Намаления 2012

• 104 571
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Не знам дали някъде в София продават детските дрехи на Mayoral, но Пловдив имаха 3-4 модела, които ще ти свършат работа за случая. Дрехите им са страхотни, като качество, дизайн, изработка, сама дето цените им са доста високи, но аз от всичко което съм купувала за дъщеря ми съм много доволна.  Peace Сега май имат 20 % намаление и цените на роклите са около 50 лева.....но не съм много сигурна.

# 391
Не знам дали някъде в София продават детските дрехи на Mayoral, но Пловдив имаха 3-4 модела, които ще ти свършат работа за случая. Дрехите им са страхотни, като качество, дизайн, изработка, сама дето цените им са доста високи, но аз от всичко което съм купувала за дъщеря ми съм много доволна.  Peace Сега май имат 20 % намаление и цените на роклите са около 50 лева.....но не съм много сигурна.

В събота бях в магазина им в мола на Стамболийски и  Shocked цените са им нямям думи ...

# 392
  • Пловдив
Мдааа, цените наистина са високи и за съжаление докато стигнат 50 % намаление се изчерпват номерата, но пък дрехите им, или една част от тях, са уникални, поне за мен. Ние в Пловдив, нямаме и кой знае какъв избор: само Бенетон, Mothercare, които аз не харесвам, и Obaby, които стават. Днес мисля да пообиколя Зара  в Стара Загора, хем ще заведа детето до зоологическата градина, защото и зоологическа градина нямаме. Нашата трудно може да се нарече такава, а и е затворена вече от години.  ooooh!

# 393
Търся официална детска рокличка за кръщене
на момиченце на 2 години.

Тук има приятни официални роклички  Simple Smile

# 394
Някой да знае има ли намаление в Маркс и Спенсър и колко?

# 395
  • с/у ОколоМръсТното
Някой да знае има ли намаление в Маркс и Спенсър и колко?

има, да.
Колко % не мога да кажа...
Цени около 38лв.
Те в Маркс&Спенсър имат само 2 вида цени... редовни по и над 89 и намалени 38лв.  Tired

В "Карнивал кид'с" има официални роклички за малки дами.

# 396
  • София
Sophia L.,на Дойран близо до рибния магазин и гръцкия ресторант YAMAS има магазин за детски дрехи и през витрината съм гледала много приятни официални роклички.Дано намериш това,което търсиш! Laughing

Мдааа, много е хубав този магазин, стоките са уникални, но са съжаление са и доста скъпички  Confused. Но за определн повод си заслужава да купи от там човек.
Успех!

Как са намаленията в ГЕОКС И ЕССО?

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 10:39 от Jujka

# 397
  • софия
Sophia L.,на Дойран близо до рибния магазин и гръцкия ресторант YAMAS има магазин за детски дрехи и през витрината съм гледала много приятни официални роклички.Дано намериш това,което търсиш! Laughing

Мдааа, много е хубав този магазин, стоките са уникални, но са съжаление са и доста скъпички  Confused. Но за определн повод си заслужава да купи от там човек.
Успех!
Ако имате предвид магазина на Me Too наистина са много оригинални моделите. Няма и как да е друго. Нали са скандинавска марка. Дъщеря ми има някои техни дрехи и не ми се иска да й умаляват - много пъстри и различни. Peace

# 398
Момичета, пишете ако видите кога започват намаленията в Bata.Харесала съм си едни сандали, но вчера с разочарование се върнах от The Mall.Нямаше намаление все още.

# 399
  • София

Мдааа, много е хубав този магазин, стоките са уникални, но са съжаление са и доста скъпички  Confused. Но за определн повод си заслужава да купи от там човек.
Успех!
Ако имате предвид магазина на Me Too наистина са много оригинални моделите. Няма и как да е друго. Нали са скандинавска марка. Дъщеря ми има някои техни дрехи и не ми се иска да й умаляват - много пъстри и различни. Peace

Според мен магазинът на Me Too e друг,той е на ул.Нишава.За този и аз съм чувала,че има хубави и оригинални модели,но скъпи.Не съм го посещавала.

# 400
Намаленията са меко казано мижави все още, но ние чакаме де Simple Smile

Купих на дребното все пак от Аутлета на МкДон на магистралата много хубави дрешлета
Суичър Диадора за около 10 лв
Панталони трикотажни много фенски - пак за около 7-8 лв
един пуловер вълнен италиански за 12 май беше
ръкавици пума за 9 лв
и чорапи Бенетон по 2 лв - 10тина чифта за училище, дълги, къси, хептен къси и така...

Аз лично се спретнах с едно рокле, ненамалено за 42 лв Simple Smile на Object - но от кварталното магазин. Има много хубави неща от турски ишлемета

# 401
Не съм забелязала да има детски неща в Зара, но браво че сте си харесали неща от естествени материи. Разбира се, предпочитанията, критериите и познанията ни са различни. Не налагам изискванията си на никого, просто споделих наблюденията си. Бъдете малко по-толерантни към различното мнение Peace
[/quote]

Има, в намаление са и са много хубави. От естествени материали в голямата си част Simple Smile

Стана ми интересно - ако в Зара и споменатите други магазини няма неща от естествени материи - памук, лен и коприна, ти откъде купуваш такива ?

# 402
Е то в Зара нямало и детско...но иначе е наясно с качество и материя:)

# 403
Не мога да разбера защо се заяждате.

В Зара има естествени материи, но са единични модели. Повечето дрехи са или 100% изкуственяк или смеска с повече изкуствено. Няма лошо, но няма нужда сега да си ги мерите като пълните темата с глупости.

А и от 1-2 години качеството им не е на висота. Често ми се случва я конец да виси, я крив ръб. Ама тя си е масова марка ка то всичките, H&M, Next  и т.н. Проблема е че нашите търговци са си повярвали и продават конфекцията им на много по-високи цени от тези в Европа.

# 404
Не се заяждам или по скоро май се заяждам...защото е хубаво да се дава информация за намаленията, а не да се пишат неща от сорта: В Зара няма детско или в Зара е само изкуствено.
И двете неща не са верни. Със сигурност има изкуствени неща но аз напазарувах добре и нямам нито едно с изкуствен състав.
Не казвам че качеството е невероятно , щото всичко се шие в Китай и Тайланд но на мен ми харесва.
Купих си пухенка преди коледа...след 10 дни носене се разпра подплатата /от Зара/. Етикет разбирасе не пазех. Отидох в магазина и понеже бях плащала с карта ми намериха на кой терминал съм платила. Една девойка разви 5 ленти от контролните им ролки. Намери ми плащането , замениха ми пухенката която се оказа в намаление и ми върнаха 30 лева.
Качество, обслужване и цени еднакви на всякъде в Европа.
Сега осъзнах че може би се "заяждам" защото където и да прочета повечето мнения са че все скъпите неща са некачествени и все нас у България ни лъжат.

Общи условия

Активация на акаунт