Четки за грим 1

• 60 988
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Благодарение на NovemberRain и аз  вече съм обучена  Grinning

можеш да разгледаш ревюта в ю-туб (пишеш ''fake MAC brush e-bay''). Там ги сравняват с оригиналите   

Peace

# 676
Благодаря Ви!

А, как мога да позная дали е оригинал, по принцип?
Какво да гледам?
Единственият начин да си сигурна, че купуваш MAC е да е от техен магазин или щанд в други по-големи козметични магазини. Но тях ги има само в чужбина Peace
В ибей е пълно с четки ментета. Не само на MAC разбира се

# 677
  • Бургас
Привет дами  бихте ли ми казали най-добрата четка за  този фондьотен

# 678
Кабуки четка Peace

# 679
  • Бургас
Благодаря много за бързия отговор  може ли да ми препоръчате две три марки които са  добри

Peace Peace

Благодаря предварително

# 680
Аз кабуки имам само на Инглот. Иначе на ecotools също са много хубави.
Гледай да е обемно, пухкаво и меко.

# 681
  • Бургас
Ще ми се наложи да я поръчам по интернет защото в Бургас няма нито Mac нито INGLOT
затова питам конкретно за няколко модела ,че не се знае какво ще намеря

Peace Peace

# 682
Кабукито за лице от Студио серията на E.L.F. също е много добро Peace

Скрит текст:

# 683
  • София
Кабукито за лице от Студио серията на E.L.F. също е много добро Peace

Скрит текст:

С две ръце и два крака гласувам за това кабуки и аз. Просто е разкошно!

# 684
  • Има много детски смях.
Да кажа само, че последната ми поръчка от Сигма дойде направо в пощата.
С оглед на това, че се бях настроила да ходя до митница /районът ми е крайно неудобен/, бях страхотно приятно изненадана.  Flutter

# 685
Аз скоро си получих четките на Samantha Chapman и съм много доволна, но нямам и голяма база за сравнение за да знам наистина ли са добри  Grinning.Гледам обаче едно видео и тъй като английския не ми е добър не мога да разбера напълно отношението на този гримьор.Май не е много впечатлен като гледам начина по който хвърля четката.
И си мисля момичета, като започваш да се гримираш, какви четки е добре да си вземеш?Нисък клас или да дадеш повечко пари, но все пак така да спестиш, защото като купиш евтини, после следващи и накрая пак стигаш до по-скъпото.Чудя се сега дали да си взема и този сет при положение, че имам подобни четки на Есоtools.

# 686
# 687
карамелена, ако е някакво моментно увлечение към грима е по-добре да не влагаш големи суми в четки, но ако възнамеряваш да се гримираш и това ти доставя удоволствие и искаш крайният резултат да е добър, а и гримирането да става лесно е най-добре директно да се насочиш към хубав четки, които обикновено са и скъпи.
Този комплект, който си си купила го имам и две от четките на мен ми харесват и ги ползвам много често, но при четките всичко е много индивидуално - на един му харесва една четка, на друг друга.  Simple Smile Важното е ти да намериш твоите....тези, които на теб ти харесват.

# 688
  • Пловдив
Имам един образователен въпрос - за какво използвате stipling brush ? Аз я гледам , гледам и се чудя дали би ми била от помощ една такава четка ?

# 689
Имам един образователен въпрос - за какво използвате stipling brush ? Аз я гледам , гледам и се чудя дали би ми била от помощ една такава четка ?
Аз с нея нанасям ФДТ или ББ крем.
Четката не е лоша, но като я сравня с четката ми на Dior, тази на  Samantha Chapman е направо смешна и жалка.

Общи условия

Активация на акаунт