Намаления 2012

• 104 234
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
За цените не съм съгласна, че са еднакви. Влизала съм в Зара в Барселона, Виена, Лондон и Париж. Най-скъпо е в София, най-евтино - Барселона. Другите са по-средата.  Peace Да не говорим, че тук не всасят всичко от колекцията.

# 406
Bliss, не искам да споря.
Зара открих като марка преди 12 години в Португалия. От тогава съм фен да детското.
Вярно е че купих през май 2 пуловера за малкия от Гърция за 9,90 Евро а тук е 25,90 лева.
Но това са част от дрехите. Следя изкъсо Зара и Бенетон за малкият и има такива които тук са по еФтини от другите магазини. За това каква част от колекцията внасят незнам защото винаги ако нещо съм харесала в сайта ми го намират...а и аз не си купувам цялата колекция.
Но е хубаво че на Илиенци има неща 100% памук...това го четох в друга тема.

# 407

Но е хубаво че на Илиенци има неща 100% памук...това го четох в друга тема.

Ми не знам за Илиенци. Щом ти казваш, а и не виждам връзка с темата, освен отново опит за заяждане.

Говоря като цяло и обобщено. Няма сега артикул по артикул да ти ги сравнява. Цените са до 20-30% нагоре от магазина в Барселона. Аз също пазарувам често от Зара, макар последните 2 колекции да не ми допаднаха (като цяло).

# 408
  • Пловдив
За Барселона, потвърждавам. Там цените са като тук при 30 % намаление.

# 409
В Next в The Mall има до -50% от 4 до 8 юли.

# 410
  • Варна
За цените не съм съгласна, че са еднакви. Влизала съм в Зара в Барселона, Виена, Лондон и Париж. Най-скъпо е в София, най-евтино - Барселона. Другите са по-средата.  Peace Да не говорим, че тук не всасят всичко от колекцията.

Ами то и ние сме обикаляли из Европата и разликата е от 2-3 евро само сравнено с България. А в Барселона, Мадрид, и въобще в цяла Испания е по-евтино, защото марката си е Испанска и има логика да е така. И да кажа последно, че в Турция е по-скъпо  Peace

# 411

Ами то и ние сме обикаляли из Европата и разликата е от 2-3 евро само сравнено с България. А в Барселона, Мадрид, и въобще в цяла Испания е по-евтино, защото марката си е Испанска и има логика да е така. И да кажа последно, че в Турция е по-скъпо  Peace

hahaha Ами 3 евро разлика на 10 евро шалче (примерно) си е точно 30%. Спирам темата защото я смятам за безсмислена. Кой където иска да пазарува. Аз смятам да го направя на намаления утре във Виена и то точно в тамошната Зара, а не тукашната.

# 412
Заяждам се защото темата е за намаления, а не място някой потребител да ни занимава със себе си и опитите си да  демонстрира изисканост и вкус - очевидно без покритие и без познания.
По същество - има намаление в Mariquita на Раковска - намалена е и есенно - зимна стока, купих страхотно комплектче - гумено дъждобранче и същите гумени ботушки за моето момченце, имаше и за момиченца много красиви.

# 413
Заяждам се защото темата е за намаления, а не място някой потребител да ни занимава със себе си и опитите си да  демонстрира изисканост и вкус - очевидно без покритие и без познания.
По същество - има намаление в Mariquita на Раковска - намалена е и есенно - зимна стока, купих страхотно комплектче - гумено дъждобранче и същите гумени ботушки за моето момченце, имаше и за момиченца много красиви.

Може ли адрес на магазина, не се сещам къде е. Много са хубави дрехите на марката.

# 414
  • София
Mariquita-нямаше ли и на Черни връх такъв магазин до Кошарите или нещо съм в грешка?

# 415
  • Варна
За цените не съм съгласна, че са еднакви. Влизала съм в Зара в Барселона, Виена, Лондон и Париж. Най-скъпо е в София, най-евтино - Барселона. Другите са по-средата.  Peace Да не говорим, че тук не всасят всичко от колекцията.

Ами то и ние сме обикаляли из Европата и разликата е от 2-3 евро само сравнено с България. А в Барселона, Мадрид, и въобще в цяла Испания е по-евтино, защото марката си е Испанска и има логика да е така. И да кажа последно, че в Турция е по-скъпо  Peace

hahaha Ами 3 евро разлика на 10 евро шалче (примерно) си е точно 30%. Спирам темата защото я смятам за безсмислена. Кой където иска да пазарува. Аз смятам да го направя на намаления утре във Виена и то точно в тамошната Зара, а не тукашната.

Темата е за намаления в БЪЛГАРИЯ, а вие я направихте къде по Европа е по-евтино Mr. Green
И намаленията във Виена за сведение започват още на 25.06  smile3521

# 416
За цените не съм съгласна, че са еднакви. Влизала съм в Зара в Барселона, Виена, Лондон и Париж. Най-скъпо е в София, най-евтино - Барселона. Другите са по-средата.  Peace Да не говорим, че тук не всасят всичко от колекцията.

Ами то и ние сме обикаляли из Европата и разликата е от 2-3 евро само сравнено с България. А в Барселона, Мадрид, и въобще в цяла Испания е по-евтино, защото марката си е Испанска и има логика да е така. И да кажа последно, че в Турция е по-скъпо  Peace

Темата е за намаления в БЪЛГАРИЯ, а вие я направихте къде по Европа е по-евтино Mr. Green

Е нали и аз това казах. Ти защо продължаваш спора след това.

И какво като са зпочнали още на 25.06.? Не разбрах това в каква връзка. Аз пътувам утре, нали разбираш?!? И не разбираш?

# 417
  • Варна

Е нали и аз това казах. Ти защо продължаваш спора след това.

И какво като са зпочнали още на 25.06.? Не разбрах това в каква връзка. Аз пътувам утре, нали разбираш?!? И не разбираш?

Във връзка с това, че темата е за намаления в БГ и никой не го интересува кой, кога и къде ще си пазарува  Naughty

# 418
Mariquita е на Раковска като се тръгне от площад Славйков по посока Патриарх Евтимий от дясната страна  може би 250 метра след Славейков. Най просто казано по средата между площада и централата на СДС. Точен адрес обаче не мога да кажа  Rolling Eyes

# 419
  • София
Не знам къде и какви намаления има,но като гледам някои от пишещите в темата или са в ПМС или нямат пари да си купят някой паму4ен/копринен парцал.

Общи условия

Активация на акаунт