Отговори
# 660
Мери Hug, добре дошла в отбора.

Венции Hug Щом казваш. Аз от вчера съм готова.
Ето го моя личен треньор. Подчертавам мояяяяяяяяя.
Скрит текст:

П.П. Не се притяснявай- не ме разсейва. Напротив стимулираме да тренирам повече.. Mr. Green

# 661
# 662
Какви са тия работи - Емир пак щял да се издъни?  Shocked Той никога не се е дънил. Peace

# 663
# 664
# 665
Наде мн хубаво клипче си постнала Peace
Това от мене с пожелание за лека нощ Simple Smile

# 666
  • Варна
Здравейте  Hug Hug Hug
Гледам пак за бойни действия се готвите а да знаете аз съм неутрална Искам ги така за цял живот Фемир

# 667
# 668
Опа  smile3502

Пак сте се развихрили яко hahaha hahaha

Ферда аз още вчера разбрах коя зодия си, даже и в тефтерЯ те записах  Laughing hahaha hahaha

Братчетке къде ми е химикалката Whistling Whistling Ох какви са тези снимки трябва ми валидолче  Crazy Crazy

Ферда я прати насам тая баница де кво се свидиш ся и ти hahaha Joy hahaha Joy

# 669

Братчетке къде ми е химикалката Whistling Whistling Ох какви са тези снимки трябва ми валидолче  Crazy Crazy

Чаги: С обич за Виолетка Heart Eyes

# 670
Та Емир, Ханде и Корай нали празнуват всеки рожден ден?! Рожденият ден на Ханде беше в еп.9, а този на Корай беше в 19. Значи би трябвало първо да празнуват на Ханде, а след това на Корай. Или това е още една грешка на сценаристите или са прескочили рдд-то на Ханде.

Нали Санем и Юнал видяха по тв.то, че са простреляли Емир и Мехмет?! Е, в това село няма ли телевизор Joy, няма ли вестници, че Зехра не се обади да види как е сина й.

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 22:47 от nesi_

# 671

Чаги: С обич за Виолетка Heart Eyes

Ох, леле

# 672
Несииииииии Joy и аз го знам,значи се разбрах ме ,няма победител и тримата печелят голямата награда. Peace
И тримата печелят голяма награда?! Е, не, определено не сме се разбрали, на Емир/Чаги голяма, а на другите миниатюрна или въобще ще се разминат с такава hahaha
Вай бе ,какво става тука,ти му подаваш пръст то ти налапва ръката. Joy Joy Joy
Само ,като видя терньора на Еси и не мога да се опомня  #Crazy #Crazy
Есиииииииииии,ти така не само битката ,ми цялата война ще спечелиш.

С такива стимулации,малко се вълнува ме за теб,да не ти стане нещо от толкова тренировки?
 Joy Joy Joy Joy
Мери Hug, добре дошла в отбора.

Венции Hug Щом казваш. Аз от вчера съм готова.
Ето го моя личен треньор. Подчертавам мояяяяяяяяя.
Скрит текст:

П.П. Не се притяснявай- не ме разсейва. Напротив стимулираме да тренирам повече.. Mr. Green
Меги лека нощ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Наде Heart Eyes Heart Eyes
Хриси  Hug Hug HugМи и ние ги искаме така за цял живот , затова им помага ме да не объркат пътя,към щастието.
Вили,радвам се ,че сте си прекара ли гот,това се искаше. Hug Hug Hug
Снежи Hug Hug Hug,като не се е дънил,какво е праил тогава?

# 673
rotfImbo Полека, полека. Вземи един валидол, че да дойдеш на себе си hahaha

# 674
rotfImbo Полека, полека. Вземи един валидол, че да дойдеш на себе си hahaha
Свърши то, късно се сети Братчеткееее изтърва ме, направо не знам как ще се оправдаваш пред Мамчето ми и Маминка ми  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт