брадата, явно под бялата брада е видял истинската. Сега сме нещо с кашлица, ще ходим на лекар.

Браво за идеята с подаръците, на мен докато ми обясни Нели, пък после да схвана че няма нужда във фейса да се регистрирам а във форума е списъка и изпуснах ама нищо, много ви се радвам мафия!!

Щях да забравя, имаме си "бърза  шейна" за първи път, Жорето си я поръча в писмото за дядо Коледа и въпреки че бях скептична защото миналата година дори не искаше да седне в шейна сега много и се кефи.

Хайде да е много купонджийски и Новогодишния празник и ще се видим догодина Hug

Последна редакция: ср, 26 дек 2012, 10:55 от Alissa

# 587
Здравейте мили мами!
   Менчак вече ме е срам да пиша,че не съм го правила от маса време,ама не съм ви забравила и ей на следя си  нещата!
    При нас всичко си е наред. Диванетата ми са си все така диви и си мисля чак как малките им глави могат да раждат такива големи бели  #2gunfire Е пак си е по добре от миналогодишните истерии и ревове. Очовечиха се де. Поне можеш да разговаряш с тях .

ЧЕСТИТА КОЛЕДА!!!
  Да са здрави целите ви семейства и да ви радват децата!!

Дядо Коледа ни донесе нови колелета.Голяма радост,голямо каране...

Случка в градината,разказана от майката на тяхната приятелка.... Нещо не било както на София и харесва и взела да бута приятелката,ама не успяла да я надвие.Рая веднага да помогне на сестра си се включила и станала тупаницата,та майката ми се сърди. Мойта Рая и тя е склонна да се посбива ,та се чудя как ще я оправям... newsm78

В къщи: Рая казва на баща си - Тате,нарисувай ми елха. Рисува татко и елха , с чертички,ама една такава ошмулена..... Рая вика Не,не и реве - Не искам да е изгорялаааааа... Тати се почесва и му става криво, Е нищо де като на маша и мечока..... Е голям смях падна. Мама се позабавлява.... hahaha

Аз съм се захванала с едно голямо дело,ама да видим дали ще успея,дано да не е твърде голяма динята,че да мога да я нося под другата мишница ,че децата сама съм ,няма кой да ги погледне. Тати работи по хиляди часа и не попр айва у дома нищо ,а други няма....
 Та за моята идея да се похваля, то май много от мамите вече знаят от фейсал,ама и тука да се запиша.
Това е моето трето дете  Wink надявам се да го отгледам и да порасне и то голямо

http://www.facebook.com/lenelest

Да ви питам как сте с нощните памперси,че се притеснявам.... Моите мишки почти винаги са мокри,само Рая понякога се събужда суха  newsm78 ,а да и София си ака в гащите и това е. За голямото не ще и не ще да седне на тоалетната или на гърнето. Как да я накарам не знам. При Рая стана с шоколадчета,ама София не яде и няма нещо с което да яподкупя....

Е ,айде че се улях,ама пак ще пиша де...
 Весело посрещане на новата година!

# 588
  • София
Привет момичетааа...

Честита Коледа и от мен! Бъдете много здрави и щастливи  Hug Hug Hug

Ох покрай тия празници килата дето имам да свалям ще се удвоят  Mr. Green Laughing много ядене нещо, а пък от три дена и спя като пън до 11.30 ч. - ставам, ям и хайде с Инката пак в леглото - ужас, чак ме е срам като се сетя - добре, че от днес не ми се спи вече толкова, че ще стана пълен кръг  Crazy
Нищо - взела съм генерално решение - започвам строг режим от 2 януари!

Коледни подаръци много получи човечето - аз в крайна сметка взех генерално решение - вместо да купувам кукли с дълги коси и аксесоари за ресане, взех че купих една много красива глава на кукла за прически с дълга коса и всякакви мазила за мазане, ресане, лакиране, може да се къпе и т.н. Голям кеф за Инката, голямо омазване става тука, а аз всяка вечер се стресирам като видя тая глава по земята и си мисля, че е котка  Shocked Laughing А Боби оня ден се прибрал вечерта, сритал главата без да иска и се ужасил, защото помислил, че е Ина - трети ден се хиля като се сетя, как може да помисли, че детето може да спи в хола на земята  Laughing

Иначе на Нова година ще е обичайната скука - докъм 00.00 ч. ще сме при майка ми, а после може и да мръднем до една приятелка....

Утре сме на пък на Новогодишно парти от фирмата с ресторантите и то чак от 22.00 ч.  ooooh! За първи път моята приятелка, която утре има рожден ден няма да го празнува и се зарадвах, че ще съм в кондиция за Нова година и ето сега новогодишно парти  Crazy Всъщност още не съм убедена, че ще ходя понеже съм на почистване на лице и, ако приличам на Нечовек след това, може и Боби сам да си иде на партито  Simple Smile

Елист - хубаво е това, с което си се захванала - стискам палци да се развие до ниво, за което мечтаеш  Hug Да ти кажа понякога и аз си мисля, че дините са ми в повече, като се сетя с какво съм се нагърбила, обаче така се чувствам идеално и със сигурност съм в пъти по-организирана, отколкото, ако не правя нищо.
За нощен памперс - аз го махнах бързо след като махнах дневния - някъде пролетта беше доколкото помня  Thinking Не сме имали проблеми с нощно напишкване, дори и като беше с памперса.
Това за елхата ме разсмя много  Laughing

Хайде момичета, чао от мен, че се отнесох!

Пожелавам ви весело посрещане на новата година и една много по-хубава година, изпълнена с много съднати мечти!

# 589
Честита Коледа!!!

Много здрави и щастливи деца майки и татковци да има Simple Smile

Честит Рожден Ден Мия!!!

Все така усмихната и добричка да си Simple Smile

Елвирка страшен подарък, благодаря отново   bouquet , постоянно се забавлява с него и както казах е Майстор Тони Wink , и като го вземе все ме кара да му пускам Майстор Мани  Joy Joy Joy

elist - добре дошла   bouquet, отбивай се по често  Peace Много хубаво начинание Simple Smile Много ми харесват раничките  Hug Браво на теб  Heart Eyes
За памперса... махнахме го напълно преди няколко месеца. Имаме обаче проблем с акането... не ще и да чуе за гърне, седалка  ooooh! Крие се и прав ака... ако го спра и го поставя да седне на седалката в банята спира процеса и така може да откараме седмица  ooooh!
Няма такова диване ви казвам.. голям инат е иска той да контролира нещата... винаги  Peace , по голям е от кака си Скорпионката, дето скоро ще ми подари внуче  baby_neutral ...

Весели Празници!!!

# 590
Честита Нова Година!!!!

# 591
 ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, МИЛИ МОМИЧЕТА!!!
НЕКА ТЯ БЪДЕ МНОГО ЩАСТЛИВА И ПОЛЗОТВОРНА ЗА ВАС И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА!!!

# 592
  • Сливен
Честита Нова година! Бъдете здрави, щастливи, усмихнати и удовлетворени!
Елист, много ми харесаха всички неща - най-много бебешките одеялца! Памперса го махнахме през лятото /това -хме е силно казано, защото майка ми изпра най-много напикани гащи Embarassed/, сега проблема е, че от около месец се стиска и не иска да ходи до тоалетна.
Аз днес остарях с още една година, но си го празнувах РД тихо и кротко - вече е като традиция да се събираме в първия ден от годината у дома.
Не ги усетих почивните дни, така и не останаха два дни свободни да се излежавам и мотая. Резултатът е много играчки, смях и малко плач, защото в десет "иииискам да играя с новата играаааа", а аз искам отпуск за да си почина от празниците Mr. Green
Мия, честит рожден ден на патерици- пожелавам ти да продължаваш да си така позитивна и усмихната и много, много обичана!

# 593
  • София
Честита и успешна нова година на всички.  bigdance2
Честит рожден ден на Мия и Тина.   Gift
Честит имен ден ва Весс и Алиска.   bouquet

# 594
  • София
ЧНГГГГГГГГГГГ Мили момичета, на вас и на Вашите семейства пожелавам една крепка, много успешна и най-вече щастлива година!!!!!

Аз съм гроги от всякъде  Rolling Eyes Празнувахме новата година у приятели - с приятели .  Mr. GreenДецата заспаха рано, ама майка им като отвързана до 5.30 стоя. После спа до 7.30 и стига толкова. Децата се бяха наспали и искаха да си играят. А играчки имаше многооооооооооооооо. Чак ми се прииска пак да съм дете.  Mr. Green Вчера устисках до 17.30 и легнах и умрях направо. Днес съм малко по-добре.

Естествено съвсем пропуснах имения ден на Весето и Алиска, и Васко на Стелетуама те знаят че много си ги обичам и просто не е нарочно. Ще се реванширам със специални пожелания  Wink

Кло, радвам се че ви е харесал подаръка  Hug

Тина, ЧРД на патерички. Да си екстремно здрава и много щастлива. Оправиха ли ви улиците Wink

Айде мацки, тая година да е много успешна за всички и освен това да е много бебеносна Wink, кой второ, кой трето, да има бебета, а и нали знаете идва май месец и ще има СРЕЩАААААААААААААААААААААААА  Hug Heart Eyes. Нямам търпение. Нели  Hug

JR, ама много си лаконична, 2 реда и толкоз  Mr. Green Mr. Green

целувки, айде че днес е 2ри, а още не сме се прибирали до вкъщи. Ще ни върви цяла година на хайманосване.

П.С
айде пишете че много липсвате  Cry

# 595
  • Пловдив
Честита Нова Година на всички!
Бъдете здрави, обичани и обичащи!

Юле, чудна лентичка  Heart Eyes Да си я носиш със здраве до термин  Hug

# 596
  • София
Честита Нова Година на всички!
Бъдете здрави, обичани и обичащи!

Юле, чудна лентичка  Heart Eyes Да си я носиш със здраве до термин  Hug

Мира  Heart Eyes

Юле, пък аз пък не съм забелязала лентичката  ooooh!. Айде официално честито  Hug Heart Eyes

# 597
  • Варна
Хайде пак ще има национална среща  Mr. Green Гласувайте  Mr. Green

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=696213.new#new

# 598
  • Пловдив
Нели, и ти с нова премяна (лентичка)! Хайде със здраве  Heart Eyes

Аз май изоставам Blush

# 599
Честита Коледа и Щастлива Нова Година  Hug
Някои мами гледам са получили прекрасни новогодишни подаръци  Heart Eyes
И ние се затрупахме с подаръци, Калоян като обезумял отваряше подарък след подарък, аз имах два но страхотни Mr. Green, а още не сме се прибрали в София да видим там под елхата какво ни чака  Laughing
Лека вечер на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт