Отговори
# 675
Брей, че чак пъзели на Фемир има.

Има ,не е като да няма ,но като гледам тази Чаатайска ръка дето го реди,явно сам си го е поръчал #Crazy,но сигурно е заради Хазал,защото много я харесва? newsm78
 Joy Joy Joy Joy

# 676
  Есито си е с 2-3 гърди напред Laughing Laughing Laughing Laughingаз май само ще потичквам подире й Sad Sad Sadабе бройте ме за морална подкрепа,че с този синеок трИньор,окапах на завоя Sad Sad Sad Sad

Скрит текст:

аз пък искам този да ме тренира,ама лошо,че и жени удря ooooh! ooooh! ooooh!
Ей... този синеок Wink Wink Wink

# 677
rotfImbo Полека, полека. Вземи един валидол, че да дойдеш на себе си hahaha
Свърши то, късно се сети Братчеткееее изтърва ме, направо не знам как ще се оправдаваш пред Мамчето ми и Маминка ми  hahaha hahaha
Е, нали знаеш, че по-добре късно отколкото никога Wink А аз ли съм тази, която трябва да се оправдава пред тях?

# 678
Ето го моя личен треньор. Подчертавам мояяяяяяяяя.
Скрит текст:

Без да подчертаваш. Laughing  newsm66

# 679
rotfImbo Полека, полека. Вземи един валидол, че да дойдеш на себе си hahaha
Свърши то, късно се сети Братчеткееее изтърва ме, направо не знам как ще се оправдаваш пред Мамчето ми и Маминка ми  hahaha hahaha
Е, нали знаеш, че по-добре късно отколкото никога Wink А аз ли съм тази, която трябва да се оправдава пред тях?
Ами ти я  Laughing ти ме въвличаш в такива грехове аз иначе съм си толкова добро дете, като ангел съм Flutter hahaha hahaha

# 680
Ето го моя личен треньор. Подчертавам мояяяяяяяяя.
Скрит текст:

Без да подчертаваш. Laughing  newsm66
Опа ето го мойто Лелче  Laughing Еси направо в десетката  уцели ей ся не ти завиждам  hahaha Joy hahaha Joy

# 681
Впрочем Мехмет, Ханде и Корай влязоха в апартамент 10 без да си свалят обувките. А на Фериха каза, че вече ще бъде така. Явно важни само за Емир.

# 682
Ами ти я  Laughing ти ме въвличаш в такива грехове аз иначе съм си толкова добро дете, като ангел съм Flutter hahaha hahaha
Добре дете, ангелче било - да бе да! Кой знае снощи как вдигаше чашката hahaha

# 683
Ами  Mr. Green сръбнах си малко какво толкова Whistling hahaha hahaha ти пък веднага да ме изкажеш hahaha hahaha

# 684
Здравейте  Hug Hug Hug
Гледам пак за бойни действия се готвите а да знаете аз съм неутрална Искам ги така за цял живот Фемир

И аз , и аз ,за лека нощ ще ви припомня,какво беше и в какво трябва да задобреят,че другото много добре го могат.

http://www.youtube.com/watch?v=q557qeHEyuc&feature=related

# 685
Ами  Mr. Green сръбнах си малко какво толкова Whistling hahaha hahaha ти пък веднага да ме изкажеш hahaha hahaha
Сръбнала, сръбнала си тя! Сутринта друго говореше hahaha

# 686

Преди партито в края на разговора си с Едже, Емир й каза "Ще погледна някаква playlist-а". Каква ти плейлиста, през цялото парти звучеше само една песен hahaha

# 687
Ами  Mr. Green сръбнах си малко какво толкова Whistling hahaha hahaha ти пък веднага да ме изкажеш hahaha hahaha
Сръбнала, сръбнала си тя! Сутринта друго говореше hahaha
Ей ся мЪ прИдизвикЪ направУ Laughing я кажи ти къде беше снощи а  tooth тая сутрин и ти какви ми ги говореше а  hahaha Joy hahaha Joy да те казвам ли на майка ти а  Mr. Green

# 688
Ей ся мЪ прИдизвикЪ направУ Laughing я кажи ти къде беше снощи а  tooth тая сутрин и ти какви ми ги говореше а  hahaha Joy hahaha Joy да те казвам ли на майка ти а  Mr. Green
А аз ли? Ами...ъ-ъ...снощи...си бях у дома т.е. в темата Whistling Шттт тихо там, че да не кажа аз на твойта от колко чашки си "сръбвала" hahaha

# 689
Ако се загледате внимателно в цайсите на Корайчо, ще видите, че се виждат и хора от екипа на АФК hahaha

Общи условия

Активация на акаунт