Отговори
# 705
Венци Hug Hug, лека на теб и на другите лягащи. А който казва така, значи го иска за себе си. Whistling

Несииии, какви са тези фотосесиии. Помисли малко след Къванч/айде и Чаги Laughing/, тия двете дренки- може ли така!? Crossing Arms
Изгони народаааааа Laughing Laughing

# 706
Лека девойки,че сега и Седеф,много ми дойдоха с Енгинчо и Джухмур,сега остава и Халил да ни пуснеш,с Явуз и ще заспя не пробудно. Joy Joy Joy
Ако , ще продължаваш с Бату,мога и да се вътна? Mr. Green

Свърших с Бату, шЪ почна с Туба Laughing
doh doh doh doh doh шЪ си Лягам,нИ мОй повече .

# 707
На Вашето внимание с цялото си великолепие Туба Мелис Тюрк Laughing

Туба и майка й

# 708
  • в очите на дъщеря си

Лека нощ Hug

# 709
Ох, не, не ми спи, но си лягам. Само да не сънувам това плашило. Praynig

Лека нощ и от мен! Hug

# 710
Несииии, какви са тези фотосесиии. Помисли малко след Къванч/айде и Чаги Laughing/, тия двете дренки- може ли така!? Crossing Arms
Joy Joy Е, как ще съм го изгонила?! А аз мислех да оставя Емре Коч за десерт hahaha

# 711
Joy Joy Е, как ще съм го изгонила?! А аз мислех да оставя Емре Коч за десерт hahaha
Sick

# 712
Добре де, съвсем малко снимки ще постна на Емрето Wink

hahaha hahaha hahaha

# 713
Аджаба да продължа ли с фотосесиите? newsm78 Добре де, добре, спирам Mr. Green

Цената на колието е 50 лв. и може да си го закупите в Нишанташъ.

Лека нощ и от мен Hug

Последна редакция: чт, 24 май 2012, 00:10 от nesi_

# 714
Ам`чИ, то Коча не е лош, бре. Wink Joy Joy Joy

# 715
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Ей ме пак... само дето съм си сам саминка... Е, нищо - аз съм си добра компания, поне ще попрехвърля изписаното... Laughing Wink Laughing

Shocked  Shocked Shocked
Според мен обаче, вторият и третият са най-добре... (А третият кой е, хубавец, ама надут,фукльо такъв...)

И Коча бая си го бива, явно добре са го дегизирали за ролята му.

Ето го моя личен треньор. Подчертавам мояяяяяяяяя.
Скрит текст:

Без да подчертаваш. Laughing  newsm66
Ще си подчертавам и още как smile3533
И аз ще извадя сопата.
Скрит текст:
Ще я извадя, само да знам от къде я взимате? Laughing

Ето го моя личен треньор. Подчертавам мояяяяяяяяя.
Скрит текст:

Без да подчертаваш. Laughing  newsm66
Опа ето го мойто Лелче  Laughing Еси направо в десетката  уцели ей ся не ти завиждам  hahaha Joy hahaha Joy
Ни мЪ е страх пък! За него бой до дупка Joy Joy
Вили Hug,знам, че се шегуваш. Купоня да става. Laughing

Ехааа, е това е то - СТРАТЕГИЯТА НА АМАЗОНКАТААААА -> ти-хо-мъл-ком... и врагът сам шЪ сЪ избИЙЙ...
 smile3521 smile3521 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 716
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Гледам пак за бойни действия се готвите... 

А, не!!! Искам добре да видите КОЙ отново се готви за война и то от няколко страници насам!!! Мнооого добре ги вижте, после да няма пак клевети срещу Емир. Точно както Фериха е агресивна, така са нападателни и поддръжничките й!!!! УУУУУУУ.....!!!!.... Laughing

Вай, вай, гледам, че подготвяте почвата срещу Емир - лошо, много лошо, а какви хубави моменти ни чакат  Heart Eyes

Неси, не живей в заблуда, мила, ами бъди нащрек и се подготвяй за нови действия... Тия от блага дума явно не разбират.

Какви са тия работи - Емир пак щял да се издъни?  Shocked Той никога не се е дънил. Peace

А така, Снеже, удари едно рамо тука, че виж ги какви са хиени ферихите - само обикалят отдалече и дебнат...

Братчетке къде ми е химикалката Whistling Whistling Ох какви са тези снимки трябва ми валидолче  Crazy Crazy

Чаги: С обич за Виолетка Heart Eyes

Хахаха...  newsm10 rotfImbo rotfImbo Супееер си е паснало! rotfImbo rotfImbo

Ферда аз още вчера разбрах коя зодия си, даже и в тефтерЯ те записах  Laughing hahaha hahaha

Да бе, да,... разбрала ама тайно...Къде ги има такива, ти не каза ли, че съм била рогата... няма пъъък, не си я разбрала, няма го черно на бяло, не се брои!  Joy

Есито си е с 2-3 гърди напред Laughing Laughing Laughing Laughingаз май само ще потичквам подире й Sad Sad Sadабе бройте ме за морална подкрепа,че с този синеок трИньор,окапах на завоя Sad Sad Sad Sad

Скрит текст:

аз пък искам този да ме тренира,ама лошо,че и жени удря ooooh! ooooh! ooooh!
Ей... този синеок Wink Wink Wink
Не е синеок, а зеленоок - разлика има, все пак. И като актьор е съвсееем друг клас.

Ммдаа, виждам, че вражеските орди заемат позиции... Май ще слагаме край на примирието!!!
smile3506 smile3506 smile3515 smile3506

Обаче, Неси - тактиката с наводнението от снимки е гениална и надеждна!!! Врагът се омаломощи предватително с разправии вътре в лагера им, а ти ги доизтепА с тез фотосесийки. БравУс, ЩЕ ПОБЕДИМ!

П.П. И баницата не си я давам, само ние ще си я ядем да се подкрепяме!!!

Лека нощ! 
Hug Hug Hug

# 717
Добро утро поспаланки  Whistling
http://www.youtube.com/watch?v=WwcVis_YxVo

От снощи си мисля за баница Mr. Green и Ферда не обади рецептата значи  Crossing Arms hahaha hahaha направих ви тъй с повече сИрене  Laughing

Честит 24 май на всички! Hug

Последна редакция: чт, 24 май 2012, 08:04 от ·٠•violetka•٠·

# 718
Добро утро Simple Smile
Вили,маминко благодаря за кафенцето и баничката.Аз така я обичам. Hug
Честит ни светъл празник 24 май.Днес честваме Деня на българската просвета и култура, на славянската писменост и на делото на братата Кирил и Методий.

Първите известни свидетелства за почитане на празника са открити в арменска летопис от 1813 г., където се споменава за честване на светите братя на 22 май 1803 г. в Шумен. За първи път на 11 май 1851 г. в епархийското училище "Св. св. Кирил и Методий" в гр. Пловдив по инициатива на Найден Геров се организира празник на Кирил и Методий — създатели на глаголицата.

Денят 11 май не е случайно избран от Найден Геров — това е общият църковен празник на двамата светии. Във възрожденската ни книжнина първите известия за празнуването на Кирил и Методий на 11 май, се срещат в "Христоматия славянского язъка" от 1852 г. на Неофит Рилски.

Празникът надхвърля църковно-училищните рамки на своето отбелязване и се превръща в

общонароден празник.

В Русе през 1892 г. Стоян Михайловски, тогава учител в Мъжката гимназия, написва химна "Върви народе възродени".

Последна редакция: чт, 24 май 2012, 08:25 от megi7

# 719
Добро утро Маминко  Hug Hug

Ей само ние сме станали всички спят  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт