Отговори
# 315
Момичета много ви благодаря за милите полежания, в такива моменти разбирам колко много се радвам, че ви познавам макар и само виртуално Hug Hug Hug

Ехее Братчетке не съм знаела че си от мойта кръвна група Laughing ще те чакаме скоро и тебе да пораснеш с една годинка, че и други има в темата които са близнета  hahaha hahaha яко купон ще е този месец и другия в темата  Crazy Crazy hahaha

ПП: сутринта много скромно ви почерпих ама ми бяха потънали гимиите нещо Laughing ако някой иска нещо да казва днес аз черпя  Party

# 316
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Здравейте момичета!  Hug

Вили,
желая ти много здраве, верни приятели, късмет в начинанията и много обич!

Весело празнуване и хубаво духай свещичките, за да ти се изпълнят тайните желания!

# 317

Ехее Братчетке не съм знаела че си от мойта кръвна група Laughing ще те чакаме скоро и тебе да пораснеш с една годинка, че и други има в темата които са близнета  hahaha hahaha яко купон ще е този месец и другия в темата  Crazy Crazy hahaha

Олело майко, голям купон ще падне Crazy шЪ слагаме масите Whistling че и трябва да отпразнуваме щастливия финал.

# 318
Неси, радвам се, че те засичам - благодаря ти за laik olmak (отпреди 2 теми)!   bouquet
Много ме е морила тази дума... по речниците дават друго, което видимо не пасва...  Sad

Споменали сте матурите, не знам кога са били (или ще бъдат), но на милата ни зрелостничка желая успех и дано да е доволна от резултатите! Hug

Земетресение ли е имало? Къде и силно ли беше?

# 319

Олело майко, голям купон ще падне Crazy шЪ слагаме масите Whistling че и трябва да отпразнуваме щастливия финал( Praynig)!
Оле майко я  hahaha hahaha че и баш майка ти е и тя от нашата зодия  Mr. Green

Ферда  Hug Hug

Имаше земетресение ама аз нищо не съм усетила било е близо до Перник доста е било силно ама май нямало жертви за щастие Wink

# 320

Ехее Братчетке не съм знаела че си от мойта кръвна група Laughing ще те чакаме скоро и тебе да пораснеш с една годинка, че и други има в темата които са близнета  hahaha hahaha яко купон ще е този месец и другия в темата  Crazy Crazy hahaha

Олело майко, голям купон ще падне Crazy шЪ слагаме масите Whistling че и трябва да отпразнуваме щастливия финал( Praynig)!
Оле майко я  hahaha hahaha че и баш майка ти е и тя от нашата зодия  Mr. Green

Ферда  Hug Hug

Имаше земетресение ама аз нищо не съм усетила било е близо до Перник доста е било силно ама май нямало жертви за щастие Wink

Финал на 29-ти  Heart Eyes Heart Eyes
След 2 дни и аз ще черпя рожденичка съм юли месец  Whistling Whistling Whistling
Одъртявам лека полека  hahaha hahaha hahaha

# 321
Неси, радвам се, че те засичам - благодаря ти за laik olmak (отпреди 2 теми)!   bouquet
Много ме е морила тази дума... по речниците дават друго, което видимо не пасва...  Sad
Ферда Hug Сигурно по речниците дават to deserve т.е. да заслужиш (може да има и такъв смисъл).

Охоо, и майчето, и Дидито - направо голям купон ще пада Whistling

# 322
Ферда Hug Сигурно по речниците дават to deserve т.е. да заслужиш (може да има и такъв смисъл).

Охоо, и майчето, и Дидито - направо голям купон ще пада Whistling

Аз обаче съм Раче  hahaha hahaha hahaha
Купоня ще е в пълна сила  Whistling Whistling Whistling

# 323
В 13:08 Енгин туитна, че фрагмана ще излезе до 2-3 часа.

# 324
Честит Рожден ден,Вили !
Много здраве, много късмет и много щастие ти пожелавам!

# 325
Имаше земетресение ама аз нищо не съм усетила било е близо до Перник доста е било силно ама май нямало жертви за щастие Wink[/color][/b][/i]

Благодаря ти, Вили! Трябва да се обадя на майка ми, че е страхливка и кой знае как се е изплашила, милата...

Я да се разберем кой коя зодия е поне...  Joy

Да бе, Диди - ти одъртяваш, затова пък ние се подмладяваме, разбираш ли...  Joy Joy Joy

Неси, радвам се, че те засичам - благодаря ти за laik olmak (отпреди 2 теми)!   bouquet
Много ме е морила тази дума... по речниците дават друго, което видимо не пасва...  Sad
Не, нее - де да беше... Дават, че думата е от фр. произход и означавала лаичен (т.е. светски, секулярен). Та накрая в арабския речник я търсих... (Щото, разбира се, има 2 такива думи - омоними, ама кой ти го казва)...  Close

# 326
Имаше земетресение ама аз нищо не съм усетила било е близо до Перник доста е било силно ама май нямало жертви за щастие Wink[/color][/b][/i]

Благодаря ти, Вили! Трябва да се обадя на майка ми, че е страхливка и кой знае как се е изплашила, милата...

Я да се разберем кой коя зодия е поне...  Joy

Да бе, Диди - ти одъртяваш, затова пък ние се подмладяваме, разбираш ли...  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 327
Поздравче (извинявам се, ако го знаете):

# 328
Виле,честит рожден ден и от мен!Желая ти това,което ти е на сърцето- да ти е в ръцете!

# 329
 spam2

Скрит текст:
Зодията определя интересите в интернет - БЛИЗНАЦИ!

Представителите на този знак са с разнообразни интереси, преди всичко ползват търсачки и каталози. Обичат анимация, музика, обсъждат филми. Ценят не оформлението на сайтовете, а информационната им наситеност и интерактивност. Близнаците обичат да посещават и научни сайтове. Влече ги общуването и затова те редовно са из форуми и чатове. Способни са да завръзват добри приятелства в мрежата. Прекарват повече време в интернет, отколкото представителите на другите зодии. Понякога са като пристрастени.

Общи условия

Активация на акаунт