Намаления 2012

• 104 590
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
В Бершка има ли намаления и колко?
На 28-ми ходих  в Гранд мол и нямаше нищо

# 346
А дали има в някои от магазини СЕДМИЦА НА РОЖДЕННИКА,където може да с ползват още отстъпки?
Във Фокс има такива намаления.

# 347
  • София
В ORSAY имаше -30 и -50% и не бяха изкарали боклуците, а дрехите които си ги имаше и преди седмица. Минавам често през тях и си ги знам.
Взех си 2 блузки.

В Интерспорт също има -10, -30 и -50% от вчера 29,06 и е на почти цялата им стока.Добър вариант за купуване на маратонки и спортни екипчета.

За МОЛ Сердика става въпрос  Peace

Струва ми се, че магазинът на H&M в Сердика е по-голям от другия  Thinking...

# 348
Я, сега да ви се оплача!  Hug

Не ми беше ден за шопинг ли, цените ли не ми допаднаха, но излязох по обяд и се връщам преди малко... с празни ръце. Ходих до Сердика, че има и Манго, и Зара, и H&M, и Reserved.

Reserved май беше с най-много намалена стока.
Зара - пълна скръб, поне за мен, Все още ми се видя скъпо.
В Манго имаше нелоши неща, които хващат окото.
А H&M определено не е моят магазин...  Thinking Как пък едно нещо не ми хареса. А нямаше човек без торбичка от там. Какво толкова си бяха купили, идея си нямам.

Да не говорим, че още не са почнали с намаленията, а половината магазини заредени с нова колекация. Това някаква нова практика ли е? Доколкото помня от предни години, зареждането на новат стока ставаше малко преди края на намаленията...  ooooh!

# 349
Здравейте,

Миналия уикенд се възползвах от намаленията в The Mall, имаше хубави неща в H&M, Sportina, Massimo Duti... Вчера бях в Зара на Витошка и нищо не си взех. Колкото и да ги намалят, някои неща не са нищо повече от изкуственяци и въобще не бих ги облякла.  Naughty  

И аз ще се оплача, малко извън темата. От няколко години ми е много трудно да си намирам дрехи от масовите марки - в Зара например има може би една или две рокли (тип плетени бели) от памук, всичко друго е полиестер. Разбирам, че това е начинът им да намалят себестойността на стоката, но аз лично не се чувствам добре в дреха от претопена пластмаса  Sick пък ако ще да е от най-скъпата марка. Същото важи и за Манго, и за H&M. В тези магазини отдавна не мога да намеря елегантни рокли например от естествена коприна или дори памук и лен, но приятни на допир и за носене.
И с обувките в големите вериги (Bata, Humanic, Hush Pupies) имам такъв проблем - бих дала 179 лв за обувки, ако те са и отвътре, и отвън само и единствено от естествена кожа.  ooooh!

Не знам, може би не съм права да имам чак такива изисквания от тези марки - за толкова пари - такива материи. Та, ако някой има същия проблем и е срещнал някъде хубави дрехи от естествена материя, моля да сподели, ще съм безкрайно благодарна  Peace И тъй като не се сeтих да проверя и в Next, там има ли елегантни дрехи, които случайно да отговарят на тези изисквания?

# 350
в този аутлет-центъра о метро ходих... значи ето какво значи 2ра употреба... магазинът на бенетон за големи (не деца) нещата........ потресаващо
за сметка на това манго си беше ок... само че 3 седмици вече било намалението.. и нямаше номера - докъм 32 макс... иначе цени 20лв за панталон и ленен и по-плътен и блузи имаше доста, сака за към 50лв...
има 2 магазина обувки големи сходни: рено и ...
както и на геокс... нз какво е това аутлет център с намален освен това и минсандалче да е 90лв...

# 351
има един магазин в началото на стамболийски до църквата отляво малко след киното... към 180лв сандали анатомични естествени отвсякъде ултра удобни и нелошщи моделчета... правят и безплатно компютърно изследване на ходилото

# 352
Здравейте,

Миналия уикенд се възползвах от намаленията в The Mall, имаше хубави неща в H&M, Sportina, Massimo Duti... Вчера бях в Зара на Витошка и нищо не си взех. Колкото и да ги намалят, някои неща не са нищо повече от изкуственяци и въобще не бих ги облякла.  Naughty  

И аз ще се оплача, малко извън темата. От няколко години ми е много трудно да си намирам дрехи от масовите марки - в Зара например има може би една или две рокли (тип плетени бели) от памук, всичко друго е полиестер. Разбирам, че това е начинът им да намалят себестойността на стоката, но аз лично не се чувствам добре в дреха от претопена пластмаса  Sick пък ако ще да е от най-скъпата марка. Същото важи и за Манго, и за H&M. В тези магазини отдавна не мога да намеря елегантни рокли например от естествена коприна или дори памук и лен, но приятни на допир и за носене.
И с обувките в големите вериги (Bata, Humanic, Hush Pupies) имам такъв проблем - бих дала 179 лв за обувки, ако те са и отвътре, и отвън само и единствено от естествена кожа.  ooooh!

Не знам, може би не съм права да имам чак такива изисквания от тези марки - за толкова пари - такива материи. Та, ако някой има същия проблем и е срещнал някъде хубави дрехи от естествена материя, моля да сподели, ще съм безкрайно благодарна  Peace И тъй като не се сeтих да проверя и в Next, там има ли елегантни дрехи, които случайно да отговарят на тези изисквания?

Ти нещо май не правиш разлика между коприна и полиестер. За тия глупости дето си ги изписала хората могат само да ти смеят. hahaha Точно в Зара и Манго НЯМА полиестер. Единственото изкуствено нещо в Зара са дънки гумирани, но такъв им е модела.  Ако в Зара няма коприрени дрехи не знам къде има? ooooh! Мож би на Илиянци ще си намериш такива.

А тия простотии за обувките? ooooh! Ти виждала ли си кожа изобщо, за да правиш изводи?

# 353
  • София
Е, как да няма в Зара полиестер. В4ера  си купих 2 такива ризи от там.

# 354
  • София
alra, добре би било да споделяш
мненията си с по-умерен тон, без да
използваш думи от рода на "глупости"
и "простотии".
Всеки е тук, за да сподели собственото
си мнение, освен това, аз съм напълно
съгласна с написаното от pokita.

# 355
# 356
pokita точно така  Peace
Миналата седмица с една приятелка бяхме в Зара и се чудихме как хората могат да си дават парите за такива изкуствени материи. Особено се впечатлихме от един потник ... ми той си беше направо найлонов  ooooh!

# 357
ninochka, за магазин Comfort ли става въпрос или за един дълъг с големи витрини? От Comfort имам едни ботуши - хубав модел, от ест. кожа, но леко ми стягаха и така и не се отпуснаха. Но това си е мой проблем, като си вземам по-малък номер.  ooooh!

Циндил - Пиндил, kalka, Ninia, благодаря за подкрепата   bouquet Не се хабете да ограмотявате невежите  Wink

Момичета, моля споделете, ако имате наблюдения, какви дрехи има в Next (стил, материи...)? Струва ли си да ходя до The Mall заради него  Thinking

# 358
Здравейте,

Миналия уикенд се възползвах от намаленията в The Mall, имаше хубави неща в H&M, Sportina, Massimo Duti... Вчера бях в Зара на Витошка и нищо не си взех. Колкото и да ги намалят, някои неща не са нищо повече от изкуственяци и въобще не бих ги облякла.  Naughty  

Ти нещо май не правиш разлика между коприна и полиестер. За тия глупости дето си ги изписала хората могат само да ти смеят. hahaha Точно в Зара и Манго НЯМА полиестер. Единственото изкуствено нещо в Зара са дънки гумирани, но такъв им е модела.  Ако в Зара няма коприрени дрехи не знам къде има? ooooh! Мож би на Илиянци ще си намериш такива.

А тия простотии за обувките? ooooh! Ти виждала ли си кожа изобщо, за да правиш изводи?
Много се извинявам, но точно в Зара е пълно с дрехи от полиестер. Не знам защо нападате така момичето, след като е абсолютно право?! Аз също избягвам да си купувам дрехи от изкуствени материи, но за жалост в последно време почти навсякъде има само такива. Отворете страницата на Zara и вижте какво пише в описание на материята под повечето рокли. А за обувките......факт е, че основен процент от обувките на пазара са точно от изкуствена кожа. Всичко това се прави с цел намаляване себестойността на стоките, по-бързото им износване и съответно по-честото потребление.

# 359
И аз подкрепям казаното от pokita. Невежата в случая си ти alra! Имам претенциите да съм доста навътре в познанието на материите,все пак това ми е професията. В Зара са страхотни боклуци нещата,аз винаги имам навика да разглеждам как са ушити и как изглеждат отвътре. Да не говорим,че работят основно с полиестер и то от най-ниско качество. Има максимум 2-3 памучни и ленени рокли и това е.  Crossing Arms
В Bershka стоят по друг начин нещата. Много от моделите са от естествени материи или %памук + % синтетика, имат и кожени неща чат-пат. Много добре си ги изпипват, загледайте се в хастара на саката например колко срязвания и кантове има. Няма да коментирам цената!
Все пак обаче всяка голяма марка работи с няколко различни цеха едновременно и оттам идват и разликите в изработката. Тоест 1 блузка супер качествена и друга с висящи конци и увъртяни шевове.

Общи условия

Активация на акаунт