Отговори
# 450
Много сте тихи тази вечер.Видяхте хубавият фрагмент и се покрихте всички спокойни.Ей кой като нас тази седмица имаме си всичко-и сдобряване и с кекс ще ни почерпят,и заявка за младши ще направят.Направо 3в1 ще си имаме в епизод 62.Предлагам да залагаме колко пъти кекс ще бъркаме в този магичен 62 епизод.Аз залагам на 2-преди разговора и след него.А сутринта след като Фери сервира закуската в леглото може и още един,но за сутринта да не ставам нахална,че много еро вкарвам в драмата и развалям жанра.
Вили приятно прекарване и много,много забавления.
Цитат
Цитат
Звезде привет. Hug
Еее, недей да се тревожиш, нали ги искахме щастливи, ето ни ги, а и не остана време отново да ги скарат, и после пак да ги сдобрят. Сега сценаристите, ще работят в посока стапяне на ледовете между семействата им и приемането на Емир от Чепика както, и на Фери от Айсун, и Юнал, за да може като си дойде Зехра за финала, щастливата идилия да е пълна + едно бебешорче на път. Heart Eyes
Ето това е сериала,който искам да гледам и ако може всеки ден от седмицата да е петък.Наде hug
Звезде привет. Hug
Вяра,точно както си го пожела Hug Hug Hug Hug Hug
Шампионке моя hug,да тази седмица желанията ми се сбъдват.Ама виж какво си пожелах сега Laughing
Сега Ви изоставям,че сериала ми го приместиха във вторник и отивам да видя каква ще я забъркат и тук.По късно ще намина да видя дали сте тук.

# 451

е  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 падбах от смях  Hug Hug Hug Hug Hug
  ай... накой води ли сметка на строшените столове от реностни потребители в темата на АФК
   а им загубих бройката  Hug Hug Hug Hug

# 452
 А... Вера, много си права,че тази седмица минахме с фрагманите в друга графа Hug Hug Hug
 и жанра изобщо не е драма  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 21:20 от mariola_sha

# 453
Цитат
ай... накой води ли сметка на строшените столове от реностни потребители в темата на АФК
   а им загубих бройката  Hug Hug Hug Hug
Да ти кажа множко са,ама Дидка сигурна знае,че тя най-много ги сменя.

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 21:24 от vera_7

# 454
# 455
  • Варна
Абе момичета забелязвате ли кога правят кекс Фемир Първо беше 52 епизод а сега 62  Thinking Thinking Thinking

# 456
Мери,туй коте много ме кефи и не само мен,а и моя син.Той реши да пробва и с нашата котка,ама не се получи,явно музиката не е оцелил hahaha,че тя така подскочи и го изподра,че надали ще пробваме друг път.

# 457
  Верче  Hug Hug HugТина нещо я нама  ooooh! ooooh!ДЕка се покри това момиче  Laughing Laughing
Да пуска една анкета за бройката на фемирски кекс в 62 епизод  Laughing Laughing LaughingЗащото нашето счетоводство по този въпрос си е бетон  и прилежно калколирано Laughing Laughing Laughing LaughingЕмЧи тЪй де.... и за правенето на фемир младши се иска работа NaughtyЯ да се захващат за работа тези инати
 Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Whistling Whistling Whistling

# 458
Цитат
Абе момичета забелязвате ли кога правят кекс Фемир Първо беше 52 епизод а сега 62  Thinking Thinking Thinking
Аз затова на 2 заложих,че 72 епизод няма да има.Та тук да наваксаме.

# 459
  Вера, то котето музикално,но аз съм в графата глУхари ooooh! ooooh! ooooh!А ,го докарвам на имидж  Hug Hug Hug/малей скромността кРасяла човека-доста отживяло  Embarassed Embarassed Embarassed/

# 460
  • Варна
Няма ли да има трети трейлър да ни развали настроението  Joy Joy Joy

# 461
  • Варна
Цитат
Абе момичета забелязвате ли кога правят кекс Фемир Първо беше 52 епизод а сега 62  Thinking Thinking Thinking
Ей много кекс ни се е прияло   Mr. Green Joy Joy

# 462
  Ей, то стана 2 в 1 Shocked Shocked Shocked ай... много екстри и голяма дилема  newsm78 newsm78 newsm78
 от кое да се лишим:от захарта или от сметаната  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
   Уф... 1,2... 3,само да ги има  Hug Hug Hug Hug,че на пост и молитва не се живее,а и все пак са семейство .....Имат си права и задължения  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 463
Цитат
Ей много кекс ни се е прияло   Mr. Green Joy Joy

Момичета, аз дори се надявам на 2 кекса, че май на фрагмана са си в тях, а пък на рд-то на Коррай нищо да не се случи  newsm78 newsm78 newsm78

# 464
Няма ли да има трети трейлър да ни развали настроението  Joy Joy Joy

а много си права,че за 2 години такъв разкош при фрагмани, не ми се е случвало
 Thinking Thinking Thinking Thinking
  определено ще ни призимят с него, ако го пуснат  ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт