Намаления 2012

• 104 228
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
От днес Мол София:
Бенетон - 50%, хубави детски неща, за нас- останали рокли около70лв.
Орсай - някакви намалени неща (не ми хванаха окото) изкарали са нова колекция.
Мотиви ми е фаворит - страхотни неща, намазах една рокля на 59 от 119.
Манго-доста намалени работи на 50%.
Окайди - заслужава си за по-малки деца.
Паоло Ботичели(или както там се казва) - доста хора имаше вътре, явно е имало намаление, аз лично не им харесвам нещата.
Това се сещам.
Имаше намаления и в Теранова, Калиопе и Тали Вейл (не ме убивайте  Mr. Green ) , но не съм влизала.
И в Сиела имаше намалени книги на Хорхе Букай!

# 421
Андрюс-до 50%/ за сега само в мъжкия,има намалени костюми на 50%/;
Сваровски за сега само на 30%/има доста интересни неща вкл. и от новата колекция/
Аристон и Бобо Зандер-50% при покупка на 3 артикула в неделя и понеделник
Ако някой е гледал Nine West пишете дали има намаление и колко?

# 422
Bookstore в Сердика мол - купуваш 3 заглавия на английски - плащаш 2, суперррррррррррр

# 423
Frant - от днес са в намаление .
airline,  благодаря за Андрюс - ще намина Simple Smile

# 424
И аз да се включа, ако някой харесва малката,  в kenvelo - 60% Simple Smile

# 425
  • София
Да се придържаме към темата, момичета!
Ако някой знае нещо ново по нея, да сподели! Peace

# 426
  • Sofia
Андрюс-до 50%/ за сега само в мъжкия,има намалени костюми на 50%/;
Сваровски за сега само на 30%/има доста интересни неща вкл. и от новата колекция/
Аристон и Бобо Зандер-50% при покупка на 3 артикула в неделя и понеделник
Ако някой е гледал Nine West пишете дали има намаление и колко?

Андрюс във всичките им магазини от веригата ли е намалението?
Само дамското или и мъжките костюми?

# 427
  • Пловдив
В Том Тейлър, в МОЛ-Пловдив, на определени артикули има -50 % и от намалената цена още -30 %. Явно е промоция за откриването на магазина. Мъжките якета, за пролетно-есенния сезон излизаха от 259 лева на 91 лева.

# 428
Да! В ДМ 20% на слънцезащитна козметика. Всички налични марки. Ама сигурно сте гледали по Тв  Mr. Green

# 429
ОТ 18.06.2012г В МАГАЗИН PREMAMAN-СОФИЯ ЗАПОЧВА РАЗПРОДАЖБА НА ДРЕХИ ОТ КОЛЕКЦИЯ ПРОЛЕТ – ЛЯТО
ДО -50%

Направо копирах от сайта. Извинете ако някой вече го е публикувал преди мен.

# 430
  • София
В Овиес -30 и -50% на всичко. Страхотни детски бански за 9-10-12лв, има размери и избор.
В Карфур -30% на детски дрехи, не се знае дали ще има -70% както мин.година, питах на информацията. Аз си мисля, че няма да има след като сега има -30 Rolling Eyes  Взех от хубавите детски гащички комплект от 7бр.  по 10 и по 16лв. в зависимост от десена.

# 431
От днес до 50% намаление в Етам Simple Smile

# 432
  • София
В Карфур -30% на детски дрехи, не се знае дали ще има -70% както мин.година, питах на информацията. Аз си мисля, че няма да има след като сега има -30 Rolling Eyes  Взех от хубавите детски гащички комплект от 7бр.  по 10 и по 16лв. в зависимост от десена.
Бельото там наистана е хубаво - аз декември накупих на малката на -70 % една камара бикини и боксерки.
А като няма да има -70 %, дали правят намаление -50 %?  Crazy

# 433
  • София
Аз вчера ходих в моя, иначе, любим НМ. Hug

Ами не е същото с намаленията и това е! #Cussing out

Това, което търсех аз, а аз отидох за обикновени детски летни къси панталони, изобщо не беше намалено и с йота! Беше си на редовна цена!
На витрината се мъдрят огромни банери за цени по 2-5-10-15лв. Да, на който му трябва бебешка шапчица неизвестен размер за 2 лв., да заповяда!
Но, всички летни стоки си бяха на редовна цена -рокли, поли, блузки, къси панталони.....Ппоне, това, което аз гледах и търсих. Naughty
Представите ми за летни намаления, сериозно се разминават с реалността тук в София! Naughty
Да не говорим, че няма 1, ама един чифт сандали момичешки за номерация 28-32номер.
Само кецове и гуменки. ooooh!
Попитах на касата, как така, в разгара на дълго очакваното лято, няма ни един детски сандал в тоз' магазин Thinking и момичето на касата ми каза, че вече ще зареждат есенната колекция постепенно и затова няма предвидено да зареждат повече детски сандали!!!! Shocked Shocked

ОК.
Отидохме си в добрият стар Дайхман и взех намалени сандали на 19,90лв. от останалите детски такива, защото и там се брояха на пръстите на двете ми ръце изобилието от момичешки сандали. ooooh!
Скрит текст:
Но 2 месеца гаранция, са си 2 месеца гаранция и за пореден път се убеждавам, че ще продължавам да купувам детски обувки (и не само. Стига да си харесам и за мен нещо Crazy) само от Дайхман, защото искам да съм сигурна в сървиса, който плащам заедно с обувките на касата.

# 434
В Кенсол до 50%/цените гиима и в сайта/

Общи условия

Активация на акаунт