Четки за грим 1

• 61 320
  • 749
  •   2
Отговори
# 510
  • София
Само да добавя, че Е70 ми става също любима четка. Изключително удачна е за изсветляването под веждата  Heart Eyes

# 511
  • София
Аз грабнах една Е25, а каква е разликата в употребата й с Е35  newsm78

Коя от тях прилича на 217 на МАК?  Thinking

# 512
  • София
Е25 е приличащата на 217. Според мен е и по-хубава от 35. 35 е някак "по-разплута", по-мека, не е добра за преливки, или поне аз не мога да се справя с нея.

# 513
  • София
Е25 е приличащата на 217. Според мен е и по-хубава от 35. 35 е някак "по-разплута", по-мека, не е добра за преливки, или поне аз не мога да се справя с нея.

Аз точно за това я искам  Heart Eyes Ух, че се радвам ... понякога се учудвам как се превръщам в малко дете ... днес заради една четка (за сега де)  Mr. Green До довечера не се знае какво ще сътворя.  Whistling

Ел, а коя е подходяща за основно нансяне - Е50 .. Е55?

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 14:20 от daredevil

# 514
  • София
Е 25 = МАС 217 доколкото знам

# 515
  • София
daredevil, аз използвам MAC и Real Techniques за основния цвят на сенките, но да кажем, че Е55 не е лоша.

# 516
  • София
daredevil, аз използвам MAC и Real Techniques за основния цвят на сенките, но да кажем, че Е55 не е лоша.

И аз имам една Real Techniques http://www.boots.com/en/Real-Techniques-Shading-Brush_1252044/ и бих казала, че ми е много удобна  Peace Беше по ваша препоръка    bouquet

# 517
  • София
Аз сега я чакам точно нея. Щом си доволна, според мен няма смисъл да си взимаш Е55.

# 518
Сега чакам за проба няколко четки на Coastal Scents. Като дойдат ще се отчета, с много добри отзиви са в youtube. В момента тече 50% намаление на целия сайт и доста неща си заслужават (макар достаавката да е височка).  Peace

# 519
  • София
Аз сега я чакам точно нея. Щом си доволна, според мен няма смисъл да си взимаш Е55.

Мирсииии  Hug

# 520
Сега чакам за проба няколко четки на Coastal Scents. Като дойдат ще се отчета, с много добри отзиви са в youtube. В момента тече 50% намаление на целия сайт и доста неща си заслужават (макар достаавката да е височка).  Peace
И без намалението ми се струват доста ефтини? $35 за сет от 22 четки  Thinking Дали са хубави

# 521
Аз се отказах да пускам поръчка  Rolling Eyes Само за кабукито не ми се занимава. Аз исках най-вече E45. Ще пусна поръчка, като я пуснат пак налична  Wink

Ще чакам вие да се похвалите с вашите придобивки  Hug

# 522
Някой има ли впечатления от четката на Инглот 3Р

Чудя се между нея и Сигма Ф40

# 523
  • София
Момичета, препоръчайте ми хубава четка, с която да поставям сенки на долния клепач. Hug

# 524
Аз нанасям с пенсил-четка  Peace Имам една на Сигма, и една на Екотуулс. Двете са много различни и ги ползвам по различни поводи. Сигмата е много мека и нанася нежно, Екотуулс и доста твърда и я ползвам за по-наситена и плътна линия.
Може да се ползва и скосена четка, но на мен линията ми идва много тънка и не ми харесва  Wink

Общи условия

Активация на акаунт