Отговори
# 345
Я да се разберем кой коя зодия е поне...  Joy
Joy Не знам за нашите в темата, но за тези в сериалчето:

Чаатай Улусой ---> Дева

Аз да си кажа че съм зодията на Чатай Peace

hahaha hahaha hahaha Мали аз съм зодията на Отец Левент  Joy Joy Joy
Това е секретна информация само с вас ще я споделя Mr. Green

Скрит текст:
Земетресението станало защото Бойко отрязал лентата на тектонската плоча вместо лентата на метрото!  tooth tooth tooth
[/color][/b][/i]
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Стола ми замина  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 346
Здравейте милички!!! Как сте??? Едва не получих инфаркт, когато прочетох смс от майка ми сутринта, че са добре и че къщата е цяла, изкукуригах, казах си Боже, кой знае ,колко силно земетресение, после видях, че  е било почти 6 Shocked по Рихтер. Мен много ме е страх от такива бедствия Cry!!!
Говоря с мои приятели в момента, които живеят в София, те буквално не знаят къде се намират, много, много са се уплашили!!!

Hug Hug Hug

Добре сте, нали??? Hug Hug Hug Hug Hug

Аз съм скорпион Hug

# 347
  • Варна
Аз съм зодийката на Хазалчето  Simple Smile

# 348
Гери Hug, в този край сме добре. Дано всички да са живи и здрави!!

Брачедке, извади ли тефтерЯ, записваш ли? Mr. Green Виж, че една по една взеха да казват hahaha 

# 349

Брачедке, извади ли тефтерЯ, записваш ли? Mr. Green Виж, че една по една взеха да казват hahaha 

Ох извадих, извадих и пиша  Laughing че и химикала ми нещо прекъсва  ooooh! hahaha hahaha

Гери добре сме Hug Радвам се, че и твоите близки и приятели са добре.

# 350

Неси ти днеска пропусна ли даскалото бабе  Mr. Green Mr. Green

# 351
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Ауу, Гери - ти си била от опасните! Хич не се разбирам с тебе, да знаеш!

И к'о си се запритеснявала - там където си е по-опасно... Joy

# 352
  Момичета спокойно с това земетресение Hug Hug HugА моите хора са го усетили,но са продължили да си спят,макар,че много са наплашени от земетресения.Просто трябва по-спокойно,макар,че остават фобии за цял живот.Моя близка е била в Букурещ по време на земетресението във Вранча 77 г.,та доста време имаха по коридорите си слабо осветление,заради страхът й от преживяното,но явно минава,защото живее на 12 етаж от години.

# 353
Ферда Thinking ти нямаш ли намерение да си кажеш вече коя зодия си  hahaha hahaha hahaha или ще се криеш тука аааааа  Joy Joy кво е туй нещо Laughing

# 354
Ох извадих, извадих и пиша  Laughing че и химикала ми нещо прекъсва  ooooh! hahaha hahaha

Е, няма проблем - шЪ гепаме онзи голям химикал от Чаги hahaha

Неси ти днеска пропусна ли даскалото бабе  Mr. Green Mr. Green
Ауу, ама как ще го пропусна?! Mr. Green И после да кажат на майчето, на лелчето - не, не бива! Stop hahaha А ти? Ти май реши да си останеш вкъщи, нали? Ахх ти хитруша Laughing

# 355
Иди, но се не видиии. Сигурно, ще пристигне с пътническия влак с пет часа закъснение. Joy
Привет и на появилите се следобяд.

Adını Feriha Koydum 62. Bölüm 2. Fragman Geliyor!

# 356

Скрит текст:
Земетресението станало защото Бойко отрязал лентата на тектонската плоча вместо лентата на метрото!  tooth tooth tooth
[/color][/b][/i]

Това ме уби!!! Joy Joy Joy Joy Joy

# 357
Ох извадих, извадих и пиша  Laughing че и химикала ми нещо прекъсва  ooooh! hahaha hahaha

Е, няма проблем - шЪ гепаме онзи голям химикал от Чаги hahaha
Ау супер от кога искам и аз с него да пиша hahaha hahaha

Наде здравей Hug

# 358
И аз без бой си признавам,че съм от зодията на Чатай.Бре те много от сериала са Деви Simple Smile Май трябва да кажа:Силни сме,много сме  Laughing

Айде да идва този фрагман.Все си мисля,че може да стане така:Явуз да иска да си вземе Еджето,Емир да не позволи и тогава Явуз да каже:щом не ми даваш моята жена-вземам твоята.

# 359
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...

Скрит текст:
[/color][/b][/i]
Това ме уби!!! Joy Joy Joy Joy Joy
И мене! Joy Веднага се обадих на майка ми да я зарадвам! Wink Laughing Joy

Общи условия

Активация на акаунт