Отговори
# 690
 Есито си е с 2-3 гърди напред Laughing Laughing Laughing Laughingаз май само ще потичквам подире й Sad Sad Sadабе бройте ме за морална подкрепа,че с този синеок трИньор,окапах на завоя Sad Sad Sad Sad

Скрит текст:

аз пък искам този да ме тренира,ама лошо,че и жени удря ooooh! ooooh! ooooh!
Ей... този синеок Wink Wink Wink

Мери , поне с никой няма да се трепеш за него ,че гледай тука какво става,направо ме побърКАха. #Crazy #Crazy #Crazy
Ето го моя личен треньор. Подчертавам мояяяяяяяяя.
Скрит текст:

Без да подчертаваш. Laughing  newsm66
Опа ето го мойто Лелче  Laughing Еси направо в десетката  уцели ей ся не ти завиждам  hahaha Joy hahaha Joy
Всеки се бори за нещо , аз вече му изгубих края,но няма значение, важното е купона да тече.
Несииииииии,много си наблюдателна,май от Надето го прихвана това,как до най-малката подробност си спомняш,за кого ,какви правила важът,чак да ти се чуди човек. newsm78

# 691
Несииииииии,много си наблюдателна,май от Надето го прихвана това,как до най-малката подробност си спомняш,за кого ,какви правила важът,чак да ти се чуди човек. newsm78
По принцип не обръщам много внимание на дребните детайли т.е. съм на принципа каквото запомня - запомня. Laughing  А и то из нета също ги има тези неща.

Та другото нещо, за което се чудя - по време на стрелбата толкова много куршуми се чуха преди да улучат Емир. Да не би Емир и Едже да са глухи, че да не са ги чули? Thinking

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 23:18 от nesi_

# 692
Ей ся мЪ прИдизвикЪ направУ Laughing я кажи ти къде беше снощи а  tooth тая сутрин и ти какви ми ги говореше а  hahaha Joy hahaha Joy да те казвам ли на майка ти а  Mr. Green
А аз ли? Ами...ъ-ъ...снощи...си бях у дома т.е. в темата Whistling Шттт тихо там, че да не кажа аз на твойта от колко чашки си "сръбвала" hahaha
Братчетке аз ти предлагам си остане между нас а  Whistling hahaha hahaha че то с тебе човек на глава не може да излезе Laughing hahaha hahaha

Еси шегувах се само Hug ама щото си я знам Лелчето някой като се опита да си присвои Киво и тя вади бухалката  tooth tooth tooth

Аз ще си лягам, че нещо ми се приспа  Laughing утре съм и на работа ooooh! сутринта ще дойда за кафенцето Flutter

Лека нощ

# 693
Братчетке аз ти предлагам си остане между нас а  Whistling hahaha hahaha че то с тебе човек на глава не може да излезе Laughing hahaha hahaha

ОК, брачедке, между нас ще си остане Wink Така си е  hahaha hahaha

# 694
Мариолка направо ще ни удари в земята с бат Дженго.  Mr. Green

Еси шегувах се само Hug ама щото си я знам Лелчето някой като се опита да си присвои Киво и тя вади бухалката  tooth tooth tooth

Hug Hug Hug hahaha hahaha hahaha

Лека нощ, Вили. Heart Eyes

# 695
Не знам какво ме прихваща, но ей сега ще ви постна снимчици на бат ви Енгин Laughing Все пак човека колко фрамгна ни пуска...

Айде стига ви толкова. Само не искам да се оплаквате, че са малко hahaha

# 696
По принцип не обръщам много внимание на дребните детайли т.е. съм на принципа каквото запомня - запомня. Laughing

Та другото нещо, за което се чудя - по време на стрелбата толкова много куршуми се чуха преди да улучат Емир. Да не би Емир и Едже да са глухи, че да не са ги чули? Thinking

Чули , нечули,Емо ни трябваше в болницата,за да чуем култовата реплика:
-Този филм , сме го гледа ли .И сега няма да стане така.
Ако не го бяха простреляли, как щеше да каже тези велики фрази,отредени му от кукувелките.
 Joy Joy Joy
И Мери се чудеше,преди дни,как Емо на мусколи и свали блузата?
Скрит текст:
Но ММ намери отговора,оказа се, че той в един момент не е в/у нея , а до нея на колена,така съблече и себе си,но аз нали друго гледам това не го бях забелязала ooooh! ooooh!
.
Виле,лека и приятни сънища. Heart Eyes
Неси , потресена съм ,какво беше това? newsm78 и то залека нощ,еееее ти милост нямаш ли? Joy Joy Joy

# 697
К'ви са тези цайси на Джумхур?! Joy Joy

# 698
Мери Hug, и ти добре си се уредила. Направо ще ги разбием. Laughing

....
Само ,като видя терньора на Еси и не мога да се опомня  #Crazy #Crazy
Есиииииииииии,ти така не само битката ,ми цялата война ще спечелиш.[/b]
[/b]
....
smile3521 smile3521

"С такива стимулации,малко се вълнува ме за теб,да не ти стане нещо от толкова тренировки?"
Нали ти казах-нищо не може да ми се случи, като съм с него. Мислиш ли, че бих го оставила на други?
Скрит текст:
Твърдо НЕТ Naughty

# 699
Неси , потресена съм ,какво беше това? newsm78 и то залека нощ,еееее ти милост нямаш ли? Joy Joy Joy
Какво беше това? - Бат ви Енгин hahaha
Е, аз помислих, че ще се оплаквате, че снимките са малко, но уви Joy Joy

# 700
Само к'во лице вади Седефката, а?! Laughing

# 701
Скрит текст:

Без да подчертаваш. Laughing  newsm66
Ще си подчертавам и още как smile3533
И аз ще извадя сопата.
Скрит текст:
Ще я извадя, само да знам от къде я взимате? Laughing

Скрит текст:

Без да подчертаваш. Laughing  newsm66
Опа ето го мойто Лелче  Laughing Еси направо в десетката  уцели ей ся не ти завиждам  hahaha Joy hahaha Joy
Ни мЪ е страх пък! За него бой до дупка Joy Joy

Вили Hug,знам, че се шегуваш. Купоня да става. Laughing

# 702
И за да не кажете, че нямам милост, ей сега ви спретвам фотосесийка на наш Бату Heart Eyes hahaha Чупки, стойки - олеле майко hahaha

# 703
Мери Hug, и ти добре си се уредила. Направо ще ги разбием. Laughing

....
Само ,като видя терньора на Еси и не мога да се опомня  #Crazy #Crazy
Есиииииииииии,ти така не само битката ,ми цялата война ще спечелиш.[/b]
[/b]
....
smile3521 smile3521

"С такива стимулации,малко се вълнува ме за теб,да не ти стане нещо от толкова тренировки?"
Нали ти казах-нищо не може да ми се случи, като съм с него. Мислиш ли, че бих го оставила на други?
Скрит текст:
Твърдо НЕТ Naughty
Аз мисля , че не ,но другите май не мислят така. newsm78 hahaha Joy
Лека девойки,че сега и Седеф,много ми дойдоха с Енгинчо и Джухмур,сега остава и Халил да ни пуснеш,с Явуз и ще заспя не пробудно. Joy Joy Joy
Ако , ще продължаваш с Бату,мога и да се вътна? Mr. Green

# 704
Лека девойки,че сега и Седеф,много ми дойдоха с Енгинчо и Джухмур,сега остава и Халил да ни пуснеш,с Явуз и ще заспя не пробудно. Joy Joy Joy
Ако , ще продължаваш с Бату,мога и да се вътна? Mr. Green

Свърших с Бату, шЪ почна с Туба Laughing

Общи условия

Активация на акаунт