Намаления 2012

• 104 315
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Линка-  Мол-а отваря в 10... Само Карфур работи рано, поне така беше зимата... Да не би да има промяна

# 151
http://www.grandmall-varna.com/bg/promotions/
Нямам идея пише си го в сайта

# 152
Странно. Но и в сайта работното време не е променено- от 10ч. е...
Някой ако отиде да докладва после...Simple Smile

# 153
A, какви са цените горе долу? За костюм или елегантна рокля?

Роклите в намалението са по около 60 - 70 лева, саката също, а полите и панталоните са от 30 до 60. Ризите и блузите ка около 30 лева също. Можеш да видиш част от нещата на сайтовете на марките им - Elena Miro , Oltre, Caractere, Luisa Viola и разбира се Мотиви Simple Smile

# 154
Запис и аз, напоследък нямах време да следя форума Simple Smile Но се надявам да разбера за летните намаления, така че ще трябва да отделя мигове Simple Smile

# 155
atenan, благодаря!  bouquet Съвсем прилични ми се струват.

# 156
Туко-що в страничката на ИКЕА постнаха, че от днес до края на август в различните дни от седмицата ще има различни промоции Wink
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/540611_4648 … _1723881287_n.jpg

# 157
От днес:

# 158
В Миролио има 50 %, едва започва , така че има номера от почти всичко.  Дика кога ще намаляват?
Сдобих се с желаното яке  Naughty Днес сутринта имаше доста хора. Ако бях закъсняла малко нямаше да има номер.

# 159
Ще ми простите записа, но имам нужда от обновяване на гардероба.   bouquet

# 160
В Геокс има намаление на стари колекции.

# 161
Днес ходих до София Аутлет (зад Метро). Имаше (поне според мен) добри намаления в Бенетон и в Манго. Магазинът на Мотиви вече не съществува - дрехите са в Бенетон. От там си купих дънков гащеризон Бенетон (горната част е по-скоро бюстие) за 24 лв., две официални сака на Мотиви за по около 30 лв., панталон на Мотиви за 30 и един за 9 лв. (беше в кашона за стоки с дефекти, защото от стоене, и аз не знам къде, чак беше мухлясал на илиците за копчетата - това се изпра току-що Simple Smile). Най-хубавото е, че панталоните си отиват със саката.
В Манго имаше различни варианти като кройки на ленени панталони на цени 20 - 22 лв.
Може да не е новина, но Outlet1, или както там се казва, вече нямат магазин в Sofia Outlet.

# 162
Аз чакам намалението в ЗАРА. Идвам да следя темата при вас  Simple Smile
и аз така Peace

# 163
Има намаление в reserved от снощи . 50 % има неща на сносни цени. Най-вече детски неща от 10 лв.  Peace

# 164
Аххаааа, започнаха значи миличките намаленийца  smile3508
Отивам днеска в Миролио и после по моловете, че там работят до по - късно за една копринена рокля на Бенетон, от кога я сънувам

Общи условия

Активация на акаунт