Четки за грим 1

• 61 303
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, препоръчайте ми хубава четка, с която да поставям сенки на долния клепач. Hug

На Gosh пенсил четката. Тук е снимана до тази на MAC. Аз лично на MAC не я харесвам и я ползвам много, много рядко (по-скоро за размазване на молив по горният клепач). За долният ми е прекалено твърда и ме боде. Но тази на Гош е мека и с нея се нанасят чудесно и молив и сенки.

Иначе както Весето е казала може и със скосена. Но не от тези най-тънките. Има и по-дебелички и с тях става. Даже точно Гош пак имат такава
eто я
космите са изкуствени, жилави, но и меки

# 526
  • София
Жаки, Веси, много благодаря! Hug  bouquet

# 527
Страхотно се получава и с много малката четка за очна линия на Диор. С нея се работи супер прецизно.

# 528
# 529
Тънки линии нанасям с Екотулс, но ми е много груба.Сега видях, че в iHerb се предлага този комплект, но пък ми се иска да пробвам и Real Techniques.Какво е вашето мнение кой комплект да избера, като в него трябва да има и четка с която да заместя първата показана?

# 530
Реал Тех със сигурност  Peace След известно време установих, че Екотуулс въобще не са нищо особено с няколко четки изключение. А четките от комплектите им, съвсем не ми харесват  Rolling Eyes
Но имай предвид, че от комплекта на Реал тех, тази най-тънката, няма да имаш особени опции за ползване  Wink

# 531
Аз имам този комплект на Екотулс и още няколко други четки.Комплекта на Риъл тех ще ми бъде ли достатъчен за непретенциозния грим който поставям на очите си?

# 532
  • София
Как мога да разбера какъв е подаръка ми към поръчката от Сигма? Поръчах за над 30 долара, вчера са я шипнали, но не мога да намеря дали пише какво са ми пратили като подарък.

# 533
Аз имам този комплект на Екотулс и още няколко други четки.Комплекта на Риъл тех ще ми бъде ли достатъчен за непретенциозния грим който поставям на очите си?

напълно.

някой да знае по евтин аналог на тази четка
http://www.pauladorf.com/makeup/perfect-tools/perfect-eye-blender-brush
същата четка имат мак номер 217

# 534
  • София
Тънката четка от сет-а на Саманта и аз се чудех за какво да я ползвам - оказа се, че е много удачна за нанасяне на цвят на долнич клепач  Peace

Lodsi, аз намерих, че пращат четка E05 или единични сенки, но не знам как се определя какво да бъде.

Guilty, Е25 на Сигма не е лоша  Peace 

# 535
  • София
Благодаря   bouquet

# 536

Guilty, Е25 на Сигма не е лоша  Peace 

А от къде поръчвате Сигма? Аз търсих в продължение на месеци от къде да си купя реал техникс и преди месец влязох в бутс и те там наредени. Има и екотулс. Но като не се обаждат да ми кажат Wink Laughing

# 537
  • София
Аз поръчах от тук http://www.sigmabeauty.com/

# 538
  • София
Сигма можеш да си поръчаш от техния сайт - www.sigmabeauty.com Точно тази четка Адри я е пуснала в размените, ако така би ти било по-удобно.

На Real Techniques имам всички четки за очи и никоя не може да ти свърши тази работа.

Лична препоръка - според мен 217 е страхотна четка, която няма еквивалент. Или поне от четките, до които имам достъп. Ясно е, че не съм използвала всичко  Naughty Така че помисли дали има смисъл да взимаш подобни на нея  Hug

# 539
някой да знае по евтин аналог на тази четка
http://www.pauladorf.com/makeup/perfect-tools/perfect-eye-blender-brush
същата четка имат мак номер 217
Не ми изглежда същата като 217, поне от снимката newsm78 Все пак можеш да пробваш това копие на 217, аз я ползвам ежедневно и с кремообразни, и с пресовани сенки и съм доволна от резултата Peace Редно е също да отбележа, че косъмът й не драска, но и не е от най-меките.

Общи условия

Активация на акаунт